.)

Yeni evlisiniz ve eşiniz sizinle ilgilenmiyo evde durmuyo sürekli ailesinin yanında kalmak istiyo naparsınz.((
İlk yıl biz de öyleydik.her gün değil de 3 güne bi ailesindeydik
Şimdi 2 haftada 1 gidiyoz ailesine.
Ev hayatınızı renklendirin.
O plan yapmadan siz plan yapın.
Ona bağımlı gibi davranmayın.
Yarının planını akşamdan yapın mesela.
Kısasa kısas yapın.
Siz de her gün birileriyle görüşün.
Hiçbirinden anlamıyosa kavga çıkarın.

İlk yıl biz de öyleydik.her gün değil de 3 güne bi ailesindeydik
Şimdi 2 haftada 1 gidiyoz ailesine.
Ev hayatınızı renklendirin.
O plan yapmadan siz plan yapın.
Ona bağımlı gibi davranmayın.
Yarının planını akşamdan yapın mesela.
Kısasa kısas yapın.
Siz de her gün birileriyle görüşün.
Hiçbirinden anlamıyosa kavga çıkarın.
Kavga edince daha beter oluyo herşey ztn ben plan yapıyom ama oralı olmuyo kendi bildiğini yapıyo hep offffffff

Kavga edince daha beter oluyo herşey ztn ben plan yapıyom ama oralı olmuyo kendi bildiğini yapıyo hep offffffff

Ne demek kendi bildiğini yapıyo.
Canım kusura bakma kuzenime/arkadaşıma vs. söz verdim.
Ya da evde kalıp şu işleri halletmem lazım hayatım.
Vs vs.bukadar yani.
Bu sözlerden de anlamıyosa höst yaa.
Siz onun tasmalı kölesi değilsiniz.
Hem sizin aileniz çevreniz yok mu, biraz da o sizle gelsin.
Ne o öyle hep tek taraflı...

yeni evli olduğum kadar yeni de tanışmışım herhalde, yoksa bu adam imzayı atınca böyle olmadı ya.

B
Ne demek kendi bildiğini yapıyo.
Canım kusura bakma kuzenime/arkadaşıma vs. söz verdim.
Ya da evde kalıp şu işleri halletmem lazım hayatım.
Vs vs.bukadar yani.
Bu sözlerden de anlamıyosa höst yaa.
Siz onun tasmalı kölesi değilsiniz.
Hem sizin aileniz çevreniz yok mu, biraz da o sizle gelsin.
Ne o öyle hep tek taraflı...
ben pasif bi insanım ona karşı zafım olduğunu biliyo böyle davranıyo çok bi çevremde yok böyle ezik gibi kalıyom

Bibuçuk senedir tanışyoz son iki aydır böle yoksa çok düşkündü bana bi dediğimi iki etmezdiki

mümkün değil birden böyle bir değişim olsun, acaba siz nişanlılık dönemindeki işaretleri görmezden gelmiş olabilir misiniz?
hani konuyu kendinizi benim yerime koyun cevap verin mihvalinde açmışsınız ama koyamadım yani, her numara bakışını ezbere bildiğim birisi birden böyle bir değişim gösterseydi sağlık sorunu olduğundan falan şüphelenirdim herhalde, doktora neyim götürürdüm.

B
ben pasif bi insanım ona karşı zafım olduğunu biliyo böyle davranıyo çok bi çevremde yok böyle ezik gibi kalıyom

Böyle olursan o da istediği şekilde yönetir seni.
Sorunun kaynağını biliyosun işte bu yazdıkların.
Çıkar artık onu merkezden.
Kendi hayatınıza yoğunlaş.
Ozaman gör bak sana uymaya başlıcak

mümkün değil birden böyle bir değişim olsun, acaba siz nişanlılık dönemindeki işaretleri görmezden gelmiş olabilir misiniz?
hani konuyu kendinizi benim yerime koyun cevap verin mihvalinde açmışsınız ama koyamadım yani, her numara bakışını ezbere bildiğim birisi birden böyle bir değişim gösterseydi sağlık sorunu olduğundan falan şüphelenirdim herhalde, doktora neyim götürürdüm.
Şuan onun için önceliği iş ve ailesi bana zamanı kalırsa

Artık böyle herşeyden nefret etmeye başladım kendimden bile sadece bian önce canım çıksın istiyom çünkü sevgisini içimde bitiremiyom

Erkekler daha zor adapte oluyo evlilige.daha zor vazgeciyolar onceki yasamlarindan.bi sure bekle bakalim

Birbuçuk senedir
Dediğim gibi annesini arar yanında sizi gördüğünde annesine benzetemediğinden dolayı kötü davranıyor olabilir. Şöyle düşünün küçük bir çocuk yanında annesi olmadığında yanındakine kötü davranır eşinizdede öyle bir hissiyat oluşmuş olabilir. Aile terapistini önerebilirim. :KK16:

Back
X