Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim3 yıldır devam eden uzuuun soluklu bir maraton:)
Bu da fotoğrafım :)
teşekkürler boyum 175 :) 66 gibi durmuyor ama 66 kiloyum tartıda gördüğüm rakam butebrik ederim
boyunuz kaç acaba?
Teşekkür ederim.Çok güzel zayiflamissiniz maşallah sırrı nedir ?
boyunuz uzunmuş ondan daha zayıf duruyorsunuz tekrar tebrik ederimteşekkürler boyum 175 :) 66 gibi durmuyor ama 66 kiloyum tartıda gördüğüm rakam bu
Çok teşekkür ederim 3 yıl önce başladım 96 kiloyla yaz tatilinde 15 kilo verdi 3 ayda sonrası da geldi. Baştan itibaren beslenme şeklimi değiştirdim ve spora başladım. Haftada en az 5 gün en az iki saatimi spora ayrırıyorum hala. Yemek olarakta hiç bir şeyden mahrum kalmadım azar azar hepsininde tadına baktım. sadece fast food çikolata hamurişi vs tüketmedim şimdi onları da tadımlık tüketiyorum abartmadan.Maşallah tebrik ederim. Nasıl zayıfladınız acaba??
Biraz boydan birazda spor ağırlıklı kilo vermeye çalıştığım için sanırım. Çok teşekkürler!boyunuz uzunmuş ondan daha zayıf duruyorsunuz tekrar tebrik ederim
Çok teşekkür ederim 3 yıl önce başladım 96 kiloyla yaz tatilinde 15 kilo verdi 3 ayda sonrası da geldi. Baştan itibaren beslenme şeklimi değiştirdim ve spora başladım. Haftada en az 5 gün en az iki saatimi spora ayrırıyorum hala. Yemek olarakta hiç bir şeyden mahrum kalmadım azar azar hepsininde tadına baktım. sadece fast food çikolata hamurişi vs tüketmedim şimdi onları da tadımlık tüketiyorum abartmadan.
Teşekkür ederim tekrar arada iki üç kilo oynama oluyor insanlık hali ama 3 yıldır büyük bir sıkıntım olmadı çok şükürTebrik ederim sizi. Maşallah . Aman dikkat edin bir daha almayın. Böyle harika olmuşsunuz..
tebrik ederim.
fıstık gibi olmuşsunuz valla maşallah.
sanırım spordan dolayı daha sıkı duruyorsunuz 66 değil de sanki 58-60 arası gibi.
ben de istiyorum yaaaa
toplam 3 senede mi gitti 30 kilo?
ne kadar zamanda ne kadar verdiniz?
diyetisyene gittiniz mi?
spor ne kadar yaptınız?
belli bir diyet listesine bağlı kalarak mı yoksa kafaya göre diyetle mi?
bunlara cevap alırsam başka sorum yok gibi
merhaba çok doğal olması sakın bırakmayın. duraklama dönemi olur ara ara benim iki üç hafta bile gram oynamadığı oldu ki ağır antrenman yapmama rağmen. farklı besinler ve farklı egzersizlerle vücudunuzu şaşırtın.SLM CNM BENİM DE BOYUM 175. KİLOM 93. BEN 75 E DÜŞMEK İSTİYORUM. İNŞALLAH VEREBİLİRİM. 9 GÜN OLDU SAĞLIKLI BESLENMEYE BAŞLAYALI. 4,700 KG VERDİM. AMA EN SON GEÇTİĞİMİZ PERŞEMDE TARTILDIM 93 TÜM. 5 GÜN OLDU HALA GRAM OYMANADIM. HER GÜN EN AZ 45 DK SPOR YAPIYORUM. EN FAZLA 1 SAAT. NEDEN VEREMİYORUM 5 GÜNDÜR NEDEN GRAM OYNAMIYOR BİLEMİYORUM... SENDE DE OLMUŞMUYDU