90 üzeri zayıflıyoruzzz

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruu20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruu20

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
7
0
6
35
Sakarya
arkadaslar aranıza yeni katıldım gördüm ki uzun zamandır 90 üzeri zayıflamayla ilgili birsey yazılmamış umarım önceki konudaki arkadaslar ideal kiloya ulasmıstır arkadaslar ben suan 94.6 kiloyum 20 yasındayım kendimi bildim bileli kiloluyum kalabalık bir aileyiz ve evde sürekli hamur işi ve tatlı var sürekli basladıgım diyetleri motivasyon eksikliğinden bırakıyorum simdi birlikte motive olalım hadi baslıyoruz beni yalnız bırakmayınn :))) :49: :3: :16:

arkadaslar aranıza yeni katıldım gördüm ki uzun zamandır 90 üzeri zayıflamayla ilgili birsey yazılmamış umarım önceki konudaki arkadaslar ideal kiloya ulasmıstır arkadaslar ben suan 94.6 kiloyum 20 yasındayım kendimi bildim bileli kiloluyum kalabalık bir aileyiz ve evde sürekli hamur işi ve tatlı var sürekli basladıgım diyetleri motivasyon eksikliğinden bırakıyorum simdi birlikte motive olalım hadi baslıyoruz beni yalnız bırakmayınn :))) :49: :3: :16:

90 üzeri değilim ama eğer ciddiysen ve kararlıysan,yarı yolda vazgeçmeyeceksen ben varım 20kg yakın fazlam var:ssz:

kızlar bende 100 kiloyu geçtim aranıza katılmak isterdim ama şuan hamileyim bir iki haftam kaldı belki sütümün durumuna göre doğumdan sonra katılırım takipteyim sizi inş. hep birlikte başarırsınız

Back
X