- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
Cnm birzahmet kek börek pasta fln yazip durma ozamann biz kilo vermek istiyoruz sen neler yaziyorsunn
tamam tatlım verdiğim rahatsızlıktan özür dilerim hoscakal

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm birzahmet kek börek pasta fln yazip durma ozamann biz kilo vermek istiyoruz sen neler yaziyorsunn
tamam tatlım verdiğim rahatsızlıktan özür dilerim hoscakal![]()
cnm ben özür dilerimm ama sende birazcik anla beni lütfenn 95kilo oldumm sinirlerim tepemde![]()
sağlık olsun napalım kiloluyuz diye ölcek değiliz ya.sakin ol sende
diyetinde basarılar.iyi günler diliyorum cnm sana byyy![]()
offf neyazacagimi bilmiyorummm zaten bu 4 kez konu acmam sizlerden bile utaniyorumm artik yarin tekrardan baslicam baska carem yokk![]()
Tmm cnm yarin basliyoruz ozaman
offf neyazacagimi bilmiyorummm zaten bu 4 kez konu acmam sizlerden bile utaniyorumm artik yarin tekrardan baslicam baska carem yokk![]()
tamamdır yarın başlıyoruz ve yediklerimizi yazıyoruz...
senin yaş kaç ve de boy?
Tamamdir cnm basliyoruz
23 yasindayim 160
Sen
yanlis anlasilmak istemem ama yarin baslicam demek yerine simdi basliyorum diyete diyebilirsiniz.
yanlis anlasilmak istemem ama yarin baslicam demek yerine simdi basliyorum diyete diyebilirsiniz.
Calismiyorum benim cadilarla ugrasiyorum :)22 bende..170 boy...
çalışıyo musun öğrenci misin?
Selam canım eminim azimli olursan kilolarindan kurtulucaksin.istersen bizim topige katil diyet başarı bölümünde kilolarimiz dert degil verdik ve vermeye devam topigindeyim.beraber birbirimize destek olabiliriz
Calismiyorum benim cadilarla ugrasiyorum :)
Olur tabi cnm orayada gelirim ara sira:)
aa çocukların mı var![]()
arkadaşlar benim boy 160 kilo 92...dogum kilosu kaldı üstümde veremiyorumda....
Beklerim canım beraber paylaşımda bulunuruz.iyi geceler![]()