96dan 70e uzun 'İNCE' bir yoldayımm

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Baslik net.
Bu kacinci gunlugum bilmiyorum.
Ama sinav bitiyor ve artik bahaneler yok
araya ramazanda giriyor benim icin avantaj cunku cok veriyorum ramazanda
98dim. Merdiven inip cikmaktan farketmeden 2kg vermisim

Cumalari tartiliyorum gecen cuma 96idim bakalim bu hafta ne olcam

SİMDİLİK hedefim 70 olmak.
Boyum 1.80 18 yasindayim:) yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :D

bugunu yazayim

Sabah (evde olamadigim icin)
Ac karnina 1litre su
5tane kakaolu biskuvi
1 redbull (tavsiye etmiyorum ama tok tutuyor beni enerji veriyor bide bagmlilik yapiyor sanirm canim cok istiyor. Faydali bulmuyorum asla
Carpinti yapiyo bi de ritim bozuklugumdan mutevellit sanirim. İcmemeye calisacagim)

yarim litre su

Oglen (2gibi)
Bir kase et sulu makarnali corba(!)
bir kase yogurt
2-3dilim kepekli ekmek peynirle yaga batirip yedim öluyordum acliktan :))

Ara
sade turk kahvesi

aksam (18.00)
1 elma

19.00
Cok canm istedi bir dilim kepek ekmegine ince bi katman nutella surdum tabi sonra psman oldum ama canm sagolsun:)

gun boyuncada.3.5 litre su ictim 2.5u bulmaya calisiyodum sicakla birlikte 3.5 oldu 4de olacak gibi ama abartmaya gerek yok susadigimdan iciyorum

Gece bi kahve daha icerim sade bi turk kahvesi oh:)

guzel bi gundu bence

is kafada bitiyor
caninizin istedigi seye melun melun bakmayin yazik tadina bakin ucundan:)

innnnnnncecik olmamiz dilegiylee :*
yarin gorusuruz sevgili gunluk

Gunaydin sevgili gunlugum

Sabah
once buyuk bir bardak su
İnce bir dilim karpuz
yine ince dilim kavun
5-6 parca peynir

3litre suyumuda aldim ders calisiyorum bakalim son cirpinislarrr

bugunlerde istahim azaldi. Yada midem kuculdu.
Yada irademden dolayi icim almiyor
her halukarda sonuc mukemmel :D

Arada 2 litre su ve bir fincan tatlandiricili nescafe

Oglen
bir tabak pirpirim corbasi
bir dilim kepekli ekmek
6-7 tane sus biberi
1avuc siyah kuru uzum (15-20 adet)

suya devammm.

Bidahaki arada da muz olcak

Ara
muz

İyi gidiyor gibi aksamida hafif gecirirseemmm yuppiilili

Aksam (4gibi)
irademe yenik dustum ama saati bahane ederek az ketcap mayonez ilavesiyle 1tabak uzun makarna..

5-6 tane aci sus biberi
ayran

sonra 2-3 tane kuru pasta yedim sicacikti napim :(

4Litre de su ictim!

Sabah tartilacagim.. İcimden bi ses degismedin diyor ama bakalim

ve suan acim.. Ama yemeyecegim..

Tesekkur ederim sende donmussun ne guzel tesaduf:)
bencede artik rayina oturtmak gerek su isi.
Biliyor musun redbull cok tok tutuyor.
Ama iste fazlasi zarar
sende cocuk da var pilin bitince ic bitane iyi gelir:))

Bagimlilik yapiyo onlar bildigim kadariyla.
Brn enerjim dusunce sekersiz sutlu turk kahvesi iciyorum.iyi geliyo tavsiye ederim.hatta bazen aksam yemegi yerine buyuk bi bardak sutlu turk kahvesi iciyodum tok tutuyodu.

Bagimlilik yapiyo onlar bildigim kadariyla.
Brn enerjim dusunce sekersiz sutlu turk kahvesi iciyorum.iyi geliyo tavsiye ederim.hatta bazen aksam yemegi yerine buyuk bi bardak sutlu turk kahvesi iciyodum tok tutuyodu.
Evet iyi fikir su sinadan sonra iyi bi duzene girecegin bakalm

Oncelikle cok dikkat edemeden 300gram vermisim.
Sinavimdan dolayi 3gun evde olmayacagim o yuzden duzenli ne yiyebilirim ne yazabilirim ama dikkat edecegim
pazartesinden itibaren duzen icinde burdayiimmm

Canim gunlugun hayirli olsun:)
Bende yanindaym:)
Senin de benm gibi boyun uzun,bn 1.73 deym..
93 oldgm hic belli olmuyo ama yine de iri yapili durmk istemiyrm artk..
İnce uzun da oalbilir gayet:)
Bi haftam bitti..en son 2.4 teydim.
Pazt tekrar tartilcmm:).

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oncelikle cok dikkat edemeden 300gram vermisim.
Sinavimdan dolayi 3gun evde olmayacagim o yuzden duzenli ne yiyebilirim ne yazabilirim ama dikkat edecegim
pazartesinden itibaren duzen icinde burdayiimmm

Sinavda basarilar kedicik.
Gonlunden gecen neyse ona ulasirsin insallah.
Sinavdan sonra bomba gibi don sahalara:))

Yaz temizligi su bu derken cok dikkat edwmiyordum. Meger ediyomusum :D
bu sabah bari + kilo olmasn diye dua ederken birde baktim 95im :D 1kilo vermisiimm
Duzene bindirsem cok hizli kilo verecegim aslindaa
ahh ah

9 MEYVEYLE SELÜLİTE SON SELÜLİT ENGELLEYİCİ YAZ SEBZE VE MEYVELERİ

Selülit artık hepimizin bildiği gibi genetik, hormonal nedenler, yanlış beslenme alışkanlıkları, hareketsizlik gibi birçok nedenden oluşur ve kadınların % 80 – 95′ inde görülür. Tabii yaz geldiğinde ise kilolarımızdan ve selülitlerimizden kurtulmak ilk hedefimiz olur. Uzman Diyetisyen Deniz Berksoy’un yaza özel verdiği bazı sebze ve meyveler ile selülitlerinizden kurtulabilirsiniz.

• Frambuaz: Frambuazın 100 gr’ı (1 küçük kase) 64 kalori içerir. Bütün kırmızı meyveler açlık bastırıcı harika lif kaynaklarıdır ama en fazla lif frambuazda bulunur. Hem kalorisinin düşük olması hem de lif açısından zengin olması selülit engelleyici özellik taşımaktadır. Buzlu çaya şeker ilave etmeden tatlandırmak için dondurulmuş frambuaz eklenebilir. Ara öğün olarak tercih edilebilir.

• Semizotu: Diğer yeşil yapraklı birçok sebze gibi semizotu da, kemiklerin ve dişlerin güçlenmesini sağlayan mükemmel bir kalsiyum deposudur. Lif açısından zenginliğiyle selülitin en büyük düşmanı semizotu salatalarda, yemek olarak ve meze çeşidi olarak tüketilebilir.

• Mango: Bir adet mango günlük C vitamini ihtiyacınızın yüzde 96’sını karşılar ve periodontal (diş etine ilişkin) hastalıkları önlemeye yardımcı olur. Mango aynı zamanda kanser ve kalp hastalığıyla savaşmaya yardımcı beta-karoten bakımından da oldukça zengindir. Mangoyu meyve salatanızın içine ekleyin.

• Karpuz: Vitamin ve mineral açısından zengin, antioksidan kapasitesi yüksek bir meyvedir. C ve A vitamininden zengindir. Bağırsak hareketlerini düzenleyerek kabızlığı önler ve bol su içeriği ile selülitin baş düşmanlarındandır. Çok sevilen bir meyve olan karpuzun tüketim miktarlarına dikkat edilmelidir.

• Domates: Likopen zengini domates cildin en güvenilir dostlarından biridir. Sadece domateste değil, pembe kırmızı renkli pek çok şeyde mesela karpuz, pembe greyfurt, kan portakalı gibi meyvelerde de bol miktarda likopen var. Domates ister çiğ olarak ister yemeklerde, salatalarda, çorbalarda, isteğe bağlı salça olarak tüketilebilir. Selülitsiz güzel bir cilde sahip olmanın yolu öncelikle domatesten geçer.

• Kayısı: İyi bir beta-karoten ve likopen kaynağı olan kayısı görmenize katkı sağlar. Karotenden elde edilen A vitamini kansere karşı koruyucudur. Kayısı ayrıca lif içeriği ve bol mineral içeriği ile selülitin engellenmesinde etkilidir.

• Böğürtlen: Aslında sadece böğürtlen değil ‘berry’ grubu yiyeceklerin neredeyse tamamı cildinizin en yakın dostlarıdır. Listede karadut, ahududu, kiraz, vişne, çilek gibi meyveler alınabilir. İyi bir ara öğün alternatifi olan bu besinler selülit diyetlerinde bolca kullanılır.

• Kabak: Sarı renkte çiçekler açan bir bitki olan kabak oldukça besleyicidir. Özellikle B1 ve C vitaminleri ile potasyum, fosfor ve çinko mineralleri içerir. Lif ve sıvı içeriği zengin bir besindir. Bu özelliği nedeniyle kolay sindirilebilen bir sebzedir. Birçok kanser türüne yakalanma riskini en aza indirdiği gibi selülitin oluşmaması için bolca tüketilmelidir.

• Soğan: C, B6 ve biotin vitaminleri ile kalsiyum ve krom mineralleri yönünden zengin olan soğan, aynı zamanda iyi bir diyet lifi kaynağıdır. Bunlara ek olarak folik asit, B1 ve K vitaminleri de içermektedir. İçeriğindeki flavonaidler ve kuersetin anti tümör etki gösterip ve bağışıklığı güçlendirmekte, selülit yapılarının oluşmasını engellemektedir.
Selülit oluşumuna karşı dikkat edilmesi gereken diğer noktalar

1. Günde 2-2,5 litre su içerek vücutta biriken toksinleri ve ödemi atmalısınız.

2. Kan dolaşımını hızlandırmak için egzersiz önemlidir. Özellikle selülit tedavisinde yürüyüş, koşu, yüzme, jimnastik gibi sporların yapılması son derece etkilidir.

3. Çok yağlı yiyecekler, kızartmalar, kavurmalar, hamur işleri ve unlu mamuller, kafein içeren kolalı ve gazlı içeceklerden uzak durulmalıdır. Gün içerisinde maksimum 2 fincan Türk kahvesi yeterlidir.

4. Günde 10 dakika fırça veya eldiven yardımıyla dairesel ve kalbe doğru hareketlerle, kalça, bacaklara ve kollara masaj yapılabilir. Kan dolaşımını hızlandırarak selülit oluşumunu engellemektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X