Cankizzzz her insanın hayatında dönüm noktaları vardır. İnsanı gaza getirir ve birşeyler başarmana sebep olur. Bir insanın kilosu ile görüntüsü ile dalga geçmek o dalga geçen kişinin karaktersiz olduğunu gösterir. Ben üzülmedim senin bu başına geline, yanlış anlama hatta sevindim bile. İnşallah bu yaşadığın olay da zayıflamanda daha kararlı ve istikrarlı olmanı sağlar. Sana kilo aldırabileceğini düşündüğün şeylerden ya yemezsin, yada çok az ucundan yer bırakırsın tadına bakarsın. Diyetini her bozmaya yeltendiğinde yada hareket etmek spor yapmak istemediğinde aklına o sözleri getir, hedeflerini getir, hayallerini ve olmak istediğin görüntüyü getir gözünün önüne. Hadi de kendine başarcam ben bunu. Cankiz sen bugüne kadar neyi istedin de yapmadın de gaza getir kendini. Zayıflamak çok kolay canım, zor olanı ömür boyu sağlıklı ve zayıf kalabilmek. Biz önce biraz zayıflayalım, sonra iş zayıf kalabilme aşamasına da gelecek Allah ın izni ile. Bu arada senin eşin yakışıklı ve onun eşi çirkin heralde sizi kıskanıyor o kadın.