:((((

Selamlar
Babami kaybedeli 9 gün oluyor:KK43: bu aci içimi yakiyo.henüz 54 yasindaydi.bir cocugum var .kaç sene yurt disindaydik.tam hayallerimize kavusacaktik ama babam yokartik.bu durum bni cok uzuyo:KK43: hiç mi geçmez bu sizi.geleli bir buçuk ay oldu daha evimizi de kuramadik.memleketteyiz hala .ev tuttuk bos duruyor başka şehirde. Baba memleketinden gidesim yok annemi birakasim yok.en küçük kardeşim 12 yasinda biri de 18 yasinda.bir oğlum var.küçük.düzenin yok bi taraftan gitmem gerek ama gitmek istemiyirum.hayata dair eski nesem hevesim kalmadi.heyecanim kalmadi :KK43: babami simdiden ozluyorum.coook iyi bir insandi.her gelen bunu dedi.aniden kalpten gitti nasil oldu anlamadim.aksama yemege bekliyorlardi biz gelemeden vefat etti :KK43: bi yolculuga gitmistik donusumuze afyon ekmegi istemisti onu bile veremedim son kez goremedim.dort yillik hasretimden sonra ababami topu topu on gun gordum:KK43: o bize biz ona doyamadik.torununa doyamadi:KK43: enson tabutunda gordum.gozumdn gitmiyo :KK43: napcam ben :KK43:((
başınız sağolsun çok zor bende 4 ay oldu kaybedeli hep evdeymiş arasam konuşacağım gibi geliyor hala telini silmedim babam kayıtlı silemiyorum:KK42:sanki arayacak gibi hala.....eve gittiğimde bir odadan çıkacak gibi sesini çok özledim hiç dolmayacak yeri......................

Annemi de kaybetme korkusu bendede Var :KK43: sen yeni mi kkaybettim peki.allah rahmet eylesin.kaç yasindasin.biliyomusun insan yinede istiyo.keşke oölmeseydi sunu sunu da gorseydi diyosun.onun hevesi hic gitmiyo ki.evimi bile kurmak istemiyorum ben :KK43: hic gidesim yok annemin yanından.nazil birakip gitcem bilmiom :KK43:

Tam 6 yıl oldu.
Ben 23 tüm o zaman.

Başlarda daha zor ama zamanla acın azalacak.

Gülmeye de başlayacaksın çünkü düzen böyle. ..

TE="zeytinagaci, post: 44996238, member: 488460"]çok gençmiş
yas dönemi yaklaşık 6 ay sürer
ilk zamanlardan sonra kendini daha güçlü hissedersn umarım
sabırlar dilerim
Yasi çokggenç ggörüntüsü yasindan da ggenç:KK43: hic kimse o yasta oolduğuna inanmazdi.çok yakisikliydi babam :KK43: cçok da iyiydi.sanki oölene ddek gecmicek içimdeki bu aci.:KK43:[/QUOTE]

Çok üzüldüm
Benim annem de çok genç görünürdü herkes 50 yaşındayken 35 sin derdi
Ama birden bi hastalığa yakalandı şimdi bütün vücudu felç ve konuşamıyor.
Şöyle düşün ağır bir hastalığa yakalanıp acı çekmemiş :(
Evliliğini görmüş torununu görmüş.
Mekanı cennet olsun

Selamlar
Babami kaybedeli 9 gün oluyor:KK43: bu aci içimi yakiyo.henüz 54 yasindaydi.bir cocugum var .kaç sene yurt disindaydik.tam hayallerimize kavusacaktik ama babam yokartik.bu durum bni cok uzuyo:KK43: hiç mi geçmez bu sizi.geleli bir buçuk ay oldu daha evimizi de kuramadik.memleketteyiz hala .ev tuttuk bos duruyor başka şehirde. Baba memleketinden gidesim yok annemi birakasim yok.en küçük kardeşim 12 yasinda biri de 18 yasinda.bir oğlum var.küçük.düzenin yok bi taraftan gitmem gerek ama gitmek istemiyirum.hayata dair eski nesem hevesim kalmadi.heyecanim kalmadi :KK43: babami simdiden ozluyorum.coook iyi bir insandi.her gelen bunu dedi.aniden kalpten gitti nasil oldu anlamadim.aksama yemege bekliyorlardi biz gelemeden vefat etti :KK43: bi yolculuga gitmistik donusumuze afyon ekmegi istemisti onu bile veremedim son kez goremedim.dort yillik hasretimden sonra ababami topu topu on gun gordum:KK43: o bize biz ona doyamadik.torununa doyamadi:KK43: enson tabutunda gordum.gozumdn gitmiyo :KK43: napcam ben :KK43:((
cnmm benim basin saolusn. Cook iyi bilirim cok iyi anliyorum benm babamda aynı oldu ayni yasta.. vefat etto 28 gün oldudoyamadik..... inanamiyoruz.. bu acinin tarifi yokk..Tesellisi yok. Aklimzdan atamiyoruz...Biz yasamoyoriz ölüyüz.. Ama hayat decam devam ediyor. Hic bisey avutmuyor gönlümü. .gecmiyor iste.. yapacak bişey yok bu aciyla yasiyacagiz canm basin saolsun kanayan yarami kanattin..... Benim yuz hatlarim gülmeyi unuttt.. nasil biseydi o sahi...

Selamlar

Rabbim sabır versin inşallah
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun......
Fanilikten çıkmış ebediyete ulaşmış rabbim kalanlarla olsun

Allah rahmet eylesin babanıza sizede sabır versin amin. Dünya işte eceli dolanlar gidiyor yenileri dünyaya geliyor . Onlarda birgün gitmek için ...

Selamlar

Basın sagolsun canım sukret haline annem öldüğünde 18 bile degildik kardesimle. Baba öldü mü dag gider anne oldu mu her sey gider. Allahtan evliymissin emib ol. Yoksa daha zor. Annen sizd yakın tasinsa için rahat eder belki. Anne baba kaybı gecmez hic o icinde hep bi eksiklik kalır sadece alisirsin. Ben her sabah anne diye aglayarak uyanirim. Cok zor ama evlatlarına tutun

AE="su00, post: 45013074, member: 494428"]Basın sagolsun canım sukret haline annem öldüğünde 18 bile degildik kardesimle. Baba öldü mü dag gider anne oldu mu her sey gider. Allahtan evliymissin emib ol. Yoksa daha zor. Annen sizd yakın tasinsa için rahat eder belki. Anne baba kaybı gecmez hic o icinde hep bi eksiklik kalır sadece alisirsin. Ben her sabah anne diye aglayarak uyanirim. Cok zor ama evlatlarına tutun[/QUOTE]
Basin sağolsun cnm cçok zor bir imtihan allah daha beterinden korusun:( hayallerim gitti.eksikligini şimdiden hissediyorum hiç bişeye hevesim yok :( çok tatlıydi babam.baba gerçekten dagdi:( allah kalanlara ömür versin .senin daha kötü .ama benim bir 18 birde 12 yaşında kardeşim var:( annemin taşınması imkansız benimde cnm:(

Basın sagolsun canım sukret haline annem öldüğünde 18 bile degildik kardesimle. Baba öldü mü dag gider anne oldu mu her sey gider. Allahtan evliymissin emib ol. Yoksa daha zor. Annen sizd yakın tasinsa için rahat eder belki. Anne baba kaybı gecmez hic o icinde hep bi eksiklik kalır sadece alisirsin. Ben her sabah anne diye aglayarak uyanirim. Cok zor ama evlatlarına tutun
Cvp yazdım cnm

AE="su00, post: 45013074, member: 494428"]Basın sagolsun canım sukret haline annem öldüğünde 18 bile degildik kardesimle. Baba öldü mü dag gider anne oldu mu her sey gider. Allahtan evliymissin emib ol. Yoksa daha zor. Annen sizd yakın tasinsa için rahat eder belki. Anne baba kaybı gecmez hic o icinde hep bi eksiklik kalır sadece alisirsin. Ben her sabah anne diye aglayarak uyanirim. Cok zor ama evlatlarına tutun
Basin sağolsun cnm cçok zor bir imtihan allah daha beterinden korusun:KK43: hayallerim gitti.eksikligini şimdiden hissediyorum hiç bişeye hevesim yok :KK43: çok tatlıydi babam.baba gerçekten dagdi:KK43: allah kalanlara ömür versin .senin daha kötü .ama benim bir 18 birde 12 yaşında kardeşim var:KK43: annemin taşınması imkansız benimde cnm:KK43:[/QUOTE]

Keşke anneniz tasinabilse siz rahat edrrdiniz ama alısırsınız canım Allahın izniyle. Nelere alismiyor ki insan cook dua et babana tekrar basın sagolsun:((

[QUO"tse, post: 45004702, member: 687253"]cnmm benim basin saolusn. Cook iyi bilirim cok iyi anliyorum benm babamda aynı oldu ayni yasta.. vefat etto 28 gün oldudoyamadik..... inanamiyoruz.. bu acinin tarifi yokk..Tesellisi yok. Aklimzdan atamiyoruz...Biz yasamoyoriz ölüyüz.. Ama hayat decam devam ediyor. Hic bisey avutmuyor gönlümü. .gecmiyor iste.. yapacak bişey yok bu aciyla yasiyacagiz canm basin saolsun kanayan yarami kanattin..... Benim yuz hatlarim gülmeyi unuttt.. nasil biseydi o sahi...[/QUOTE]
K
cnmm benim basin saolusn. Cook iyi bilirim cok iyi anliyorum benm babamda aynı oldu ayni yasta.. vefat etto 28 gün oldudoyamadik..... inanamiyoruz.. bu acinin tarifi yokk..Tesellisi yok. Aklimzdan atamiyoruz...Biz yasamoyoriz ölüyüz.. Ama hayat decam devam ediyor. Hic bisey avutmuyor gönlümü. .gecmiyor iste.. yapacak bişey yok bu aciyla yasiyacagiz canm basin saolsun kanayan yarami kanattin..... Benim yuz hatlarim gülmeyi unuttt.. nasil biseydi o sahi...
Cnm sen evli misin.kac yaşındasin çocuk var mi:( bende inanamıyorum gittiğine. Şuanda babam toprağın altında yok artık buna nasıl inaniyim nasıl :( akşam gelecekti k niye beklemedin babam :(

Back
X