• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

94/3 Esi, nisanlisi, sevgilisi askere gidenler..

dlnacr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
20
4
3
28
Merhaba bayanlar sevgilim yarin ispartaya ucuyor uzun donem. Tabi 94lu degil 91 li. Icime bisey oturdu. Sag salim donmesini istiyorum. Allah hepimizi tez vakitte kavustursun insallah. Cok zor olacak ama guclu olmaliyiz

Merhaba bayanlar sevgilim yarin ispartaya ucuyor uzun donem. Tabi 94lu degil 91 li. Icime bisey oturdu. Sag salim donmesini istiyorum. Allah hepimizi tez vakitte kavustursun insallah. Cok zor olacak ama guclu olmaliyiz
Allah kavuştursun hepimizi benimkide kısa dönem samsunda şimdi acemilikte ama her sesini duyduğumda bi tarafım heycandan ölüyor tam telefonu kapatırkende ağlamaklı oluyorum ona bişey belli etmiyorum çok zor bu ayrılık seninkide uzun dönemmiş Allah sabırlar versin hepimize askerlerimiz sağ salim dönsünler inşallah dualarımız hep onlarla...

Allah kavuştursun hepimizi benimkide kısa dönem samsunda şimdi acemilikte ama her sesini duyduğumda bi tarafım heycandan ölüyor tam telefonu kapatırkende ağlamaklı oluyorum ona bişey belli etmiyorum çok zor bu ayrılık seninkide uzun dönemmiş Allah sabırlar versin hepimize askerlerimiz sağ salim dönsünler inşallah dualarımız hep onlarla...
Allah tez vakitte kavustursun canimm bol bol dua edelim onlara

Benim sevgilimde Perşembe günü teslim oldu İzmir gaziemir uzun dönem nasıl gecicek bu zaman hiç bilmiyorm ve cok bunalıyorum :(

Kızlar öncelikle Allah kavuştrsun bnde biricik sevgilimi 2013 kasımda gönderdim uzun dönem nasl geççek nasl bitçek derken 460 la hazrladığm şafak kağıdı gitmeden kanunla 365e düştü baya bi moral oldu ardından günleri günlere ekleyerek sabırla bekledik .
Gün geldi 3 gün hiç haber alamdım ama her defasında sevdiceğim aradı şundan şundan dolayı arayamdım dedi. 1 dakika aramalrnda o kadar şükrediydumki anlatamam. Şuan şafağı çok şükür 71e kadar indirdik Konuşmlarmz usta birliğinde baya bi rahatladı 1 saat konuşablyruz .. Geçiyo geçiyo ama nasl geçtiğini çeken biliyo işte :KK14: Sabredin psikolojileri çok zayıf olduğu anlar oluyo yanlarında olun Allah Hayrlı tezkereler versin hepimize En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

Ben daha şafak kağıdı falan hazırlayamadm sayarsam hiç geçmez gibi geliyor yarn 5. Günümüz ama hergn arayabiliyor Allah'tan Senn sevgilin nerede asker

bende 12 sinde yolladım taa kayserılere uzun donem hepımızı allah kavustursun kızlarrrr benm kı hegun arayamıyor bır gun annesını bır gun babasını bır gun benı 3 gunde bır donuyor sıra bana babası ıs ıcın farklı bı yerde eve bı gelseydi annesıgıl ve ben olmak uzere ıkı gune dusecek ınsallah sonrada zaten yemın torenı var ve rahatlıycaz ınsallah :)

Kızlar Allah kavustursun benım sevgılımde askerden gelelı 1 ay oldu..Zor bı durum helekı bız kızlar ıcın dahada zorlaşıyor ..Benım sevgılım 4 gunde 1 falan arardı acemı bırlıgınde , acamılıgı kısa yaptı meslekçi olarak usta bırlıgıne gectıgınde ıse zaten telefon soktu musaıt oldgu zamnalarda konusuyorduk . Size bolca sabır dıyorum vede bolca alttan almak .Kapalı bır kutu ıcındeler ve yanlarında dost dıyebılceklerı kımse olmuyor bazı seylerı sıze yansıtmamaya calısıyorlar bu duurm gerılemlerıne sabeb olabiliyor .Sevgilim herşey yolunda derdı ılk baslarda anlatmazdı ama sıkıntısı oldgunu hıssederdım ne olursa olsun anlattırmaya calısın ve hep morellı olun konusurken ..Allah korusun askerlerımızı En Büyük TÜRKİYE

Back
X