:(((

Mrb. Nişanlıyım ve nişandan sonraki Bikaç ay nişanlımın ailesi ve benim ailem görüşmediler.çünkü ailemi aramadı kp ve kv
Bende çok sorun edip,nişanlımın canını sıkmamak için uzun süre bekledim,zaten o dönemde çok fazla sorun yaşadık
Ama nişanlıma durumdan ve duruma duyduğum rahatsızlıktan bahsettim
Nikah yapıcaz,şehir değiştircem ve hala ailemin yaşayacağım yeri görmemesi,bu kadar yok sayılmak çok canımı sıkmıştı,
Neyse ailesiyle konuştu nişanlım ve bisüre sonra babası babamı aradı,davet etti.
Haftasonu gidecektik,eniştem sizi götüreyim demiş
Nişanlıma bahsettim durumdan, eniştem ablam annem babam olacak dedim
Ve kurduğu cümle
"Annem babam sadece annen babanı davet etmemiş miydi?"

Çok ayıp etmiş ! Gelen misafirlerin hesabını sormak insana yakışmaz...

İyi bakmaya çalışıyorum. İyi niyetli olduğunu düşünmeye çalışıyorum ama üzücü
O size iyi niyetle baksın. .kabalık yapan siz değilsiniz. .çok ayıp yani..Böyle şey söylenirmi?görgüsüzlük bu resmen..
Ben olsam bu sözden sonra annem ve babamida götürmem hiç gitmem..

Belki evleri müsait değildir, panik olmuştur. Sizin kırıldığınızı anlayınca gönlünüzü almaya çalışırsa, kendimi yanlış ifade ettim vs deyip özür dilerse affedilebilir bence. Yine de siz bilirsiniz.

Mrb. Nişanlıyım ve nişandan sonraki Bikaç ay nişanlımın ailesi ve benim ailem görüşmediler.çünkü ailemi aramadı kp ve kv
Bende çok sorun edip,nişanlımın canını sıkmamak için uzun süre bekledim,zaten o dönemde çok fazla sorun yaşadık
Nikah yapıcaz,şehir değiştircem ve hala ailemin yaşayacağım yeri görmemesi,bu kadar yok sayılmak çok canımı sıkmıştı,
Neyse ailesiyle konuştu nişanlım ve bisüre sonra babası babamı aradı,davet etti.
Ve kurduğu cümle

ve sen bu adamla evlenip ailesininde bulundugu memlekete yerleseceksin oylemi ?

Kiz ailesi kiz ailesi trip yapacaginiza gercekleri gorunde kiziniza sahip cikin ne diyim, arkadasim seninde gozunu kara sevde kor etmediyse evlenip o ailenin dibine yerlesmezsin hele bide isin gucun yoksa hic evlenmezsin cunku adamlarin ne zihniyette olduklari apacik ortada.

Zorunlu olarak anne bana çağrılmış aslında hiç niyet yokmuş gibi gönülsuz ve siz ekstra eniştenin götürme teklifiyle abla ve enişte beklenmedik davetli. galiba ailenizi akrabalarinizi kabullenmeyeçek bir aileye gelin gideceksiniz hiç hoş değil.:skandal: Tıpkı doğumunda benden habersiz plan yapip ailemi istemeyen kV gibi:KK14:

Belkpi kalacak yer vs sıkıntı olur ama bu böyle söylenmez ki

Ama beklentiye girmeyin kimseden açıkça söyleyin istediğinizi

Davet vs beklemeyin eğer evlenmeye niyetiniz varsa da Kv kp ile ilişkiyi asgaride tutun

Hatta o nişanlı ile de mümkünse görüşmeyin

Zorunlu olarak anne bana çağrılmış aslında hiç niyet yokmuş gibi gönülsuz ve siz ekstra eniştenin götürme teklifiyle abla ve enişte beklenmedik davetli. galiba ailenizi akrabalarinizi kabullenmeyeçek bir aileye gelin gideceksiniz hiç hoş değil.:skandal: Tıpkı doğumunda benden habersiz plan yapip ailemi istemeyen kV gibi:KK14:
anne baba cagirilmis yani. .

Ve kurduğu cümle

Ablan ve enişten,annenlerle aynı evde mi yaşıyor ?
Annenler davet edilmişse,annen baban ve varsa aynı evdeki kardeşlerin davetlidir.
Ablanlar ayrı evdeyse onlar davetli değildir.

Bu durumda ben ablan olsam zaten davetli değilim diye gitmem.Beni ayrıca arayıp davet etmeleri gerekir veya en azından anneme özellikle "büyük kızınızla eşini de bekliyoruz" demeleri gerekir.

Nişanlın şaşırmakta haklı.Bozuntuya vermeyebilirdi ama acemilik etmiş.

Back
X