:(((

Ay ne kadar görgüsüzcee! Hem öyle birşey dememiş olsa bile iki aydır davet edilmiyorsunz yaşadığın evi ailen görsn diye sen zorla davet ettiriyorsn kendinii! Vee davet ederkn insan aile bireylerinide davet eder nasıl anneni ve babanı tek davet ederler yaa? Bak nişanlıykn kuzu olan adamlar evlendkdn sonra kurt oluyor. Helede böyle patavatsız adam evlendkdn sonra ne olur allah bilir. Bence tekrardn bir gözdn geçirin eğer vazgeçmeyecksenizde düğünü bira erteleyin belki bir iki patlak daha verir.

Kardeş sanki benim kızım öyle hırslandım ki.. herhalde kızım olsa kafayı yerim ben eşim de aynı malı mülkü yığar önüne evlendirmeyiz heralde.. böyle hanzoları gördükçe :KK70:bi de benim koca kendinden tecrübeli :KK70::KK70:
koca kendinden tecrubeli haa:KK48:
bende diyom esime kizimi buyuteyim yetistireyim elin oglu gelsin alsin n..h alir diyorum..

e sen evlendin ya diyo
olsun ben kizimlan altli ustlu oturcam diyom susuyor..:21:

adamlar evlenene kadar öküzlükte 1. segmentte takılıp, nikah sonrası jet hızıyla level atlıyo
evlenince düzelmiyolar yani, şah şahbaz oluyo
bize de ağzımız açık izlemek düşüyo genelde
o açıdan canımın içi genç kızlar damat adayının bugünkü halini alın, onu 10 kat beter hayal edin,alın size 2 3 sene sonra ki kocanız

Üffffffffff baştan böyle sonu nolçak sorunlar , görgüsüzler ,yarın anneler size gelse genemi derler, sırf gençler evlenmiyor ailelerde akraba olur, bir mazeret uyduran gitmeyin, şimdiden böyle sonunu göremiyorum güzelim iyi düşün

madem o kadar sorun yaşıyorsun ayrıl gitsin yahu adam yoklugumu var memlekette yada evlen evlen sen bu adamla gözünüzü sevim piyasadan temizleyin sunları , birinden biri bana çatmasın yoksa itin bilmem nesine sokar çıkarırdım onu.

adamlar evlenene kadar öküzlükte 1. segmentte takılıp, nikah sonrası jet hızıyla level atlıyo
evlenince düzelmiyolar yani, şah şahbaz oluyo
bize de ağzımız açık izlemek düşüyo genelde
o açıdan canımın içi genç kızlar damat adayının bugünkü halini alın, onu 10 kat beter hayal edin,alın size 2 3 sene sonra ki kocanız
Çok sert oldu,hayal bile edemedim..aslında çok güzel,çok iyi davranmıştı bana

Çok sert oldu,hayal bile edemedim..aslında çok güzel,çok iyi davranmıştı bana
işte evlenince öyle deniyo genelde, nişanlıyken insanlar kendileriyle, aileleriyle ilgili tüyoları, doneleri veriyo aslında
iş onları doğru okumakta
bana nişanlıyken bunu diyen adam, evlenince ne der acabaya realist cevaplar vermeye başlarsan kafanda netleşir olay

Gerçekten hayatımın geri kalan kısmını o insanlarla mi geçirmek istiyorsun ? Bence nikahi biraz ertele sonunuz hiç güzel görünmüyor

Sanki sülaleyi toplayıp geliyosunuz. Aile dediğiniz ana baba kardeşlerdir zaten. Çok saygısız biri bence iyi düşün. Gerçi sen gene evleneceksin ama ne diyim ezdirme kendini.

koca kendinden tecrubeli haa:KK48:
bende diyom esime kizimi buyuteyim yetistireyim elin oglu gelsin alsin n..h alir diyorum..

e sen evlendin ya diyo
olsun ben kizimlan altli ustlu oturcam diyom susuyor..:21:
Aynı konuyu dün akşam bizde konuştuk.. bi oğlumuz var istediği yere gidip yerleşsin diyorum nasıl mutlu olcaksa ama olur da bi kızımız olur damadı iç güvey alcam yamacıma gelsinler kızım gözümün önünde olsun isterim dedim.. doğru diyosun elin herifi üzcek mi sevcek mi kıymetini bilcek mi bilmicek mi nasıl bırakılır kız evlat en iyisi evlendirmeyelim diyo.. :D olmayan kız çocuk muhabbeti bi de olsa bilmiyorum nolur ama kız evlat gerçekten bambaşka bi şey

Mrb. Nişanlıyım ve nişandan sonraki Bikaç ay nişanlımın ailesi ve benim ailem görüşmediler.çünkü ailemi aramadı kp ve kv
Bende çok sorun edip,nişanlımın canını sıkmamak için uzun süre bekledim,zaten o dönemde çok fazla sorun yaşadık
Ama nişanlıma durumdan ve duruma duyduğum rahatsızlıktan bahsettim
Nikah yapıcaz,şehir değiştircem ve hala ailemin yaşayacağım yeri görmemesi,bu kadar yok sayılmak çok canımı sıkmıştı,
Neyse ailesiyle konuştu nişanlım ve bisüre sonra babası babamı aradı,davet etti.
Haftasonu gidecektik,eniştem sizi götüreyim demiş
Nişanlıma bahsettim durumdan, eniştem ablam annem babam olacak dedim
Ve kurduğu cümle
"Annem babam sadece annen babanı davet etmemiş miydi?"
Şimdiden böyle Saygısızlık yapan adamı evlendikten sonra düşünemiyorum bile aynısını sende ona yap anlasın terbiyesiz

madem o kadar sorun yaşıyorsun ayrıl gitsin yahu adam yoklugumu var memlekette yada evlen evlen sen bu adamla gözünüzü sevim piyasadan temizleyin sunları , birinden biri bana çatmasın yoksa itin bilmem nesine sokar çıkarırdım onu.
Sokmuşken orda kalsa hiç çıkmasa keşke :D layıkları orası

a
Aynı konuyu dün akşam bizde konuştuk.. bi oğlumuz var istediği yere gidip yerleşsin diyorum nasıl mutlu olcaksa ama olur da bi kızımız olur damadı iç güvey alcam yamacıma gelsinler kızım gözümün önünde olsun isterim dedim.. doğru diyosun elin herifi üzcek mi sevcek mi kıymetini bilcek mi bilmicek mi nasıl bırakılır kız evlat en iyisi evlendirmeyelim diyo.. :KK70: olmayan kız çocuk muhabbeti bi de olsa bilmiyorum nolur ama kız evlat gerçekten bambaşka bi şey
aynen canim benim minik kizim simdi emiyor bi an aglamasin diye hemen uyaninca kosturdum yanina..burda esinden dayak yiyenler hor gorulenlerde bir zamanlar bebekti masumdu onlarada cok uzuluyorum..simdi elin ogluna bende guvenmem cok sik dokurum yakinimda olsun isterim tabi nasib Allah merhametli iyi insanlarla karsilastirsin evlatlarimizi.

Anne babanı da uzunca süre çağırmamışsa bence evle yada kendi anne babası ile ilgili bir sıkıntı var senden gizlediği, mahçup olmak istemediği. Bence kestirip atma annesi daveti beceremeyecek biri ise çekinmiştir belki o kadar insanı annem Nasıl ağırlar diye.

Kızmadan sakince olayın iç yüzünü öğrenmeye çalış. Fevri davranma

a

aynen canim benim minik kizim simdi emiyor bi an aglamasin diye hemen uyaninca kosturdum yanina..burda esinden dayak yiyenler hor gorulenlerde bir zamanlar bebekti masumdu onlarada cok uzuluyorum..simdi elin ogluna bende guvenmem cok sik dokurum yakinimda olsun isterim tabi nasib Allah merhametli iyi insanlarla karsilastirsin evlatlarimizi.
Aminnn canım Rabbim kız olsun erkek olsun Allah korkusu olan göğsü merhametlilerle karşılaştırsın..
kendim bi dönem çok çekmiştim olur da o günleri görürsem gelin değil kız evlat gelicek inşallah diyorum.. saygı gösterdiği sürece başımın üstünde yeri var.. mutlu olsunlar da istedikleri zamanlar gelsinler gitsinler çağırsınlar.. en güzel yıllarını istedikleri gibi yaşasınlar diye düşünüyorum Rabbim değiştirmez düşüncelerimi inşallah.. aileler iyi olduktan sonra karı kocalar her türlü tatlı tatlı geçiniyolar..

Back
X