91 yaşındaki kadın morgda dirildi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Polonya'da 91 yaşındaki bir kadının öldüğü ilan edildikten ve morga kaldırıldıktan 11 saat sonra yaşadığı fark edildi.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

BBC'nin haberine göre, aile doktoru tarafından yapılan incelemede Janina Kolkiewicz'in öldüğü tespit edildi. Ancak Hastane çalışanları, yaşlı kadının morgda geçirdiği 11 saatin sonunda hareket ettiğini gördü.

Olay, Polonya'nın Ostrow Lubelski kentinde meydana geldi. Janina Kolkiewicz'in yeğeni Dziennik Wschodni'nin, Sabah eve geldiğinde teyzesinin nefes almadığını ve kalbinin atmadığını fark etmesi üzerine doktor çağırdığı ifade edildi. Doktorun incelemeden sonra 91 yaşındaki kadının ölüm belgesini yazdığı belirtildi.

CENAZE HAZIRLIKLARI YAPILIRKEN AİLEYE SÜRPRİZ HABER

Bunun üzerine morga kaldırılan kadın için iki gün sonra cenaze töreni düzenlemek üzere hazırlıklara başlandı. Ancak kadın morga kaldırıldıktan 11 saat sonra morg çalışanları aileyi arayarak, Kolkiewicz'in ölmediğini haber verdi.

Kolkiewicz, hayatta olduğu anlaşılınca evine gönderildi. Üşüdüğünden şikayet eden kadının yediği bir kase sıcak çorba ve iki krepten sonra ısındığı belirtildi.

Kadının ailesi ve doktoru, olay karşısında hayrete düştüklerini söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Yaşlı kadına bakan doktor Wieslawa Czyz, Polonya basınına yaptığı açıklamada, "Afalladım. Ne olduğu anlayamıyorum. Kalbi atmıyordu, artık nefes almıyordu" dedi. Bunamanın son evresinde olduğu için mezara girmeye ne kadar yaklaştığından haberi olmayan yaşlı kadın, eve döndükten sonra akrabalarına kendisini "iyi hissettiğini" söyledi. milliyet

Aayyy chess, senin haberleri cok severek okuyorum, ama buna özellikle cok güldüm. Canim ya, kimbilir nasil üsümüsdür morgda.

Ailesi de sevinmiştir :) çok iyi yaa ... o soğuğa iyi dayanmış yalnız :)

bu tarz olaylar Türkiye'de de oluyor,duymuşyum,hatta bi doktor öldü sanılarak bazı insanların gömülmüş olabileceğinden bahsetmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…