• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

97 kiloyla tekrar basliyorumm

cankizzzz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
10.099
10.145
498
Avusturya
Bu kacinci actigim konu ben bile unuttum
Istedigim zaman kilo veriyorum
ama cabuk pes ediyorumm
ayaklarim agriyor diyordum hep
veeee hem sag hem sol tarafta topuk diken oldugu ortaya ciktiii
Doktorum kilodann dediii
coook canim aciyorr yürüyemiyorumm
acida ceksem artik biraz hareket etmek zorundayimm
yarin basliyorum 25 yasindayimm
ama ben kendimi 50 yasinda hissediyorumm resmen kilodan ruhum yaslandii yaa
isteyenlerr benimle birlikte basliyabilir

ama cabuk pes ediyorumm
Doktorum kilodann dediii
Canım leslie programlarına başlasan, birazda beslenmene dikkat ettiğin takdirde gidecekdir o kilolar inşallah... İstersen bizim topige de uğra.. Bu sefer kararlı ol .. Vereceksin o kiloları inşallah.. Spor ve diyetinin aZimli ve sürekli olmasına gayret et, kendine güven gerisi gelecek inşallah. Daha yaşında çok genç, başarırsın inan buna tatlım :)

Tabii senin orayada ugrarim cnm
evt yasim genc ama benim ruhum yaslanmis yaa yürüyemiyorumm
ins veririm aslinda ben veriyorumda hemen bozuyorum busefer mecburum vermeyee
yavas yavas yürüyüste yapicam
Canım kendini neden ruhum yaşlı diye şartlandırıyorsun, aksine pozitif düşün gencim mutluyum vericem bu kiloları diye hep pozitif düşünmeye çalış tatlım :)
Bozmamaya çalış topiklerden kopma burası insanı gerçekden motive ediyor.. Hemen bir iki ayda vericem diye de düşünme, hızlı verince tekrar başa dönüyoruz, bunu hep yaşadık.. Yavaş yavaş sindire sindire gitsin bir daha da gelmesin inş .. Seni takipde olucam ona göre bak :))

Bende ztn sinirlendim yaa ölmüsümde gömenim yok dedim :)
Yasli degilimki niye bukadar salmisim kendimi dedim yürüyemiyince kendimi resmen yasli kadinlar gibi hissettim oturdugum yerden kalkmaya halim yok
amaa zayiflayipp gencligimin tadini cikartcam artik
kizlarimin pesinden bile kosamiyorum parkta
tmm cnm cok sevinirim takipte kal

senin önce şu diplere düşmüş ruhunu çekip ayağa kaldırmamız lazım önce bir SİLKELEN KENDİNE GEL
sen KADINSIN bir kadının isteyipte başaramayacağı ne var ki....bunu hep söylerim sana da söyliycem
sen ÖZELSİN
sen DEĞERLİSİN
senin EŞİN BENZERİN YOK
seni rabbim BENZERSİZ yaratmış
sana bir görev vereyim(sen kimsin ki be kadın ne görevi deme gülüm ):KK45: bu hafta boyu bu yazdıklarımı her fırsatta ama her aklına geldiğinde sesli sesli söyle kendine hatta aynaya bakarak söyle istediğin olumlu başka cümlelerde ekleyebilirsin
ben mutluyum
ben seviliyorum
ben sağlıklıyım gibi cümleler ekleyebilirsin
ve aklından da dilinden de kilo kelimesini çıkar zayıflama kelimesini kullan 1 haftaya kendindeki farkı hissedeceksin sonra yaz buraya ne kadar işe yaradığını ve başaracağına olan TAM İNANCINI:KK15:

senin önce şu diplere düşmüş ruhunu çekip ayağa kaldırmamız lazım önce bir SİLKELEN KENDİNE GEL
sen KADINSIN bir kadının isteyipte başaramayacağı ne var ki....bunu hep söylerim sana da söyliycem
sen ÖZELSİN
sen DEĞERLİSİN
senin EŞİN BENZERİN YOK
seni rabbim BENZERSİZ yaratmış
sana bir görev vereyim(sen kimsin ki be kadın ne görevi deme gülüm ):KK45: bu hafta boyu bu yazdıklarımı her fırsatta ama her aklına geldiğinde sesli sesli söyle kendine hatta aynaya bakarak söyle istediğin olumlu başka cümlelerde ekleyebilirsin
ben mutluyum
ben seviliyorum
ben sağlıklıyım gibi cümleler ekleyebilirsin
ve aklından da dilinden de kilo kelimesini çıkar zayıflama kelimesini kullan 1 haftaya kendindeki farkı hissedeceksin sonra yaz buraya ne kadar işe yaradığını ve başaracağına olan TAM İNANCINI:KK15:

Canimm cok tsk ederimm yazdiklarin icin
sabah sabah motive ettin benii
tmm canim söylrim bunlari:):):)

Evet gelelim bugünkü menüme
sabah yok
öglen bulgur pilavi ve köfte
aksam bilmiyorum
3litre su
15dk yürüyüs fazla yürüyemem günden güne fazlalastircam artik
Ee naptın kuzum anlat hele nasıl gidiyor ilk günün, öğlen menün gayet güzel olmuş :)

Ee naptın kuzum anlat hele nasıl gidiyor ilk günün, öğlen menün gayet güzel olmuş :)

Canim cook iyii gidiyorr
aksam yemegi olarak öglenin aynisini yedim
suann okadarr acimkii ölüyorum resmenn acliktann
ama yemicem yarin eksi cikicam ins tartida
ben ztn gece yedigim icin aliyorum kilo
ac uyudugum zamanda hemen veriyorum
ins yarin birazcik gitmis olurr

ama cabuk pes ediyorumm
Doktorum kilodann dediii
Bende sizle birlikte zayiflasam ne güzel olur birbirimize destek oluruz

Canim cook iyii gidiyorr
aksam yemegi olarak öglenin aynisini yedim
suann okadarr acimkii ölüyorum resmenn acliktann
ama yemicem yarin eksi cikicam ins tartida
ben ztn gece yedigim icin aliyorum kilo
ac uyudugum zamanda hemen veriyorum
ins yarin birazcik gitmis olurr
Evet evet yeme kuzum çok acıkırtıysan yumurta ye zarar etmez, ya da tuzsuz bir bardak ayram iç.. Marul falanda olabilir bunlar açlığını yatıştırır.. İlk gün için gayet güzel Maşallah, yürüyüş yapabildin mi şekerim?

Evet evet yeme kuzum çok acıkırtıysan yumurta ye zarar etmez, ya da tuzsuz bir bardak ayram iç.. Marul falanda olabilir bunlar açlığını yatıştırır.. İlk gün için gayet güzel Maşallah, yürüyüş yapabildin mi şekerim?

Su iciyorum cnm yemicemm
evt cnm yaptim amaa öldüm ya ayaklarim mahvolduu

Su iciyorum cnm yemicemm
evt cnm yaptim amaa öldüm ya ayaklarim mahvolduu
Olsun gayret ede ede kilolar gittikçe daha rahat yürüyeceksin. Ayrıca sağlığın sözkonusu canım , daha genceciksin hem ha gayret bebeğim .. Kimler ne kilolar veriyor.. Bu kez bırakmak yok 60 olana kadar devam et isterse iki yıl sürsün .. Sakın sakın bırakma, bunu çocukların için kendin için yap lütfen.. Asla yarım bırakmak yok.. 80 e geldim bir ohh çekiyim deme asla .. O seksenler hoop iki ayda eskiye dönüyor kendimden de biliyorum . Azimle gayretle inş gidecek o kilolar kuzum..

Back
X