• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 larda çocuk olmak

Cumartesi sabahlarinin o tadi yok artik
Kücük köylerde tüten bacalar, sokak kedileriyle merdivende oturmalar
Ekmek arasi yapip aksam ezanina kadar disarida oynamak
Bilmiyorum, doksanlar toplulugu bu dünyadan gidince dünya kimbilir ne hale gelecek
Son merhamet kirintilariyla son masumlugu da alip yanimizda götürecek gibiyiz
Teknoloji gencligi geliyor hayirlisi insallah

Biz 90 ları yasayan kesim guzeldik ama bizden sonrakiler hicbir zaman bizim yasadiğimız güzellikleri yasayamayacaklar..o tadı alamiycaklar..

Sene 1990 ve ilk özel kanal Star1 kurulur ve onunla beraber hayatımıza birsürü ilginç yayın ve bol sinema filmi girer, bi süre sonra Show TV gelir ve cumartesi aksamlarımızı Tutti Frutti erotik yarışmasıyla renklendirir:D Perihan Abla 80lerden bize göz kirparken Bana bir Masal anlat Baba ile Süper Baba gözlerimizi doldurur.... yabanci dizilerden de sevilenler vardı elbette, Fresh Prince Bel Air, Muhtesem Yabanci kuzen Balki, fransız gençliğinin gençlik rüzgarlar dizisi, evimiz Hollywoodda Brenda ve Brandon ikizleri, grup Vitamin ve rahmetli Gökhan Semiz ile al aşkını soook sok gözüne gözüne:D Ufuk Ercan ile Maganda veeee Izel Çelik Ercandan avuçlarım kanıyor... daha neleeer neler... ağlıcam galiba:KK61:

Bana bir masal anlat baba ah ah ben az once agladim sirami verdim ;)

Susam sokağı edi büdü kurabiye canavarı yine olsada seyretsem

Şehrazat ı izlerdim sabah 6 bucukta annem ablamı okula götürürdü dönüşte banada poğça kutuda puding alırdı o zamanlar vardı :)

Harika pazar cıkardı okul var dıye hep tam boya kutularına bastıjları bölümde annem banyomuzu yaptırmış olurdu zorla yatırırdı hiç bitişini izleyemedik :)

Mavi önlük tek renk siyah okul ayakkabısı zorunlu beslenme çantası suluk :) hele kitap defter tutkusu tabi tablet telefon İnternet yok O zaman heryerde severdik sayfa sayfa cevırıp incelemeyi terapi gibiydi :)

İkinci el kitap dükkanları vardı binen hatırlar mısınız okul kitapları o zaman devlet vermırodu parayla alıyorduk sınıf atlayınca eski kitabı verir yerine o kırmızı tüm dersleri illaki alırdık ha birde ansiklopedi 😁🤣

Mavi önlük tek renk siyah okul ayakkabısı zorunlu beslenme çantası suluk :) hele kitap defter tutkusu tabi tablet telefon İnternet yok O zaman heryerde severdik sayfa sayfa cevırıp incelemeyi terapi gibiydi :)

O zamanlar daha bir güzelmiş dişarda oyun oynuyorduk simdiki nesil pc telefon tablet

İkinci el kitap dükkanları vardı binen hatırlar mısınız okul kitapları o zaman devlet vermırodu parayla alıyorduk sınıf atlayınca eski kitabı verir yerine o kırmızı tüm dersleri illaki alırdık ha birde ansiklopedi 😁🤣

Bilmem mi yahu ah ah

Back
X