- Konu Sahibi yener_tugba
-
ben uyuyorummm :) kendinize iyi bakın. rüyanızda sevdiğinizle gelecekteki güzel günlerinizi görün inşallah :) bende tabi :)
öptüm ikinizide. yarın haber alırsam yazarım belki giremem ama girmeye çalışıcam 27 kasım doğum günüm yarın 2 arkadasım bizde kalıcak 00.00 da yanımda olmak istemişler. o yüzden belki giremem merak etmeyin :)
ben uyuyorummm :) kendinize iyi bakın. rüyanızda sevdiğinizle gelecekteki güzel günlerinizi görün inşallah :) bende tabi :)
öptüm ikinizide. yarın haber alırsam yazarım belki giremem ama girmeye çalışıcam 27 kasım doğum günüm yarın 2 arkadasım bizde kalıcak 00.00 da yanımda olmak istemişler. o yüzden belki giremem merak etmeyin :)
Tamam canım giremezsen görmezsek iyiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun şimdiden
ıyı geceler kızlarr bütün yazışmalarınızı tek tek okudum,anca girmeye fırsatım oldu derslerdenbugün 2.gündü aramadı ama çok yakın arkadaşı facebooktan bana askerimin resmini gönderdi,başka bi arkadaşıyla aynı yerde askerlik yapıyolarmış. ay o kadar çökmüşş o kadar mutsuz çıkmış ki ve resmen tanıyamadım inanmadım önce :) yarın acaba tlf mu açsam? ama koğuşunu birliğini vs.bilmiyorum,ankara etimesgutta zpt şöförü olarak yapıyo. direk açsam desem böle böle acemi zpt şöförü desem çağırırlar mı acaba? bu arada tatlım senin doğum günün kutlu olsunn :) diğer yarenimizin de kavuşmasını kutluyorum :) darısı bizim başımıza inş,her bir dakikanızı güzel geçirin bol bol foto çekin :) bu arada sizlere özelden facebook adresimi göndermeye çalıştım kızlar ama özel msj atmaya iznim yokmuş,sizinle her dk görüşmek konuşmak istiyorum hepiniz o kadar içten o kadar sıcaksınız ki :) iyi ki varsınız,desteğiniz için hepinize sonsuzz teşekkürler...
ıyı geceler kızlarr bütün yazışmalarınızı tek tek okudum,anca girmeye fırsatım oldu derslerdenbugün 2.gündü aramadı ama çok yakın arkadaşı facebooktan bana askerimin resmini gönderdi,başka bi arkadaşıyla aynı yerde askerlik yapıyolarmış. ay o kadar çökmüşş o kadar mutsuz çıkmış ki ve resmen tanıyamadım inanmadım önce :) yarın acaba tlf mu açsam? ama koğuşunu birliğini vs.bilmiyorum,ankara etimesgutta zpt şöförü olarak yapıyo. direk açsam desem böle böle acemi zpt şöförü desem çağırırlar mı acaba? bu arada tatlım senin doğum günün kutlu olsunn :) diğer yarenimizin de kavuşmasını kutluyorum :) darısı bizim başımıza inş,her bir dakikanızı güzel geçirin bol bol foto çekin :) bu arada sizlere özelden facebook adresimi göndermeye çalıştım kızlar ama özel msj atmaya iznim yokmuş,sizinle her dk görüşmek konuşmak istiyorum hepiniz o kadar içten o kadar sıcaksınız ki :) iyi ki varsınız,desteğiniz için hepinize sonsuzz teşekkürler...
Canımm üzülme lütfe,ıspartayı biliyorum eğitimler o kadar ağır oluyo ki herkes illallah ediyo ordan,dediğm gibi sadece eğitm cok ağır o yzden arayamıyor emin ol,yoksa o da istemez mi hiç haber verip sesini duymayı.ısparta merkez canım. piyade
günaydın canlarrr nasılsınız bakalıım
Daha yeni gördüm canım :) İyiyim canım güne sevdiğimin aramasıyla başladım yani daha nasıl olabilirimSen nasılsın bakalım?
eh işte canım bende aramasnı beklyrum 2 gündür arayan soran yok malesef sanslısın gercekten:)
ya ben kötüyüm ya ne kadar zormuş farklı şehirlerdeyiz o yanıma geldiğinde zaman çabuk geçiyordu sonra onu gönderdiğimde bi duraksama oluyordu ama bu kadar değil bu şehirde değil ama çok yalnız hissediyorum kendimi biz hiç ayrı kalmamıştık sesini duymayalı saatler oldu ama seneler geçti sanki çok zor yaaaaaa:2::2::2::2:
Şans benim 2. adım gibi birşeyŞansım arama konusunda yaver gidiyor da canım yemin törenine gidemiyorum maalesef :/
Kendini yalnız hissetme bak biz varız,bu zorlusüreci birlikte atlatacğz buna inan
Ah bende gidememiştim,gidebiliyosanız gidin ben videolarını izlerken bile nasıl gururlandım anlatamam
Merhabalar topik hayırlı olsun hayırlarada vesile olsun inşallahAralıkta askere gidicek olanlar 92/4 mü oluyorlar hiç anlamıyorumki bu sayılardan eğer öyleyse bende varım kısa dönemmi yoksa 12 aymı cıkıcak belli değil sınavımız var şuan önümüzde :18: şimdiden başladı bizde o psikoloji hüzün Allahım herkesin yardımcısı olsun
Canım ailemden izin aldım ama 2.vizeler o hafta başlıyor.21 Aralıkta da 2 vize var maalesef gidemiyorum
off bu okul bu vizeler hep başa dert vallacanım o zaman alabiliyorsan rapor al ve mutlaka git telafı haftasında girersin,sınavlar gelip geçiyo ama yemin töreni bi kere oluyo,bak sen bu dediğimi düşün bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?