Premature Bebekler 900 gr prematüre bebeğim lütfen yardım :(

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ben 500 grm bebegin yasadigini duymustum.icini ferah tut dua et cnm.cook gecmis olsun insallh bebisini de alir donersin evine

Başın sagolsun canım benim çok zordur eminim insallah rabbim yerine tez zamanda ikiz bebek verir sana.cennete gitti meleğin orda seni bekliyo olucak Allah sabır versin
Allah razi olsun canim insallah hayırlısıyla bu defa oğlumun kardeşi gelir :(

İlk iki sayfayı okudum mutlu sonla sonuçlanacak diyeumutla son sayfaya bakayım dedim çok cokuzuldum :( canım basın sağolsun bak ben böbrek nakilliyim doğum haftası 36+4 kilosu 2.130 ama bizde çok kaldık kuvezde bu haftada normalde sorun çıkmaz bizde çıktı dilerim Rabbimden norolojik sorun olabilir suphesideortadan kalkar. İmtihan adı ustundezor rabbim eyubun sabrını versin

Ben premature doğan bir bebektim, 28 haftalık doğmuşum. 1 kilo 300 gr . 200gr da doğduktan sonra gitmiş,şişlik ödem kaybı sanırım o 200gr da . Hiç küvezde kalmamışım çok aktifmişim ama çok küçükmüşüm,babamın avcu kadarmışım,çay kaşığında verdikleri mamaları bile yutamıyormuşum .Sesim yavru kedi miyavlaması gibi çıkıyormuş :-) Anne sütü 6 ay emmişim ama. Preaptamil ,milupa gibi besinlerle beslemişler ki yıl 1987 . 6 aylık olduktan sonra da kilo almaya başlamışım çok güzel toparlanmışım. Ve şimdi kendi bebeğime hamileyim . Umutsuzluğa asla kapılmayın . . . Ben canlı kanıtım size . :anneadayı:

Bu arada benimde 25 haftalikken 760 gram agirliginda bi kizim oldu. Dogumum nedensiz aniden gerceklesti... kizim 2 ay kadar kuvezde kaldi.. 1.5 ay solunum cihazi 1 ayda cipap la yasamini surdurdu.. dogduktan sonra toplam 6 ay hastanede kaldi 8 ameliyat gecirdi... suan 5 aydir evimizdeyiz hic bir saglik sorunu yok.. nese dolu bi bebegim var.. biraz kilosu geride... onun disinda saglikli elhmdlllh...
Merhabalar ben de 27 hafta da doğum yaptım bişey sormak istiyorum Bebeğinizin de beyin kanaması filan oldumu kuvezde

Ama bi sağlık problemi yok diyorsunuz şükür bizim doktor 3.evre kanama geçiren kızım için engelli olur diyo hiç umut vermiyor size de öyle diyolarmiydi hep en kötüsü mu soyluyorlar
Evet dogduktan 3 gun sonra kanama gecirdi sag 4 derece sol 3 derece olmak uzere

Back
X