• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 günlük bebeğim 3 gündür kakasını yapmıyor

Ebru8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba hanimlar. 92 günlük bebeğim 3 gündür kakasını yapmıyor. Bugün 3. Günümüz. Gazını çıkarıyor çişini de yapıyor. Hem anne sütü yetmediği yerde mama ile besleniyor. Mama olarak Bebelac gold 1 numara kullanıyoruz. Geceleri aralıksız uyuyor gündüzleri kısa ama sık sık uyuyor karnında şişlik huysuzluk vs yok. Ama kakasını yapmıyor ve sürekli ikiniyor. İlk bebeğim ne yapacağımı şaşırdım. Yardimci olabilcek var mı?

Merhaba hanimlar. 92 günlük bebeğim 3 gündür kakasını yapmıyor. Bugün 3. Günümüz. Gazını çıkarıyor çişini de yapıyor. Hem anne sütü yetmediği yerde mama ile besleniyor. Mama olarak Bebelac gold 1 numara kullanıyoruz. Geceleri aralıksız uyuyor gündüzleri kısa ama sık sık uyuyor karnında şişlik huysuzluk vs yok. Ama kakasını yapmıyor ve sürekli ikiniyor. İlk bebeğim ne yapacağımı şaşırdım. Yardimci olabilcek var mı?
Anne sütü alan bebekler 15 gün sadece mama ile beslenen bebekler 1 haftaya kadar kaka yapmayabilir gayet normal. Benim de bebeğim aynı hem mama hem anne sütü içerken on gün yapmamıştı şimdiyse 4 5 gün yapmadığı oluyor ve bir anda yapıyor. Huzursuz değilse sorun yoktur muhtemelen çok uzun süre kakasını yapmazsa da doktorunuza danışıp fitil kullanabilirsiniz

bie hafta normal. karnında sertlik yoksa endişelenmeyin

Anne sütü alan bebekler 15 gün sadece mama ile beslenen bebekler 1 haftaya kadar kaka yapmayabilir gayet normal. Benim de bebeğim aynı hem mama hem anne sütü içerken on gün yapmamıştı şimdiyse 4 5 gün yapmadığı oluyor ve bir anda yapıyor. Huzursuz değilse sorun yoktur muhtemelen çok uzun süre kakasını yapmazsa da doktorunuza danışıp fitil kullanabilirsiniz

17 günü gördük biz, doktor normal dedi, zeytinyağı verebilirsin dedi, iki kere verdim iki üç damla seklinde, sonra atlet attik ama olsun helali hoş olsun 😂😂
9 aylık olduk, 7.aya kadar düzensiz yaptı sonra daha düzenli yapmaya başladı.

Süre çok uzun değil ama çok stres yapıyorsanız gliserin kansuk alabilirsiniz fitille hemen yapar.tek sorun alistirmamak bağırsak tembelliği yapar uzun vadede

Daha önceleri iki günde bir bezini tasiracak kadar fazla yapıyordu ilk defa 3 günü buldu. Dediğiniz gibi 1 haftayı bekleyip doktora götürmek en iyisi olacak galiba

Merhaba. Benim bebeğim üçüncü ayından beri mama ile besleniyor. İlk zamanlar 10 gün kaka yapmadığı oluyordu. Doktor normal karşılıyordu.

Back
X