- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 35
Evet aslında burda çok iyi hastaneler var herkeste üniversite hastanesine falan gidin demişti ben güvenemedim oralara
tam tersi canım ordaki doktorlar üniversitede tıp fakültesine giden doktorlar
emin ol özel hastanelerden daha iyi doktorlar var üniversite hastanesinde
Çok büyüktü üstüne basamıyordum onlar zaten nasır sandılar canım çok yandığı için kabul ettim ameliyatı başka türlü geçmez dediler bana patolojiye göndereceğiz falan dediler. Siğili aldırdıktan sonra geçti fakat daha sonra daha büyük bir şekilde iki yerden birden çıktı. Öyle olunca başka bir yere gittim. Bu siğil nasır değil dedi. Nasırda da ameliyat çözüm değilmiş fakat siğil özellikle ameliyat edilmezmiş virüslü bir hastalık olduğu için daha çok yayılırmış.
Sizcede üniversite hastanesi veya araştırma hastanesine gitmem gerekli değil mi
ay canım onlarda grip olsan araştıracaz öğrencilere bilgi vericez diye oranı buranı tedavi ederler...,
En güzeli devlet hastanesi.
Devlet hastanesi yapmadı onlarda beni oraya gönderdiler aslında araştırsınlar başka sorunlarımda var pco gibi belki o konuda da bilgi falan verirler ne biliyim üff hiç gitmedim ki güvenemiyorum hiç bi yere Allahım neler duyuyoz
canım ozel hastaneler hastalara hasta gozuyle degil musteri gozuyle bakıyorlar bunu bi doktor kendisi bi tanıdığıma söylemişti
öyleyse git canım Üniversitesi hastanelerinde genelde Doç Prof lar falan var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim de sol ayağımda başlamıştı siğil.sonra ben onu siğil bantları var onlarla koparmaya çalışırken daha da çoğaldı sonra sağ ayağıma geçti korktum doktora gidecektim.internetten araştırdım biraz.ayakkabıdan dolayı oluyormuş.
ayakkabımı değiştirdim üstünden bi buçuk sene geçti ne siğil çıktı ne izi kaldı bitti çok şükür.
ayakta çıkan siğilin tek nedeni ayakkabıdır onlar nasıl ameliyat etmişler öyle anlamadım
hem nasırda da ameliyat edildiğini ilk defa duydum
Devlet hastahanesinde gidin belki kistinizin boyutu ameliyat olmayacak kadar büyük değildir ilaçla tedavi edilebilir.Arkadaşlar özel bi hastanede dermoid kist ameliyatı olucam doktor bunun için 900 tl istedi sizce çok mu. Acaba devlet hastanesinde mi olsam siz hiç özel hastanede ameliyat oldunuz mu bana bu para çok geldi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?