- 15 Ekim 2016
- 86
- 79
- 38
- 31
- Konu Sahibi evdekimalzeme
Hepinize merhaba hanımlar
öncelikle ben yeni üyeyim ve bu ilk başlığım ilk konum uzun olur mu okuyanlar olur mu bilmiyorum ama o kadar takip ettikten sonra kendime en uygun bölümün bu olduğuna karar verdim ve konumu açmak istedim...
23 yaşındayım 3 yıllık evliyim ev hanımıyım (90 la başladım şu an 88 kiloyum) ve henüz çocuğum yok şunu söylemeliyim ki eşim en büyük en değerli en kıymetli varlığım ve ister inanın ister inanmayın (tabi ki o da böyle olmamı istemez kim ister ki ama) beni hiç kırmadı hiç problem yapmadı incitmedi desteğini de esirgemedi çok dini bütün,inançlı kısacası gerçekten çok şükür çok iyi bir insan,seviyorum vesselam
... kendimi bildim bileli fazla kilolarım var. okuyanları sıkmamak adına çok fazla uzatmak istemiyorum hepimizin bildiği meseleler kilosu olan insanların başına gelen her şeyi aşağı yukarı bende yaşadım bilindik şeyler işte tahmin edersiniz.. ekimi yarıladık ve ben kasıma 85 le girip artık kaç hafta kaç ay sürer bilemiyorum 65 kilo olana kadar en azında bir kez olsun 70 in altına düşene kadar devam edeceğim inşallah 3 gündür diyetteyim 2 kilo indim sanırım ödem.. evet birçoğumuz gibi yıllar içinde sayamadığım bilmem kaçıncı ama emin olun en ciddi 2. diyetim ilkinde geçmişte 16 kg verdim sadece ve aldım ne yazık ki.. uzattıysam kusura bakmayın adı üstünde günlük belki okunmaz bile hiç bir fikrim yok sanırım şimdilik bu kadar yeterli yediklerimi yazmaya geçebilirim artık işleyiş böyle diye biliyorum umarım yanlış yapmıyorumdur 

23 yaşındayım 3 yıllık evliyim ev hanımıyım (90 la başladım şu an 88 kiloyum) ve henüz çocuğum yok şunu söylemeliyim ki eşim en büyük en değerli en kıymetli varlığım ve ister inanın ister inanmayın (tabi ki o da böyle olmamı istemez kim ister ki ama) beni hiç kırmadı hiç problem yapmadı incitmedi desteğini de esirgemedi çok dini bütün,inançlı kısacası gerçekten çok şükür çok iyi bir insan,seviyorum vesselam