Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esselamu aleykum kardesim... seni ve yasadiklarini gayet iyi anliyorum. Seninle ayni imtihandan gecen birisi olarak. Oncelikle bu rabbimizin takdirir dir O bakalim bu kiymetli kulum bana isyan mi edecek veyahutta bana tutunup beni daima zikr mi edecek bnde hickira hickira yardim mi isteyecek diye seni de tipki benim gibi sınamakta.... oncelikle Duaaa dilinden dusurme.. sabirli ol.. ve sukr et.. yavrunun elini tutabiliyosan bol bol tutarak ona 99 ismi oku.. ihlas felak nas surelerini oku ayetel kursiyi oku.. ilahiler soyle... yaninda oldugunu soyleee sesini duyur .. o once Allahin yardimi ve takdiri ile sonrada senin varliginla tutunacak unutma... gecici olan dunya gibi bu imtihanin da gececek... ya kazananlardan olursun yada kaybedenlerden. Inan herseyy ummadigin anda cok guzel olacak... hatta bu donemleri hatirlamayacaksin bile... dualarimdasiniz kardesimAmin canım benim. Evet yer gök Dua üzerine kurulu inşallah Rabbim evlatlarımızı bağışlasın.
Aleykümselam canım.ne kadar güzel yazmışsın.inşallah kaybedenlerden olmayacağız.beni ayakta tutan dualar gerçekten. Peki bu süreçte neler yaşadın nasıl bir yol izlendi çok korkuyorum. Ve boşluktayım sanki. Çok şükür yavrun iyileşmiş inşallah benim yavrumda iyi olur sağlıklaEsselamu aleykum kardesim... seni ve yasadiklarini gayet iyi anliyorum. Seninle ayni imtihandan gecen birisi olarak. Oncelikle bu rabbimizin takdirir dir O bakalim bu kiymetli kulum bana isyan mi edecek veyahutta bana tutunup beni daima zikr mi edecek bnde hickira hickira yardim mi isteyecek diye seni de tipki benim gibi sınamakta.... oncelikle Duaaa dilinden dusurme.. sabirli ol.. ve sukr et.. yavrunun elini tutabiliyosan bol bol tutarak ona 99 ismi oku.. ihlas felak nas surelerini oku ayetel kursiyi oku.. ilahiler soyle... yaninda oldugunu soyleee sesini duyur .. o once Allahin yardimi ve takdiri ile sonrada senin varliginla tutunacak unutma... gecici olan dunya gibi bu imtihanin da gececek... ya kazananlardan olursun yada kaybedenlerden. Inan herseyy ummadigin anda cok guzel olacak... hatta bu donemleri hatirlamayacaksin bile... dualarimdasiniz kardesim
Canim ben fransada yasiyorum dogum yaptigim sirada butun yakinlarim turkiyedelerdi... birtek esim vardi birbirimize tutunduk kendi unuttu bana destek verdi... kesinlikle Allahin yuceligini aklimdan cikarmadim hep zikir halindeydi dilimm.. doktorlar hep en kotu durumu soylerlerdi tabi o anda kotu olmamak elde degil fakat biz rabbimize siginip ondan hayirlisini diledik her zaman... isyana dusmemek icin elimizden geleni yapmaya calistik... sonunda atlattik cok sukur. Korku illaki oluyor ama bebeginize vereceginiz guc onu daha da guclendirecektir boylelikle sizin de korkunuz azalacaktir insaallah..Aleykümselam canım.ne kadar güzel yazmışsın.inşallah kaybedenlerden olmayacağız.beni ayakta tutan dualar gerçekten. Peki bu süreçte neler yaşadın nasıl bir yol izlendi çok korkuyorum. Ve boşluktayım sanki. Çok şükür yavrun iyileşmiş inşallah benim yavrumda iyi olur sağlıkla
Böyle hikayeleri okudukça şükretmenin önemini bir kez daha anlıyorum. Rabbim bu dyguyu yaşayan herkesin yardımcısı olsun dayanma gücü versin. Sağlıkla büyüsün kuzunuzBu arada benimde 25 haftalikken 760 gram agirliginda bi kizim oldu. Dogumum nedensiz aniden gerceklesti... kizim 2 ay kadar kuvezde kaldi.. 1.5 ay solunum cihazi 1 ayda cipap la yasamini surdurdu.. dogduktan sonra toplam 6 ay hastanede kaldi 8 ameliyat gecirdi... suan 5 aydir evimizdeyiz hic bir saglik sorunu yok.. nese dolu bi bebegim var.. biraz kilosu geride... onun disinda saglikli elhmdlllh...
Allah razi olsun canim insallah hepimizin
Başın sagolsun canım benim çok zordur eminim insallah rabbim yerine tez zamanda ikiz bebek verir sana.cennete gitti meleğin orda seni bekliyo olucak Allah sabır versinAllah razi olsun canim insallah hepimizin