95 kiloda olupta zayıflamak isteyipte bir türlü zayıflayamayanlar

hermione_85

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
52
0
6
35
Çorum
Arkadaşlar merhaba 95 kilodayım boyum 1.70 nişanlım 1.80 ve 80 kilo o zayıf bense şişmanım yanına yakışmıyorum belkide kayınvalidemden çok utanıyorum herkesten çok utanıyorum kilolu olduğum için bende zayıflamak istiyorum ama bir motive gerek bana arkadaş olabilecek birileri var mı durumu bana benzeyen yada bu kilolarda

Mrb bende 115 kilo 168 boyundayım zayıflamak istiyorum birtürlü baslayamıyorum ne hissetiğini tahmin edebiliyorum benim eşimde zayıf ve kayınvalidem her defasında kilomdan dolayı laf çarpıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar biliyorum ne söylersem söylim okuyup geçilecek yazıdan ibaret olacak .... bende kiloluyum 76 kiloyla hamile kaldım doğum yaptığımda ne kadardım bilemiyorum ama oğlum 3 aylık olduğunda ben 107 kilodaydım nasıl olsa veririm diyerek her günü erteledim...sihirli bir deynek yok hanımlar... günler çok hızlı geçiyor en güzel yıllarımızı neden sıkıntılarla geçirelim hergün bu azap yaşanırmı alışverişe çıkmak bukadar sıkıntı verebilrmi insana, inanın bana ilk 3 günü 4 günü atlattıktan sonra gerisi geliyor bol su içerek ve akşam hafif bişeyler yedikten sonra mutfağın kapısını bidaha açmamak yeterli oluyor.... lütfen canım durr de kendine dipsiz bir kuyu gibi kilo almak,, battıkca batıyosun sonu YOKKK... diyetteyim deme kendine sağlıklı beslenecem artık de vücudumuza çöp tenekesi gibi davranmayalım artık... porsiyonlarını küçülterek ve yavaş yiyerek de insan doyabiliyormuş inanın bunu göreceksinz .... benim nazarımda diyet yapmak = aç kalmak halsiz, güçsüz kalmak gibiydi gözümde büyürdü korkardım ...hayır değilmiş acıkınca ekmeğe yemeklere saldırmıyorum artık 3 5 kayısıyla geçiştiriyorum bir avuç beyaz leblebi yada nebiliym bir meyve yoğurt bunlarlada insan doyabiliyormuş .....bugüne kadar yedikte ne oldu sonuç hüsrann ......inanın bu moda girdiğinz zaman karnınızdan gelen gurultular bile sizi mutlu edicek başarılı geçen her günün ardından mutlu bişekilde uyanacaksınz bir günü daha başardım diye gurur duyucaksınz kendinizle emin olun BİZ BUNU BAŞARABİLİRİZ.....

istedikden sonra gidiyor kilolar sağlıklı ve dengeli beslenip birazda spor yaparsan kalmaz hiç bişey azimli ve istikrarlı olmalısınız vede en önemlisi kendin için vermelisin sonrası çorap söküğü gibi geliyor

çok güzel kilo vermişsin canım nekadr zamanda verdin?? maşşallahhh arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…