- 6 Haziran 2014
- 196
- 9
- 48
- Konu Sahibi umutunguleni
-
Ayy ben bi aglayip geliyorumEvt cnm 9 Ay kaldı, cnm sana kötü bir haber vereyim moralini bozmak gbi olmasında edirnenin kızları hem çok güzel hem çok açklarmış askerler sonuçta moralim çok bozuluyor bu konuda çok tedirginim
Ayy ben bi aglayip geliyorumEvt cnm 9 Ay kaldı, cnm sana kötü bir haber vereyim moralini bozmak gbi olmasında edirnenin kızları hem çok güzel hem çok açklarmış askerler sonuçta moralim çok bozuluyor bu konuda çok tedirginim
Moralim eksilerde... bir bu eksikti desene.. dur detayli konusmam lazim senle kafayi yemeden :) ismim gülen tetik bi ulasalim birbirimize..Cnm valla ben çok ağladm sinirden hiç kapalı kız yokmuş çok açık ve güzellermiş yunanistanla falan sınır ya yabancı kız çokmuş erkek bunlar sonuçta çabum yoldan çıkarlar napcaz hiç bilmiyorum, bnde atamyrm özel msj napsak ki
Benim askerimde edirne-kesanda:) trakya kizlari guzeldir kizlar valla ben her carsi izninde dibinde bitmeyi planliyorum yoksa nasil olcak bilmem
Evt cnm 9 Ay kaldı, cnm sana kötü bir haber vereyim moralini bozmak gbi olmasında edirnenin kızları hem çok güzel hem çok açklarmış askerler sonuçta moralim çok bozuluyor bu konuda çok tedirginim
Ayy yapmayın yahu.....
Edirne'liyim ve böyle genellemeleri duyunca gülüyorum hakikaten...
Açıksak kendimize, kapalıysak kendimize....
Orasını burasını açmak nedir yahu?
Ne kadar ayıp bir üslup.
Burası modern bir şehir, sınır şehri, serhad şehri...
Arkadaşın konusunu işgal etmem istemem ama bizler sizlerin sevgili nişanlılarınıza kalmadık.....
Bende trakyalıyım canım. Trakyanın kızları genel olarak güzel şimdi dooğruuya doğru serbest oldukları içinde istedikleri gibi giyiniyorlar güzellik+giyim kuşam da olunca bi erkeğin isteyebileceği bi kız modeliKeşke üzerine alınmasaydın bukadar benim seviglimde edirnede yapıyor ona guvendıgım ıcın boyle bi sorun yaratmıyorum ama aklımdan da geçmiyor değil yani şimdii. Sen biraz kişisel algılamışsın sanırım:26:
Evet arkadaşım, üzerime alındım çünkü Edirne'nin kızlarına oralarını buralarını gösteriyor deniliyor!
Sen üzerine alınmamış olabilirsin fakat ben son derece kızdım... Hatta biraz da komiğime gitti...
Hem sadece Edirne'de bu tip kız modelleri yok, herkes artık istediğini giyip, istediği gibi serbestlikte dolaşabiliyor....
Bunları bir şehir kapsamı içinde belirtmeniz çok garip....
Sizler sevgililerinize güvenmiyorsanız, burdaki kızlara çamur atmaya hakkınız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?