- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.681
hepinize çok teşekkür ederim bilgi sahibi oldum az da olsa çok sağolun iyi dilekleriniz için
sanırım bu durumu atlatabilirim gibi geliyor zor ama bende pes etmicem Rabbimin izniyle sağ salim gelecek
hepinize çok teşekkür ederim bilgi sahibi oldum az da olsa çok sağolun iyi dilekleriniz için
sanırım bu durumu atlatabilirim gibi geliyor zor ama bende pes etmicem Rabbimin izniyle sağ salim gelecek
Atlatıcaksın tabiiş canım zaman her şeyin ilacı her şeye alıştırıyor insanı...Amin canım gelicek tabiki sevgilin
lanet olası...şırnak...
Atlatıcaksın tabiiş canım zaman her şeyin ilacı her şeye alıştırıyor insanı...Amin canım gelicek tabiki sevgilin
Atlatıcaksın canım edanın dediği gibi alışıcaksın
Sonunda da yarinin dediği gibi gelicek yanına allahın izniyle
sanırım 404 gün başınız benim yüzümden ağrıycak
benim çevrem yoktur hele doğu hiç yok zaten kimseyle dert sıkıntı paylaşamam buraya yazar dururum artık
lanet olası...şırnak...
sanırım 404 gün başınız benim yüzümden ağrıycak
benim çevrem yoktur hele doğu hiç yok zaten kimseyle dert sıkıntı paylaşamam buraya yazar dururum artık
Canıım bende çevremle paylaşmıyorum çünkü yaşamayan anlamıyor burdaki amacımız dertleşmek rahatlamak zaten bol bol ağrıtabilirsin kafamızı
burası olmasaydı ne olurdu bilmiyorum önce anneme sarılıp ağladım ana yüreği direk anladı hakkari dimi dedi içine doğmuş herhaldeCanım öncelilke hakkınız da hayırlısı olsun allah sağ salim dönmeyi nasip etsin.Diğer arkadaşa da dediğimiz gibi askerinizn de sizin işinz de zor Allah kolaylık versin.Askerine belli etmemeye ve ona destek olmaya çalış..
Hakkari Çukurca
nesilcim lanet okuma canım benim bak kötü seyler getirmeyin aklınıza hersey güzel olacak, sırnagın neresi sınırmı merkezmi bebeğim yaa bakın doguda daha rahatmıs komutanlar tarafından telefonda kullanırsınız her an ulasabileceksiniz sevdiğinize negatif düsünmeyin canım Allah veriyosa vardır bundada bi hayırlanet olası...şırnak...
Baş ağrıması mıı ayıp oluyor ama hiç öyle düşünme bakimm,biz burda hepimz birbirimize destek olmak için varız duymamış olalım sen istediğn sürece biz burdayz her daim:)
Gel canım sen bize gell bak bende 7 24 evdeyim burdayım yani gel devamlı yazısırız sıkıntın gider anında valla baksanırım 404 gün başınız benim yüzümden ağrıycak
Gel canım sen bize gell bak bende 7 24 evdeyim burdayım yani gel devamlı yazısırız sıkıntın gider anında valla bak
Bitanem bak şöyle düsünelim doguda birazcık daha rahat oluyolar komutanları batıya göre daha anlayıslı, telefon olayıda var 7 24 elinizin altında olacakk msjlasacaksınızznereler de kaldın kız hakkari çukurca çıktı burda millete hava yapıyordum ceren de üzülüyordu sivasa düştü merak etmeyin düşmez
bilmem ne ay benim ki düştü hala inanamıyorum ki
canım benim bak üzülme tamam mı gelen Allahtan gelsin vardır bundada bi hayır aglama nolur bak biz hep burdayız hep destekcin olucaz söz veriyorum üzülme kötü seyler getirme hemen aklına ipekcim..
nesilcim lanet okuma canım benim bak kötü seyler getirmeyin aklınıza hersey güzel olacak, sırnagın neresi sınırmı merkezmi bebeğim yaa bakın doguda daha rahatmıs komutanlar tarafından telefonda kullanırsınız her an ulasabileceksiniz sevdiğinize negatif düsünmeyin canım Allah veriyosa vardır bundada bi hayır
....ali beni bekleme dedi giderken daha ısparta bile belli değildi. ben ya kırkağaç ya ıspartaya gidip sonra doguya gidicem dedi.. şimdide şırnak-cizre.. nasıl üzülmeyim ki.. uyku haram bana artık.. ne uyurum ne yemek yerim hiç bişey istemiyorum artık.
Bitanem bak şöyle düsünelim doguda birazcık daha rahat oluyolar komutanları batıya göre daha anlayıslı, telefon olayıda var 7 24 elinizin altında olacakk msjlasacaksınızzhersey güzel olacak olumsuz düsünmeyelim pasalar gibi yapıp gelecek askerin öyle her askerede nasip olmaz doguda görev yapmaz geldiğinde hava atar artık baya suan cok yeni soktasınız biliyorum ama hersey inan güzel olcakk kötü düsünme rahat olcaksınız hergüün o soguklarda yapılan sporlar bitti artık askerinde rahata kavuscak kıız usta birliği rahat acemiye göre dogu dahada rahat hersey güzel olcak bak görüceksiin ben her burdayım artık rahat olll dertlesiriz devamlı
seninki de mi nedir bu ya Allahım sen koru başka var mı doğu?
Canım üzülme demeyeceğim ama içini ferah tut istediğin zaman cerenin dediği gibi hepimiz burdayız...Komado mu seninki
....ali beni bekleme dedi giderken daha ısparta bile belli değildi. ben ya kırkağaç ya ıspartaya gidip sonra doguya gidicem dedi.. şimdide şırnak-cizre.. nasıl üzülmeyim ki.. uyku haram bana artık.. ne uyurum ne yemek yerim hiç bişey istemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?