• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

94/3 Esi, nisanlisi, sevgilisi askere gidenler..

Bnde uzun dönem yolladım ve hala alışamadım ona tabiki belli etmiyorm ama cok zor hergn aramasına rağmen cok zorlanıyorum

Bnde uzun dönem yolladım ve hala alışamadım ona tabiki belli etmiyorm ama cok zor hergn aramasına rağmen cok zorlanıyorum

Zamanla alıscaksın emın ol :KK54: bu zamnı güzelleştrmeye calıs ..Tatlı bır özlem bu .Ona mektup yazabılırsın mesela cok hosuna gıdecek. :KK52:

12 ay bıle nımet gıbı bır sey bır de 9 aya duserse ooo degme keyfımıze ama hııccc sanmıyorum.

bende 12 sinde yolladım taa kayserılere uzun donem hepımızı allah kavustursun kızlarrrr benm kı hegun arayamıyor bır gun annesını bır gun babasını bır gun benı 3 gunde bır donuyor sıra bana babası ıs ıcın farklı bı yerde eve bı gelseydi annesıgıl ve ben olmak uzere ıkı gune dusecek ınsallah sonrada zaten yemın torenı var ve rahatlıycaz ınsallah :)
canım Kayserinin neresi?

Benmkisi hergn mutlaka arıyor ama cok bunalmış bir gün Bes gün gibi geçiyor Dio usta birlikleri ne zaman belli Olcak acaba

Benmkisi hergn mutlaka arıyor ama cok bunalmış bir gün Bes gün gibi geçiyor Dio usta birlikleri ne zaman belli Olcak acaba

valla herkesn kı farklı farklımı bılmıyorum ama 10.ayın 2 sınde dagıtım ıznı varmıs yemın törenınde bellı olcak dagıtım ıznınden sonra da gdecekler usta bırlıklerine galba

kayseride hava indirme tugayında aslındayanlış anlamadysam eger arkdşları 5 ınde yemın torenınden sonra dagıtıma gdecekmıs ama komandolar 10.ayda gıdecekmıs 55 gun eğitim varmıs onlara
Herkesn farklı cnm benm sevgilim de söför mesela oda Ekim ayında dağıtıma gelicek ama diğer bölükler Eylül ayında dağıtım Olcakmıs inş usta birliginde ii yerlere giderler en önemlisi o

doğrudur ben onun anlattıgı kadarını yanı sadece onun bölüğünn tarıhlerını bılıyorum galiba. insallah usta bırlıklerı ıyı olur suan oldugu yerden hıc memnun değil .

hergun konusamıycaz artık habern var mı bılmıyrm bolukler arası fena bı kavga olmus telefon yasaklandı dun . muhımmat birliği 1.tugayın ıcınde mı oluyor ?

selam kizlar.. muhimmat birligine gidecek benim askerimde de usta birliginde.. orda tam olarak ne yapiyolar acaba bi bilginiz var mi?

selam kizlar.. muhimmat birligine gidecek benim askerimde de usta birliginde.. orda tam olarak ne yapiyolar acaba bi bilginiz var mi?
nereye canım usta birliği şehir olarak? bizimkiler şu sıralar bol bol mühimmat taşıyorlar nöbet tutuyorlar sık sık

hergun konusamıycaz artık habern var mı bılmıyrm bolukler arası fena bı kavga olmus telefon yasaklandı dun . muhımmat birliği 1.tugayın ıcınde mı oluyor ?
hayır canım ayrı diye biliyorum, nasıl bir kavgaymış o ya telefonu falan yasaklamışlar hayret

Back
X