96 dan 66 kiloya indim.(fotoğraflı :) )

Pride_

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
643
913
3 yıldır devam eden uzuuun soluklu bir maraton:)
Bu da fotoğrafım :)
2qmhrwl.jpg

Çok güzel zayiflamissiniz maşallah sırrı nedir ?

Çok güzel zayiflamissiniz maşallah sırrı nedir ?
Teşekkür ederim.
Bu işin sırrı aslını isterseniz sabır sabır sabır.
Kısa süreli değil ömür boyu bunu yapacak olmanın bilinciyle hareket etmek.Öyle olunca aylık ya da haftalık olmuyor ince kalmak devamlı hale geliyor. Ve kilo korunuyor.

Maşallah tebrik ederim. Nasıl zayıfladınız acaba??
Çok teşekkür ederim 3 yıl önce başladım 96 kiloyla yaz tatilinde 15 kilo verdi 3 ayda sonrası da geldi. Baştan itibaren beslenme şeklimi değiştirdim ve spora başladım. Haftada en az 5 gün en az iki saatimi spora ayrırıyorum hala. Yemek olarakta hiç bir şeyden mahrum kalmadım azar azar hepsininde tadına baktım. sadece fast food çikolata hamurişi vs tüketmedim şimdi onları da tadımlık tüketiyorum abartmadan.

Çok teşekkür ederim 3 yıl önce başladım 96 kiloyla yaz tatilinde 15 kilo verdi 3 ayda sonrası da geldi. Baştan itibaren beslenme şeklimi değiştirdim ve spora başladım. Haftada en az 5 gün en az iki saatimi spora ayrırıyorum hala. Yemek olarakta hiç bir şeyden mahrum kalmadım azar azar hepsininde tadına baktım. sadece fast food çikolata hamurişi vs tüketmedim şimdi onları da tadımlık tüketiyorum abartmadan.

Tebrik ederim sizi. Maşallah . Aman dikkat edin bir daha almayın. Böyle harika olmuşsunuz..

merhaba, cokkk tebrik ediyorum. vucut tipimiz birbirine biraz benziyor gibi. ben de kilo vermye baslayalı 3 ay olacak neredeyse ve 100 kiloyu görmüştüm. sonra 98 falan oldum 46 bedenle ve hedefim de 60 kiloya inmek. fotoğrafınızı görünce kendimi o kilolarda hayal etmek cok güzel oldu. :) benim fotoğrafım yok sanırım boydan ama olsun :KK70: neyse. sevgiler ve fit günler . darısı başıma

tebrik ederim.
fıstık gibi olmuşsunuz valla maşallah.

sanırım spordan dolayı daha sıkı duruyorsunuz 66 değil de sanki 58-60 arası gibi.

ben de istiyorum yaaaa :mad:

toplam 3 senede mi gitti 30 kilo?
ne kadar zamanda ne kadar verdiniz?
diyetisyene gittiniz mi?
spor ne kadar yaptınız?
belli bir diyet listesine bağlı kalarak mı yoksa kafaya göre diyetle mi?

bunlara cevap alırsam başka sorum yok gibi :KK48::KK48::KK54:

tebrik ederim seni harikasın maşallah darısı vermek isteyen herkese inşallah

TE="Paleland, post: 39317688, member: 276649"]merhaba, cokkk tebrik ediyorum. vucut tipimiz birbirine biraz benziyor gibi. ben de kilo vermye baslayalı 3 ay olacak neredeyse ve 100 kiloyu görmüştüm. sonra 98 falan oldum 46 bedenle ve hedefim de 60 kiloya inmek. fotoğrafınızı görünce kendimi o kilolarda hayal etmek cok güzel oldu. :) benim fotoğrafım yok sanırım boydan ama olsun :KK70: neyse. sevgiler ve fit günler . darısı başıma[/QUOTE]
Insallah sizde tez vakitte ulasirsiniz hedefinize cok tesekkurler :))

tebrik ederim.
fıstık gibi olmuşsunuz valla maşallah.

sanırım spordan dolayı daha sıkı duruyorsunuz 66 değil de sanki 58-60 arası gibi.

ben de istiyorum yaaaa :mad:

toplam 3 senede mi gitti 30 kilo?
ne kadar zamanda ne kadar verdiniz?
diyetisyene gittiniz mi?
spor ne kadar yaptınız?
belli bir diyet listesine bağlı kalarak mı yoksa kafaya göre diyetle mi?

bunlara cevap alırsam başka sorum yok gibi :KK48::KK48::KK54:

Merhaba 69 lari iki yilda gordum ilk uc ay kiom cok oldugu icin on bes kilo verdim vucudun her gun iki saat spor karsisinda elinden baska bisey gelmiyordu mecburum gidiyorum dedi kilolar :) ucuncu yila girdim ben hala devam ediyorum kilo vermeye oyle belli bir zamana sikistirmadim yani acelem yok gorunusum iyilesti spor ve dengeli beslenme ile devam ediyorum. Diyetisyene gitmedim. Belli bir liste yok sadece hangi besini ne zaman ne miktarda yiyeceğimi ve vucudumun buna nasil tepki verdigibi ogrendim zamanla. Bir ya da uc yillik degil omur boyu surecek bir sey gibi kabullendim artik bunu :)

SLM CNM BENİM DE BOYUM 175. KİLOM 93. BEN 75 E DÜŞMEK İSTİYORUM. İNŞALLAH VEREBİLİRİM. 9 GÜN OLDU SAĞLIKLI BESLENMEYE BAŞLAYALI. 4,700 KG VERDİM. AMA EN SON GEÇTİĞİMİZ PERŞEMDE TARTILDIM 93 TÜM. 5 GÜN OLDU HALA GRAM OYMANADIM. HER GÜN EN AZ 45 DK SPOR YAPIYORUM. EN FAZLA 1 SAAT. NEDEN VEREMİYORUM 5 GÜNDÜR NEDEN GRAM OYNAMIYOR BİLEMİYORUM... SENDE DE OLMUŞMUYDU

QUOTE="Mutluluki, post: 39333424, member: 617187"]tam olarak 3 yılda mı verdin 33 kg yu[/QUOTE]
ala
SLM CNM BENİM DE BOYUM 175. KİLOM 93. BEN 75 E DÜŞMEK İSTİYORUM. İNŞALLAH VEREBİLİRİM. 9 GÜN OLDU SAĞLIKLI BESLENMEYE BAŞLAYALI. 4,700 KG VERDİM. AMA EN SON GEÇTİĞİMİZ PERŞEMDE TARTILDIM 93 TÜM. 5 GÜN OLDU HALA GRAM OYMANADIM. HER GÜN EN AZ 45 DK SPOR YAPIYORUM. EN FAZLA 1 SAAT. NEDEN VEREMİYORUM 5 GÜNDÜR NEDEN GRAM OYNAMIYOR BİLEMİYORUM... SENDE DE OLMUŞMUYDU
merhaba çok doğal olması sakın bırakmayın. duraklama dönemi olur ara ara benim iki üç hafta bile gram oynamadığı oldu ki ağır antrenman yapmama rağmen. farklı besinler ve farklı egzersizlerle vücudunuzu şaşırtın.

X