95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

kenan_derya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
145
0
26
Aydın
Mrb kızlar derya ben . Kendimi bildim bileli kiloluyum ama en son bebek hayaliyle sigarayı bırakıp da 8 ayda 118 kg olunca şoklara girdim resmen.. Ama sonra dedim ki kendime panik yapma kızım sen sigarayı bırakmış hatunsun kilo mu veremiyceksin :)) nitekim kendi yöntemlerimlerimle 3 haftada 114 oldum çok şükür rabbime..

Gelin sizde benimle beraber kendi yöntemlerinizi paylaşın ve destek olalım birbirimize ;)

deryacım öncelikle çoooooook tebrik ediyorum seni en içten samimi duygularımla.... gülüm 3 haftada 4 kilo güzelmiş yaa.. benden de bi 4 kilo gitse ne kadar güzel olur yaaa :44:.... acaba bu kendi yöntemlerini paylaşır mısın.... inşallah daha çok başarılı olman duasıyla....

deryacım öncelikle çoooooook tebrik ediyorum seni en içten samimi duygularımla.... gülüm 3 haftada 4 kilo güzelmiş yaa.. benden de bi 4 kilo gitse ne kadar güzel olur yaaa :44:.... acaba bu kendi yöntemlerini paylaşır mısın.... inşallah daha çok başarılı olman duasıyla....

teşekkür ederim inşallah :)

ben sabahları 1 kepekli lavaşı içine peynir domates sarıp yiyorum şekersiz çay ile

öğlenleri salatalık domates maydanoz ve 2 yk tuzsuz çökelek ile salata yapıp yiyorum

akşamları ise protein ağırlıklı tavuk balık et köfte hangisi varsa ondan yiyorum yağsız yada fırında yapılmış. yanına da yoğurt salata koyuyorum. bazen 1 tb sebze yemeği ve yanında yine yoğurt salata yada çorba yiyorum..

aralarda salatalık zararsız bi atıştırmalık olduğu için tercih ediyorum acıktıkça.. canım tatlı isteyince de 1 büyük bardak lıgh süte tarçın ekliyorum tatlı krizine ii gelio..

Şifalı bitkiler uzmanı Ayhan Ercan sağlıklı ve hızlı kilo verdiren özel formülü açıkladı. Bu formül ile sağlıklı zayıflamanız mümkün. Aşağıdaki karışım ile 5 ayda 36 kilo verebilirsiniz.

•Mate çayı – iştah kesici
•Çoban çökerten – Diyet yapanlarda görülen halsizlik ve siniri yok ediyor..
•Kekik – Beyaz toz kekik olacak bilye kekik olacak
•Barut ağacı kabuğu
•Yeşil çay – ödem attırır
•Sinirli ot – Bağırsakları rahatlatır
•Biberiye – yağ yakıcı özelligi var
•Funda yaprağı
•Cinnema bitkisi– Hindistandan özel bir sarmaşık bu

Bu bitkilerden küçük tutamlar şeklinde bardağa ekleyerek üzerine sıcak su ekliyorsunuz ve 7-8 dakika demlendikten sonra yemeklerden önce tüketilmektedir. Kilosu çok olmayan kişiler için günde 3 bardak yeterli olabiliyor fakat kilo problemi çok fazla olan kişilerde günde 5 bardağa kadar tüketebilirler.

BU ÇAYLARI ARKADASIM İÇİYOR FAYDALI OLDUĞUNU SÖYLEDİ BEN DE BUHAFTA AKTARDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM sizlerden kullanan var mı bu tariflerden bu sıralar acaip taktım kilolarıma giyeceğim hiç bir sey olmuyor bir anda 10 kilo almışım nasıl oldu anlamadım

Şifalı bitkiler uzmanı Ayhan Ercan sağlıklı ve hızlı kilo verdiren özel formülü açıkladı. Bu formül ile sağlıklı zayıflamanız mümkün. Aşağıdaki karışım ile 5 ayda 36 kilo verebilirsiniz.

•Mate çayı – iştah kesici
•Çoban çökerten – Diyet yapanlarda görülen halsizlik ve siniri yok ediyor..
•Kekik – Beyaz toz kekik olacak bilye kekik olacak
•Barut ağacı kabuğu
•Yeşil çay – ödem attırır
•Sinirli ot – Bağırsakları rahatlatır
•Biberiye – yağ yakıcı özelligi var
•Funda yaprağı
•Cinnema bitkisi– Hindistandan özel bir sarmaşık bu

Bu bitkilerden küçük tutamlar şeklinde bardağa ekleyerek üzerine sıcak su ekliyorsunuz ve 7-8 dakika demlendikten sonra yemeklerden önce tüketilmektedir. Kilosu çok olmayan kişiler için günde 3 bardak yeterli olabiliyor fakat kilo problemi çok fazla olan kişilerde günde 5 bardağa kadar tüketebilirler.

BU ÇAYLARI ARKADASIM İÇİYOR FAYDALI OLDUĞUNU SÖYLEDİ BEN DE BUHAFTA AKTARDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM sizlerden kullanan var mı bu tariflerden bu sıralar acaip taktım kilolarıma giyeceğim hiç bir sey olmuyor bir anda 10 kilo almışım nasıl oldu anlamadım

cnm bilgiler için sağol :) bende duymuştum ama açıkçası pek cesaret edemedim faydalarından ziyade zararları da yarıyor araştırmalarda. kafam karışık anlayacağın bu çay konusunda :S

ben şu sıralar karbonatlı limonlu su ve günde 2 kupa yeşilçay içiyorum.. bir süre kullanayım yararı olursa mutlaka paylaşırım sizinle ;)

bu arada burayı günlük olarak da düşüne bilirsiniz. yediklerinizin listesini yaza bilir. yaptığınız kaçamakları hataları paylaşabilir ve diğer üyelere yardımcı olabilirsiniz. burası sadece benim değil herkesin topıc i ;)

bugün sabah ,

büyükçe 1 bardak karbonatlı limonlu suyumu içtim daha sonra kahvaltımı 1 bardak yağsız süt eklediğim 1 kase k-flakes ile yaptım. daha sonra ev temizliği vs yaptıktan sonra da şimdi sade şekersiz nescafemi içiyorum.

akşamüstü annemlerle pazara gideceğim evden çıkmadan ya 1 meyve (salatalık-elma-portakal vb.) yada 3-5 tane kuru kayısı atarım ağzıma..

akşam yemeğinde annemlerde olacağım ne yapıcam bilemiyorum vallahi :) en zararsızlardan yemeye çalışacağım bakalım. Allah yardımcım olsun ;)

çok tşk olumlu düşüncelerin için ben bu gün yediklerimi yazayım sabah kahvaltı yaptım kahvaltıda normalde bir yumurta yerdim ama bu gün baya bir kaçamak yaptım tereyağıda dahil buna :(( sonra öğlen çikolata yedim iki dilim falan sonra saat 2 gibi yoğurt yedim az öncede misafir geldi kısır ve pohca yedim poğaça iki tane kısır da bir kase artık bişi yemem galiba çünki kesin kararlıyım bu 10 kilo gitcek:))) buraya katılma amacımda buyduu çünki ben hiç diyet yapamayanlardanım beldi sizleri görüp gaza gelirim diye düşündüm birlikten kuvvet doğar diye

bugün sabah ,

büyükçe 1 bardak karbonatlı limonlu suyumu içtim daha sonra kahvaltımı 1 bardak yağsız süt eklediğim 1 kase k-flakes ile yaptım. daha sonra ev temizliği vs yaptıktan sonra da şimdi sade şekersiz nescafemi içiyorum.

akşamüstü annemlerle pazara gideceğim evden çıkmadan ya 1 meyve (salatalık-elma-portakal vb.) yada 3-5 tane kuru kayısı atarım ağzıma..

akşam yemeğinde annemlerde olacağım ne yapıcam bilemiyorum vallahi :) en zararsızlardan yemeye çalışacağım bakalım. Allah yardımcım olsun ;)

karbonatlı limonlu suyu ilk kez duydum bunun yararı neymiş ki bişi daha sorcam benim kabızlık problemim var bunun için ne önerirsiniz evde karbonat var ben de içsem mi yoksa sirkeli su mu içeyim

çok tşk olumlu düşüncelerin için ben bu gün yediklerimi yazayım sabah kahvaltı yaptım kahvaltıda normalde bir yumurta yerdim ama bu gün baya bir kaçamak yaptım tereyağıda dahil buna :(( sonra öğlen çikolata yedim iki dilim falan sonra saat 2 gibi yoğurt yedim az öncede misafir geldi kısır ve pohca yedim poğaça iki tane kısır da bir kase artık bişi yemem galiba çünki kesin kararlıyım bu 10 kilo gitcek:))) buraya katılma amacımda buyduu çünki ben hiç diyet yapamayanlardanım beldi sizleri görüp gaza gelirim diye düşündüm birlikten kuvvet doğar diye

cnm diyet kelimesi çok kasıyor insanı hiç yapamazsan yediğin herşeyi yine ye ancak miktarlarını azalt. yani 10 tane sarma yiyorsan 5 tane ye ve diğer 5 i de yersen pişman olacağını 10 da olsa 5 de olsa aynı tat olduğunu düşün olur mu :)

bende öyle yapmaya çalışıyorum ve vicdan azabından kurtuluyorum :D canın börek mi istiyor ye fakat tadımlık yarım dilim nefsin körelsin. aralarda ben salatalık yiyorum neredeyse tamamı su die ve kalori almıyorum ara öğünlerde ;)

karbonatlı limonlu suyu ilk kez duydum bunun yararı neymiş ki bişi daha sorcam benim kabızlık problemim var bunun için ne önerirsiniz evde karbonat var ben de içsem mi yoksa sirkeli su mu içeyim

cnm ben nette araştırıken dukan yapanların sayfasına denk geldim orada kabızlık için ve vücudu asitten arındırmak için yaptıkları yazılıydı.. ben yapıyorum daha sayacağım etkisini görmedim ama çok şükür zararını da görmedim :)

1 lt lik şişeye 1 çay kaşığı karbonat ve biraz limon suyu koy köpürüp eriyince de üzerini suyla doldur sabah uyanınca yarısını iç yavaş yavaş.. diğer yarısını da kahvaltıdan yarım saat sonra içmeye başla yudum yudum öğleden sonraya kadar iç.. sonra bitince yine hazırla bu kez yatana kadar şişeyi bitirmeye çalış.. ancak yemeklerden yarım saat önce su içmeyi bitirip yarım saat sonra içmeye başla olr mu... faydasını görürsün inşallah ;)

bu arada öğleden sonra büyükçe bir kase cacık yedim daha sonra pazara gittim 2 saat gezdim :)

akşam yemeğinde annem kızartma yapmış ama sadece 2 küçük dilim patatesten aldım nefsim körelsin die:)
3 yk patlıcan musakka 3 dilim bimde satılan ısparta ekmeğinden, 1 büyük kase de çökelek salatası yedim..

ekmek fazla oldu sanırım ama musakkaya batıra batıra yedim :D olsun yarın dengelerim kasmıyorum okadar, çünkü eskiden olsa 5 dilim ekmekle koca bir tabak yerdim musakkayı ;)

ben akşam sadece yoğurt yedim ilk kez akşamları abur cubur yemedim yani sadece bu akşam burası gaza getirdi galiba beni yoksa hayatta duramazdım habire elimde cips cekirdek vs olurdu bu gün yoğurtla yetindim üstelik karnım tok hayret :)) pazartesi diyetisyene gitcem liste versin burdan paylaşırım ohh gitsin kilolar :)) bu arada ben karbonat içemedim tadı çok kötü geldi onun yerine yeşil çay içtim

Son düzenleme:
arkadaşlar ben tatlı ihtiyacımın önüne geçemiyorum. lütfen yardımmm

bende senin gibiyim dün çaresini buldum tatlıyı yemek istiyorsan gündüz ye akşam 6 dan sonra bişi yeme bak bir günde bile farketti ilk kez akşam 6 dan sonra bişi yemedim ve göbek şişkinliğim gitti en azından tatlı yerine meyve ye elma mesela ben artık öyle yapcam ne zaman çikolata istese canım ya bitter ya da meyve veya form tatlıları var marketlerde biskivü çikolata falan yeşil poşetlerde onlardan aldım bi sürü artık okulda da tenefüs aralarında onları yerim hep birlikte verelim şu kiloları:)

bu gün çok mutlu uyandım sabah kahvaltıyı az önce yaptım bir kahvaltıda ne varsa senin dediğini yaptım derya nefsimi köreltmek için azar azar yedim ve tam doymadan kalktım işe yarayacak gibi en çok abur cuburu bırakacağıma seviniyorum yardımların için tşk

ben akşam sadece yoğurt yedim ilk kez akşamları abur cubur yemedim yani sadece bu akşam burası gaza getirdi galiba beni yoksa hayatta duramazdım habire elimde cips cekirdek vs olurdu bu gün yoğurtla yetindim üstelik karnım tok hayret :)) pazartesi diyetisyene gitcem liste versin burdan paylaşırım ohh gitsin kilolar :)) bu arada ben karbonat içemedim tadı çok kötü geldi onun yerine yeşil çay içtim

oooo tebrikler bak az iradeyle nasıl da düzene giriyor insan :) çok çok atıştırmak istersen bol bol salatalık dilimle uzun ince subardağına koy ve çubuk kraker yiyormuşsun gibi ye ben öle yapıorum ;)

karbonatlı su eve bana da öle gelio ama şifa niyetine içiyorum cnm. olsun sen de yeşilçeyı günde 2 fincan içmeye çalışırsın bide bol su..

diyetisyen listeni burada paylaş bakalım yanlış yaptığım bişey varsa düzeltirim bende ok ;)

bu gün çok mutlu uyandım sabah kahvaltıyı az önce yaptım bir kahvaltıda ne varsa senin dediğini yaptım derya nefsimi köreltmek için azar azar yedim ve tam doymadan kalktım işe yarayacak gibi en çok abur cuburu bırakacağıma seviniyorum yardımların için tşk

cnm ne demek nacizane bi faydam olduysa ne mutlu bana;) Allah çaba gösterenin yardımcısı olur yeterki iradeli davranalım..

arkadaşlar ben tatlı ihtiyacımın önüne geçemiyorum. lütfen yardımmm

mrb hoşgeldin öncelikle topıc imizee ;)

kendini tanıtıp boy kilo yazabilirsin tabi istersen.

tatlı krizlerine gelince evet gündüz abartmamak kaydıysa mesela 1 küçük kase sütlaç yemek gece yemekten daha iidir. özellikle dışarıya çıkacaksan o gün dışarı çıkmadan ye ki erisin hareketinle o tatlı ;)

yada gece yağsız büyük bi bardak sütü hafif ısıt içine tarçın koy inanılmaz gideriyor tatlı hissini.

o da olması eti karamın %70 kakaolu bitter çikolatası var canın istediğinde hergün gündüz vaktinde at ağzına bi küçük kare ve emerek tadını çıkart.. emin ol kesiyor yoğun kakaosu tatlı isteğini ;)

Back
X