- Konu Sahibi melikea123
sonunda 94 altını gördüm yeni kilom 93,5

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çeyrek simit yedim şimdide çay içiceemm![]()
senın gunlugun mu varmıs bıdık o guzel canm azda olsa kılon oynuyoya buda guzel![]()
bugün tartıda 92 yide gördüm yavaş yavaşda olsa veriyorum işte :)
Tebrik ederim canım,80 leri görmeyi az kaldı![]()
bu haftada 8'li rakamları göremedim 91,5 bu hafta dahada çok dikkat etmeliyim
Ha gayret,az kaldı
haftaya göreceğinden eminim
![]()
Biz aynı vakitlerde başlamışız diyete lakin sen çook çook fazla yaramazlık yaptın sanırım![]()
bak ablan (ben ) nasıl vermiş kilocukları 7 yaş genç vücudun benden bünye dinç kan akışın hızlı daha enerjiksin metabolizman hızlı ve maalesef olman kilonun çook üstündesin bunların hepsi benimle kıyaslandığında + katması gerekirken ben 1.5 kat fazla kilo vermişim, neden tatlım neden??
kulaklarını çeken olmadığından sanırım
gündelik yaşamın yoğun oluşunu avantaja çevirebilirsin yemek düşünmeye fırsatın olmaz o koşuşturmada daha fazla enerji harcarsın falan gibi örnekler çoğaltılabilir..
"bu mavimi ne demeye dil dökmüş bu kadar" deme çekerim kulaklarını üniversiyete çıtır herkesi büyüleyen bi hatun olarak girmek varken sen tüm güzelliğini o iğrenç vıcık vıccık yağlarla o bol anne paltolanlarıyla kamufle edicek mutsuz olucaksın..
bu yaz bu iş hallolucak ve bi ömürü koca popolu melike123 yerine offf taş gibi hatun laflarıyla geirceksin![]()