• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

95 kilo oldummmm kendimden utaniyorummmm

Selam gunlugum ben geldim
Cok hastaydim ataklarim cogaldi
Bugun tartildim 87,500 olmusum
Kisa sureligine birakmistim hemen kilo almisim
Ama son gaz geri geldim :)

Evet ben geldim malesefki 90kilo olarak
Bugun artik baslicam
Cunku tatile gidicez
Gecen yazdigimda baslamistim ama lanet hastaligim
Yuzunden yarim kaldi

Bende geldim 70 kilo olarak geçmiş olsun canim ben pazartesi baslycgm Allahin izniyle beraber devam edelim
:72: gizli verilen kilolar malase
F cabuk geri donuyor bence saglikli diyet yap yoksa birakinca yine alirsin

Son düzenleme:
Bende geldim 70 kilo olarak geçmiş olsun canim ben pazartesi baslycgm Allahin izniyle beraber devam edelim
:72: gizli verilen kilolar malase
F cabuk geri donuyor bence saglikli diyet yap yoksa birakinca yine alirsin

Seni gordugume cok sevindim cnm
Tmm birlikte yapalim ben bugun basladim
Sen Kac kilo verdin simdiye kadar

Bugunku menum
Sabah yok
Oglen salatalik domates peynir ve bir dilim ekmek
Aksam yogurt ve firinda tavuk
3litre su
20dk yuruyus
100kere ip atlama
5dk trambolinde zipladim

merhaba bende 7 nisanda diyete başladım AYSEBRU NUN DİYET SERÜVENİ sayfamda paylaşıyorum yaptıklarımı. 120 kiloyla başladım. salı günü 112 kilo tartıldım. hala bozmadan gayretle devam ediyorum. bu defa zayıflamaya kesin kararlıyım. inşallah sende başarırsın :16:

merhaba bende 7 nisanda diyete başladım AYSEBRU NUN DİYET SERÜVENİ sayfamda paylaşıyorum yaptıklarımı. 120 kiloyla başladım. salı günü 112 kilo tartıldım. hala bozmadan gayretle devam ediyorum. bu defa zayıflamaya kesin kararlıyım. inşallah sende başarırsın :16:

Tebrik ediyorum seni bravo bende 70 kiloyum 1 yil önce doğum yaptim hamile kalmadan önce 58 kiloydum kizin beni çok yoruyor ve hala emiyor hep ewdeyim depresyondan hala cikamadim kendimden öğreniyorum 12 kiloyu veremem gibi geliyor çok yavaş zayifliyorum ne yapacamda bilemeyrm

Back
X