.)

Sizin yapmanız gereken algıyı kırmak. Eşiniz dikkat çekmek için böyle davranıyor. Hiç umrunuzda değilmiş gibi davranın sormayın sorgulamayın bir süre sonra gitmekten kendi vazgeçecektir. Ama bu durumun üstüne giderseniz sorun devleşir.

Sizin yapmanız gereken algıyı kırmak. Eşiniz dikkat çekmek için böyle davranıyor. Hiç umrunuzda değilmiş gibi davranın sormayın sorgulamayın bir süre sonra gitmekten kendi vazgeçecektir. Ama bu durumun üstüne giderseniz sorun devleşir.
Yani.derse tamam mı diyim onu umursamasam ilgi göstercek mi bana

Ben bu konuyla ilgili yorumumu söyledim. Tabiki her dediğine tamam demeyin sizde bir bireysiniz ve duygularınız var ben sadece ailesine gidip gelme hatta orada kalma konusunda umrunuzda değilmiş gibi davranın dedim bir süre deneyin.

Sizinle ilgilenmemesi bu durumla bağlantı olabilirde olmayabilirde yani ona izin verdiğinizde sizinle ilgilenecek diye birşey söyleyemem çünkü bu başka bi sorun ama dediğimi yaparsanız en azından ilk sorununuza çözüm olabilir

Bazen diyom çekgit gece
Sizinle ilgilenmemesi bu durumla bağlantı olabilirde olmayabilirde yani ona izin verdiğinizde sizinle ilgilenecek diye birşey söyleyemem çünkü bu başka bi sorun ama dediğimi yaparsanız en azından ilk sorununuza çözüm olabilir
Peki benümle neden böyle mesafeli ya konuşmaya gelince aşkım canım sana ölürüm ama ilgiye gelince sıfır ya insan 7 aydr bi tatil gününüde karısıyla geçirmez mi

Benim durumumda olan arkadaşlar bana akıl verin ne yaptınızda düzeldi durum neolur valla ölümü bile düşünyom artık

En son sıkcam kafama bitaane o zaman anlasın bana ne yaşattığını yada atcam bi yerden kendimi olcak bitcek ama işte Allahtan korkuyorum

Back
X