- Konu Sahibi minikooommm
Kaçamaklara nazaran gayet sağlıklı bir sonuç. Tebrik ederim sizi. Bence sonuç çook güzelM minikooommm evet hanımlar tartıldım 74.9.
Geçen hafta 76.5.(1 haftada giden 1600) malesef 2 gün epey kaçamak yaptım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçamaklara nazaran gayet sağlıklı bir sonuç. Tebrik ederim sizi. Bence sonuç çook güzelM minikooommm evet hanımlar tartıldım 74.9.
Ben de yürüyüş yapıyorum günlük 8-10 bin arası hedefim.Bence sadece beslenme değil. Haftanın 6 günü sabah sporu da yaptım. Tabi herkesin bünyesi bir değil. İnsan kendi vücudunu en iyi tanıyan oluyor. Ben duraklama yaşarsam eğer farklı şeyler denemeyi düşünüyorum. Şimdilik bu düzende devam etmek beni ve midemi çook rahatlatıyor.
Çok teşekkür ederim.hepimizin bol eksili günleri olsun inşallah afiyetleKaçamaklara nazaran gayet sağlıklı bir sonuç. Tebrik ederim sizi. Bence sonuç çook güzel![]()
Süper olur. Ortalama 5-6 km yürümüş olacaksınız. Çok güzel olur kilo verme sürecinde gerçekten spor büyük destekçi. Mental olarak da iyi hissediyor insan kendini. Sürece odaklanmayı ve sürdürebilir olmayı kolaylaştırıyor.Ben de yürüyüş yapıyorum günlük 8-10 bin arası hedefim.
20 bin adım çılgınlık gibi geldi bana :) helal olsun size bunu sürdürebilir yaparsanız siz 2 aya erimiş bitmiş olursunuzSabah aç 78.8 gösterdi tartı. 1bucuk saat yürüdüm. Günlük 20000 adım atmak niyetindeyim. Yarısını yürüdüm. Diğer yarısı akşama doğru.Eki Görüntüle 3652138
Maalesef tamamlayamadım 20000 adım olmadı16binlerde kaldim.20 bin adım çılgınlık gibi geldi bana :) helal olsun size bunu sürdürebilir yaparsanız siz 2 aya erimiş bitmiş olursunuz![]()
Çok güzel bir sonuç. MaaşallahM minikooommm evet hanımlar tartıldım 74.9.
Her bünye farkli gerçekten.Daha önce diyetisyen ile 5 öğün yiyerek de kilo verdim. Kan grubu diyeti ve aralikli oruc yaparak da kilo verdim. Nasil vereceğini bilmen çok kıymetli. Kiloda duraksamadan zaman zaman herkeste oluyorNe güzel size yaramış aralıklı oruç ben yaptım vücudum kendini korumaya aldı o kadar şeye rağmen kilo veremedim. Bana en az 4 öğün gerek
Süpersiniz ..Eki Görüntüle 3652455
Bugün iki kez yürüdüm
Maşallah çok iyiEki Görüntüle 3652455
Bugün iki kez yürüdüm
Süpersiniz ..
Teşekkür ederim. Kışın normalde en az 10.000, yazları da 20.000 uzeri yürüyorum zaten ben yıllardır. Ama beslenmeyi düzeltmeyince kilo verilmiyor. Tek yürüyüş yetmiyorMaşallah çok iyi
Sağlık olsun gayet güzel ve verimli bir aktivite oldu. Kendinizi yıpratmayın yolumuz uzun elbet kurtulacağız bu kilolardanMaalesef tamamlayamadım 20000 adım olmadı16binlerde kaldim.Eki Görüntüle 3652404
Günaydın. Ben de birazdan çıkıyorum. Hadi bakalım günümüz güzel geçsinGünaydın arkadaşlar. Cocuklari okula bıraktım yürüyüşteyim.