- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam gelmiş 30 a kaç yaşında olgunlaşcak bu bilmiyom kiKaç defa söyledik olgunlaşmadan dalından kopartmayın şunları diye!
Beni bırakmıyoki kendiyle ailesine sürüklüyoEvlilige alisamamis.
O gitsin sende evin tadini cikar arklarini cagir![]()
Yani.derse tamam mı diyim onu umursamasam ilgi göstercek mi banaSizin yapmanız gereken algıyı kırmak. Eşiniz dikkat çekmek için böyle davranıyor. Hiç umrunuzda değilmiş gibi davranın sormayın sorgulamayın bir süre sonra gitmekten kendi vazgeçecektir. Ama bu durumun üstüne giderseniz sorun devleşir.
Adam gelmiş 30 a kaç yaşında olgunlaşcak bu bilmiyom ki
Peki benümle neden böyle mesafeli ya konuşmaya gelince aşkım canım sana ölürüm ama ilgiye gelince sıfır ya insan 7 aydr bi tatil gününüde karısıyla geçirmez miSizinle ilgilenmemesi bu durumla bağlantı olabilirde olmayabilirde yani ona izin verdiğinizde sizinle ilgilenecek diye birşey söyleyemem çünkü bu başka bi sorun ama dediğimi yaparsanız en azından ilk sorununuza çözüm olabilir
Bilmiyorum ya bunlar niye evlenince değişiyoNiye evlenmiş cinselliği rahat yaşamak için mi?
Ailesine düşkünse alışamamış olabilir ayrılmaya.Yeni evlisiniz ve eşiniz sizinle ilgilenmiyo evde durmuyo sürekli ailesinin yanında kalmak istiyo naparsınz.((
Ya onu geçtim beni niye umursamıyo o zaman niye ilgilenmiyoAilesine düşkünse alışamamış olabilir ayrılmaya.
Ya o kadar çok seviyorum ki vazgeçemiyorumYol yakınken kurtul
Kırmızı gecelik dedirtmeye mi çalışıyosunYa onu geçtim beni niye umursamıyo o zaman niye ilgilenmiyo
Sev nolcak ki biraz zaman geçince sevmeyeceksinYa o kadar çok seviyorum ki vazgeçemiyorum