- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
- #3.721
İnşallah düzelirler esinim hyırlısı olsun.Sizede koçaman bir nazar koyuyorum
Bilmiyorum kuzum bi sorun olsa anlatırdı konuşmak dediysem camerada konuşmuyorlar sadece söylemiyor annesine, ama telefonda konuşuyorlar yani arada bi ama bi sorun yok ya sanmıyorum. Vuruyorum vurmam mı rekor kırıyoruz şuan 4 gündür tartışmıyoruzDers oldu ama inşallah tekrarlamaz kuzum.. Ayyyy :26: Allah rahmen eylesin, mekanı cennet olsun.
Heyecanınız hiiç bitmesin kuzum, az kaldı inşallahh
Hee ayrıca sana ne anlatacağım devrem bak dinleBen gülme krizine girdim
Yakup'un kardeşi murat (yaş17) bi kız arkadaşı var selda(15) bildiğin ergen yani![]()
Murat k.peder'e demiş ki baba ben bugün alışverişe çıkcam falan bayram için. K.pederde oğlum yarın çıkarsın demiş. Bu da inatçı gerçi hepsi inatçı laz inadı malum dinlememiş sabah dükkanı açmadan fırlamış kızın yanına. K.peder'de sinirli tabi. Kızda mesaj atmış ''baba ben de senin gelinin değil miyim murata neden bayramlık almaya izin vermiyorsun. beni sevmiyor musun baba, esin ablayı seviyosun ama küstüm sana..'' yazmışAllahım bugün kv'yi aradım anlattı ben gülme krizine girdim
Sonra yakupla konuştuk telefonda çarşıdan dönünce o da anlattı, bende bildiğimi söyledim tabi sonra ''kız milletini görüyor musun yüz vermemek lazım'' gibi konuştu pardon da ne yaptım ben sana dedim. Sonra işte eee arkadaş adamın ilk gelini olduk, öyle mesaj atmayarak kaybetmişim desene dedim gülüşmeye başladkKıza bak yaa, ortada fol yok yumurta yok ergen kafasıyla kayınpederi kızdırmış
![]()

Ayyyyyyyy Çok güldüm esinim yaa