(SAYFA 44'DE FOTOĞRAF VAR)
Merhaba kızlaaarr :) Yaşım 26, boyum 173 cm ve kilom 96 (idi )
Kafayı yemek üzereydim ve sonunda hadi bakalım farecik dedim. Önce diyetisyene sonra da spora yazıldım. Haftada 3-4 gün spora gidiyorum ve sadece 45 dk egzersiz yapıyorum. Diyetime dikkat ediyorum, asla aç gezmiyorum ki asla duramam yemeden Ama diyetisyenim tam bana göre bir liste hazırladı. Şu an 2 haftadır yediklerime dikkat ediyorum (diyetteyim kelimesini yasakladım kendime ) ve sonuç üç kilo gitti bir beden küçüldüm bile. Bir de su içme olayını düzenleyebilirsem süper olacak. İleride fotoğraflı paylaşımlar da yapacağım. Gaza gelmem lazım iyice.
Katılmak isteyenler gelsenize
DİYET LİSTEM
Sabah uyanır uyanmaz
2 kayısı
6 fındık
2 bardak ılık su
Kahvaltı
1 dilim ekmek (ben genelde yemiyorum)
2 kibrit kutusu peynir (yumurta yiyenler 1 kibrit kutusuna düşürüp haşlanmış yumurta ekleyebilir)
Yeşillik
4 zeytin
Ara öğün
1 mandalina ya da yarım portakal
Öğle yemeği
1 kase çorba (bunu da çok sık yiyemiyorum)
2 dilim ekmek (ben hiç yemiyorum)
Tavuk ya da kırmızı et (150 gr kadar, dışarıdaki bir porsiyon kadar hemen hemen)
Salata
Ara öğün
Evde yaptığınız az yağlı bir dilim kek/börek ya da 10 çubuk ya da 3 galeta
Bir kase yoğurt ya da bir küçk kutu süt
(Diyetin ikinci haftasında buraya alternatif olarak 100 kaloriyi geçmeyecek kadar çikolata ekledik-bitter tercih etmeye çalışın)
Akşam yemeği (7'den sonraya sarkmayacak)
1 kase çorba
5-6 kaşık kadar sebze yemeği
1 kase yoğurt
** ben bazen yemek yapacak halde olmayınca sadece salata yiyorum.
Ara öğün
1 tane meyve
1 bardak süt
Kafayı yemek üzereydim ve sonunda hadi bakalım farecik dedim. Önce diyetisyene sonra da spora yazıldım. Haftada 3-4 gün spora gidiyorum ve sadece 45 dk egzersiz yapıyorum. Diyetime dikkat ediyorum, asla aç gezmiyorum ki asla duramam yemeden Ama diyetisyenim tam bana göre bir liste hazırladı. Şu an 2 haftadır yediklerime dikkat ediyorum (diyetteyim kelimesini yasakladım kendime ) ve sonuç üç kilo gitti bir beden küçüldüm bile. Bir de su içme olayını düzenleyebilirsem süper olacak. İleride fotoğraflı paylaşımlar da yapacağım. Gaza gelmem lazım iyice.
Katılmak isteyenler gelsenize
DİYET LİSTEM
Sabah uyanır uyanmaz
2 kayısı
6 fındık
2 bardak ılık su
Kahvaltı
1 dilim ekmek (ben genelde yemiyorum)
2 kibrit kutusu peynir (yumurta yiyenler 1 kibrit kutusuna düşürüp haşlanmış yumurta ekleyebilir)
Yeşillik
4 zeytin
Ara öğün
1 mandalina ya da yarım portakal
Öğle yemeği
1 kase çorba (bunu da çok sık yiyemiyorum)
2 dilim ekmek (ben hiç yemiyorum)
Tavuk ya da kırmızı et (150 gr kadar, dışarıdaki bir porsiyon kadar hemen hemen)
Salata
Ara öğün
Evde yaptığınız az yağlı bir dilim kek/börek ya da 10 çubuk ya da 3 galeta
Bir kase yoğurt ya da bir küçk kutu süt
(Diyetin ikinci haftasında buraya alternatif olarak 100 kaloriyi geçmeyecek kadar çikolata ekledik-bitter tercih etmeye çalışın)
Akşam yemeği (7'den sonraya sarkmayacak)
1 kase çorba
5-6 kaşık kadar sebze yemeği
1 kase yoğurt
** ben bazen yemek yapacak halde olmayınca sadece salata yiyorum.
Ara öğün
1 tane meyve
1 bardak süt