93 kilodan sonra yeni bir hayata başlama kararı

Ersağ karniyarik otu kullandım ve.

• Memnunum

• Memnun değilim

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ozgecan62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
5
0
1
40
Merhabalar. .
Uzun zamandır kadınlar klubunu takip etmekteyim.bir çok konuda bilgi edindim bu sitede ve faydasini gördüğüm bir çok konu oldu..kilo verme konusunda da bir çok konu okudum. Özellikle de başarı öykülerini..bu başarı öyküleri motivasyonumu yükselten önemli unsurlardan oldu..sonunda bende yazmaya karar verdim..
Küçüklüğümden beri kilolu bir yaşam sürdüm. Kilo verdiğim aldığım zamanlarda oldu..ama tecrübelerimle daha ayakları yere basan bir diyet yapmaya karar verdim.

2 haftadir uyguluyorum ve beş kilo verdim..

Eğer soruları olan arkadaşlar olursa fikir alışverişi yapmaktan mutluluk duyarım..

Sevgiler..

168 boyda 121 kiloda insülin direnci olan(şeker hapı verdi doktor) ne tavsiye edersin...
Aslında kilolu kişinin diyet listelerinden çok güçlü desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...
Motive edilmeye ihtiyacım var...yaş 31...

Bende de insülin direnci var..doktorun verdiği ilacı bende kullanıyorum..ilaç özellikle tatlı krizlerini yavaş yavaş ortadan kaldırıyor. Mutlaka kullanmanı tavsiye ederim..ben fatsecret diye bir kalori hesaplama programını telefonuma indirerek başladım . günden güne kalorilerimi hesaplayıp daha da azaltmaya başladım. İlk başta güzel bir adım olabiliyor..

Merhaba,birbirine benzeyen hayatlarımız var,bende diyet günlüklerinin etkisi ile 5 kilo verdim 80 kiloyum şu an hedefim 55,birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum,belli bir diyetin var mı yoksa sadece kalori hesabı mı yapıyorsun?

Merhaba ..belli bi diyet derken yüksek oranda protein almaya özen gösteriyorum. Mesela sabah 1 yumurta ve biraz peynir yanına domates salatalık. .çalıştığım için ara öğünleri unutuyorum. Öğlen yoğurt yanına sebze yemeği. Öğleden sonra mutlaka çiğ badem yiyorum .7 tane badem.aksam haşlanmış tavuk ya da et salata veya yoğurt. .akşam da meyve olarak genelde ananas yiyorum. Hem kalorisi düşük hemde çok tok tutuyor.toplamda 1200 kaloriyi geçmiyorum. Sen kaç kalori alıyorsun günde?

Aslında benim de belli bir diyetim yok sadece az yemeye özen gösteriyorum,hep kilolu bi çocuk olarak büyüdüm sadece bir dönem çok kilo verdim uzun bir aradan sonra tekrar aldım o kiloları,öğünlerde fazla yemek yemiyorum aslında ama abur cubur çok tuketiyorum,cips delisiyim,diyete başladıktan sonra almıyorum ama yine de her market e gittiğimde 1 tane alıyorum çok canım istediğinde yiyorum,onun haricinde sabah yulaf ezmesi ya da domates peynir haşlanmış yumurta yiyorum,sebze yemeklerini bu aralar fazlalaştırdım,öğlen de ne bulursam atistiriyorum,ekmek neredeyse hiç tüketmiyorum, aslında çok sağlıksız besleniyorum,Haziran ayına kadar vermem gereken 25 kilom var,bilmiyorum nasıl olacak

5 kiloyu ne kadar zamanda verdin?

Aslında 2 3 hafta da ama daha kısa sürede verebilirdim ancak mecburen dikkat edemediğim durumlar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…