• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

97 kiloyla tekrar basliyorumm

Bu topik beni bekliyor galiba :) çok kilo aldiiim coook. Sizi yakalamak epey zor olcak hanimlar. Ama olsun siz vermeye devam edin inşallah yaza fit girin :)
Kiz olsun beraber veririz.
Ya cokdandi yazmiyon merak ettdim naslsin ne durumdasin hamileliyinnkacinci ayindasin .olsun canim hamilelikde alinan kilolar daha sonra tez verilir sen beebisin saligina bak gerisin bos ver

Amin cnm herkese hayırlı kandiller dilerim.
Canim naslsin ben ayni kiloda ayni seyde bazen cildirmak uzre oluyorum amma pess edmiyorum vicudum bana direnc gosteriyor ne yapsam kilom kipirdamir .
Ayalardi 81
80 arasi gidib geliyor .
Bubsabah tartildim
80.400 cikdim .
Amma spora diyete devam ediyorum insallah bir gun kendiliginden gittmeye baslar.
Amma kim beni gorese diyor ki kiz ne kadar zayiflamisin sen diyorum yooo ayni kilodayim deyiler yo sana oyle geliyor .
Pilates beni sikilasdirmis gercekden vicudumdan hiss ediyorum amma digel ki tartida ayni kilo anlayamadim gittdi

Kiz olsun beraber veririz.
Ya cokdandi yazmiyon merak ettdim naslsin ne durumdasin hamileliyinnkacinci ayindasin .olsun canim hamilelikde alinan kilolar daha sonra tez verilir sen beebisin saligina bak gerisin bos ver
7. Ay bitmek üzere yavaş yavaş gün saymaya başlıyoruz. İnşallah doğumdan sonra toparlanma sürecim hızlı olurda sahalara hemen dönerim :)

Bu kacinci actigim konu ben bile unuttum
Istedigim zaman kilo veriyorum
ama cabuk pes ediyorumm
ayaklarim agriyor diyordum hep
veeee hem sag hem sol tarafta topuk diken oldugu ortaya ciktiii
Doktorum kilodann dediii
coook canim aciyorr yürüyemiyorumm
acida ceksem artik biraz hareket etmek zorundayimm
yarin basliyorum 25 yasindayimm
ama ben kendimi 50 yasinda hissediyorumm resmen kilodan ruhum yaslandii yaa
isteyenlerr benimle birlikte basliyabilir
teyzemde de topuk dikeni var, devamli nike air ayakkabi alir, ona cok iyi geliyormus, sen de dene istersen

Hayirli Ramazanlar herkese mübarek olsun
Hayırlı ramazanlar
Son 1.5 aydır çok yoğunum ve kendimi bayağı saldım tekrar toparlanmayı bekliyorum

Gerçekten buraya uğrayan yok başka yermi arasak acaba daha aktif biyer olsa

Bende kendimi toparladim artik oruc tutarkene bir tarafdanda salikli bir sekilde kilo vermeyi hedefliyorum aylardi kilom bir gidib bir geliyordu dun 79.800 tartida gordum insallah ramazan sonunda 70 falan olmayi bekliyorum.
Ramazandan sonrada asla duzenimi elden burakmaram cunki bir gedise geri gelmiyor aylardi 3 gun diyet birgun pozdum diye kilo malesdf oynamadi simdi sabahlari sahuru iyi yapibda aksamalari kalorisi az seylerle beslenmeyi dusunuyorum.
Ozellikle iftarda ekmek hamur isi agzima surmeyecem.
Corba salata tarzi beslencem.

Back
X