90'dan 65'e en hevesli yolculuğum,yeniyim desteğinizi bekliyorum:)

evdekimalzeme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
86
79
38
31
Hepinize merhaba hanımlar:KK24: öncelikle ben yeni üyeyim ve bu ilk başlığım ilk konum uzun olur mu okuyanlar olur mu bilmiyorum ama o kadar takip ettikten sonra kendime en uygun bölümün bu olduğuna karar verdim ve konumu açmak istedim...
23 yaşındayım 3 yıllık evliyim ev hanımıyım (90 la başladım şu an 88 kiloyum) ve henüz çocuğum yok şunu söylemeliyim ki eşim en büyük en değerli en kıymetli varlığım ve ister inanın ister inanmayın (tabi ki o da böyle olmamı istemez kim ister ki ama) beni hiç kırmadı hiç problem yapmadı incitmedi desteğini de esirgemedi çok dini bütün,inançlı kısacası gerçekten çok şükür çok iyi bir insan,seviyorum vesselam:KK74::KK60:... kendimi bildim bileli fazla kilolarım var. okuyanları sıkmamak adına çok fazla uzatmak istemiyorum hepimizin bildiği meseleler kilosu olan insanların başına gelen her şeyi aşağı yukarı bende yaşadım bilindik şeyler işte tahmin edersiniz.. ekimi yarıladık ve ben kasıma 85 le girip artık kaç hafta kaç ay sürer bilemiyorum 65 kilo olana kadar en azında bir kez olsun 70 in altına düşene kadar devam edeceğim inşallah 3 gündür diyetteyim 2 kilo indim sanırım ödem.. evet birçoğumuz gibi yıllar içinde sayamadığım bilmem kaçıncı ama emin olun en ciddi 2. diyetim ilkinde geçmişte 16 kg verdim sadece ve aldım ne yazık ki.. uzattıysam kusura bakmayın adı üstünde günlük belki okunmaz bile hiç bir fikrim yok sanırım şimdilik bu kadar yeterli yediklerimi yazmaya geçebilirim artık işleyiş böyle diye biliyorum umarım yanlış yapmıyorumdur :KK25:

diyetimin 3. günü 88 kg 'bugün pek olmadı'
sabah 4 dilim kıymalı pide 2 şekersiz çay
ara 1 mandalina
öğle 2 dilim tam buğday ekmeğiyle yağsız az kaşarlı tost 2 çay domates salatalık
akşam 1 kase çorba bol salata ve maalesef yine 4 dilim son kalan kıymalı pide
saat 6 da yemek bitti net 2 litre su içildi 10 30 dan önce yatmak yok umarım yarın dengelerim

kimse cevap yazmamış olsa da ki ben soru sormadım günlük madem kimse de yazmak zorunda değil üstelik yeniyim ve bunu dert etmiycem çok hevesliyim ve muhtemelen her gün yazıcam çayı şekersiz ekmeği tam buğday kepek veya çavdar tüketiyorum artık
önceki gün yediklerimin notu
sabah haşlanmış yumurta şekersiz çay 2 dilim ekmek domates salatalık 2 peynir 2 zeytin
ara 1 yeşil elma 2 adet ceviz
öğle menemen 2 dilim ekmek 2 çay
akşam madımak yemeği 1 dilim ekmek özel diyetisyene gittiğim dönem bıraktıktan aynı şekilde yiyip tekrar fazlasıyla aldıktan sonra 5 6 aylık tüm listelerimi yırtıp atmıştım hepsi birbirine çok benziyordu zaten ama ilk listem annemdeydi onu geri istedim buldu verdi ve biraz da oradan bakarak düzene sokmaya çalışıyorum
BURAYA YAZARKEN FARKETTİM EVDEKİ GÜNLÜĞE TUTARKEN BU KADAR GÖZÜME BATMAMIŞTI BEN EKMEĞİ HALA FAZLA YİYORUM BÖYLE OLMAMALI İNSANLAR OKUR DA BU NE BİÇİM DİYET KAÇ DİLİM EKMEK YİYOSUN BÖYLE KİLO VEREMEZSİN AMA DERLER DİYE ÇEKİNİYORUM ŞU AN BUNU FARKETTİM O ZAMAN BİRAZ DAHA AZALTMAM GEREKİYOR BUGUN PAZARTESİ 17 EKİM..KASIM DA 85 OLMAK İSTİYORSAN DİYETİNİ HAKKIYLA YAP...

Hepinize merhaba hanımlar:KK24: öncelikle ben yeni üyeyim ve bu ilk başlığım ilk konum uzun olur mu okuyanlar olur mu bilmiyorum ama o kadar takip ettikten sonra kendime en uygun bölümün bu olduğuna karar verdim ve konumu açmak istedim...
23 yaşındayım 3 yıllık evliyim ev hanımıyım (90 la başladım şu an 88 kiloyum) ve henüz çocuğum yok şunu söylemeliyim ki eşim en büyük en değerli en kıymetli varlığım ve ister inanın ister inanmayın (tabi ki o da böyle olmamı istemez kim ister ki ama) beni hiç kırmadı hiç problem yapmadı incitmedi desteğini de esirgemedi çok dini bütün,inançlı kısacası gerçekten çok şükür çok iyi bir insan,seviyorum vesselam:KK74::KK60:... kendimi bildim bileli fazla kilolarım var. okuyanları sıkmamak adına çok fazla uzatmak istemiyorum hepimizin bildiği meseleler kilosu olan insanların başına gelen her şeyi aşağı yukarı bende yaşadım bilindik şeyler işte tahmin edersiniz.. ekimi yarıladık ve ben kasıma 85 le girip artık kaç hafta kaç ay sürer bilemiyorum 65 kilo olana kadar en azında bir kez olsun 70 in altına düşene kadar devam edeceğim inşallah 3 gündür diyetteyim 2 kilo indim sanırım ödem.. evet birçoğumuz gibi yıllar içinde sayamadığım bilmem kaçıncı ama emin olun en ciddi 2. diyetim ilkinde geçmişte 16 kg verdim sadece ve aldım ne yazık ki.. uzattıysam kusura bakmayın adı üstünde günlük belki okunmaz bile hiç bir fikrim yok sanırım şimdilik bu kadar yeterli yediklerimi yazmaya geçebilirim artık işleyiş böyle diye biliyorum umarım yanlış yapmıyorumdur :KK25:
Hayirli olsun topigin
Degerli eşine hediye olarak güzel fit vücudunu vereceksin anlaşılan çok yerinde bir karar rizaya en uygun.
Bende kilo vermeye çalışıyorum..
Söylemeseler bile içlerinden benim hatunum niye ince zarif değil kendine bakmıyor diye iç geçirirler benimki açık açık söylüyor tabi neyse..
Başarılar dilerim canım
Devam ettırırsen mide gittikçe kūcūlūr ve sonuca ulaşırsa otomatikman
Azim ve kararlılık
Takipteyim seni:KK54:

merhaba çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz harfiyen uyamasam da 4. günüm ve az yemeye gayret ediyorum ne kadar güzel yazmışsınız çok sağolun size de kolaylıklar diliyorum kaç kilosunuz acaba ve ne kadar olmak istiyorsunuz her ne kadar yıllardır her şeyi öğrenmiş ezberlemiş olsak da uyguladıklarınızı benimle de paylaşırsanız çok sevinirim:KK24:

merhaba çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz harfiyen uyamasam da 4. günüm ve az yemeye gayret ediyorum ne kadar güzel yazmışsınız çok sağolun size de kolaylıklar diliyorum kaç kilosunuz acaba ve ne kadar olmak istiyorsunuz her ne kadar yıllardır her şeyi öğrenmiş ezberlemiş olsak da uyguladıklarınızı benimle de paylaşırsanız çok sevinirim:KK24:

5. gün -3 kilo:KK71: 87 çıktım az önce tartıda oluyor gibi yeni güne bismillah yağdan da gidiyordur inşallah
Ayy çok sevindim zaten yasin genç canım bence çabucak atarsın bu yükleri sen ama bırakma canım
Benim gibi bırakma benim 10 kilo kadar vermem lazım bakalım su an 64 um 54 olmak istiyorum faz değil dersen fazla çünkü o 10 kilo şekil bozukluğu yapıyor vücudumda özellikle göbek hayret edersin.
Neyse inşallah vereceğiz kurtulacagiz
Elma sirkesini denedim canım sıkılaştırıcı deriyi kesinlikle sabah akşam iç ben tok karina iciyorum .
That sugar belgesel filmini izle işlenmis şekeri birak..Ben bıraktım oh rahatım
Başarılar

BUGÜN SABAH 40 DK YÜRÜYÜŞ +PAZAR ve MARKET alışverişi TOPLAM 2 SAAT DIŞARIDA HAREKET
ara 1 mandalina
öğlen 1 dolu tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
bugün iyi gidiyor gibi akşama bol malzemeli salata ve balık yapmayı düşünüyorum inşallah

64 benim için mükemmel bir kilo 65 falan olsam daha ne isterim bana 70 lerden aşağı hiç inemediğim için inşallah sizde istediğiniz görünüme kavuşursunuz Allah kolaylık versin herkese burası beni çok motive ediyor hele başarı öyküleri falan nasıl imreniyorum anlatamam

64 benim için mükemmel bir kilo 65 falan olsam daha ne isterim bana 70 lerden aşağı hiç inemediğim için inşallah sizde istediğiniz görünüme kavuşursunuz Allah kolaylık versin herkese burası beni çok motive ediyor hele başarı öyküleri falan nasıl imreniyorum anlatamam
Onlardan daha iyi bir başarı elde edebileceğine inan canım.

6. gün bu sabah 86 çıktım ve inanamadım gerçekten dünden bugüne 1 kilo daha eksilmiş olabilir miyim eğer öyleyse 6 günde net 3 kilo eksildim demektir her neyse
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
2 bardak şekersiz çay
2 zeytin 2 dilim peynir
domates salatalık
çok çok az bal pekmez
bugün yürüyüş iptal leslie yapmaya çalışacağım:KK51:

6. gün bu sabah 86 çıktım ve inanamadım gerçekten dünden bugüne 1 kilo daha eksilmiş olabilir miyim eğer öyleyse 6 günde net 3 kilo eksildim demektir her neyse
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
2 bardak şekersiz çay
2 zeytin 2 dilim peynir
domates salatalık
çok çok az bal pekmez
bugün yürüyüş iptal leslie yapmaya çalışacağım:KK51:
İmrendim sana çok iyi gidiyorsun.birkaç ay sonra eşin seni taniyamiyacak Hoppa

Beni de topigin basligi cekti buraya
Hevesinden bana da bulasir insallah
Ben de 90 li kilolardayim hedefimiz de ortak 65 kiloyu ben de seviyorum

teşekkür ederim evet iradeli olmak çok zor yemeyi seven yemeğe aşık çok da iştahlı bi insanım bozmaz da sonuna kadar gidebilirrsem inşallah ulaşılamayacak bi hedef değil çok istiyorum bir kez olsun 70 in altına düşmeyi size de kolaylıklar diliyorum en ama en zoru başlamak gerisi kolay bence bu arada taşındık ve taşınmadan önce ömrümdeki en yüksek kilomu gördüm 94 tüm sanırım taşındıktan sonra 90 a düşmüşüm öyle başladım

Back
X