Cankızzz kız kek yemekle mi meşgulsün yoksa ?? Sen istemiyor musun ayol ???
Yokk ablaa vallaa yemedimm mutfagi toparladimm
istememiiii ins bende öyle olurum demiyorum olucammm diyorumm :))(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cankızzz kız kek yemekle mi meşgulsün yoksa ?? Sen istemiyor musun ayol ???
O kadardan birşey olmaz kuzum :)) için rahat olsun. Ama bir daha yeltenme , sonra devamı gelebilir :)
Bir de hergün küçük kaçamaklar yapmak düzenli giden sistemi bozuyor kilo duruyor.. Bugünden birşey olmaz canım ..
Waaawww işde bu bee :))Yokk ablaa vallaa yemedimm mutfagi toparladimm
istememiiii ins bende öyle olurum demiyorum olucammm diyorumm :))(
AmiiiiiinnnWaaawww işde bu bee :))
Böyle olucam tam beklediğim cevap :))
Dualarımız kabul olsun Allahım sağlıkla sıhhatle huzurla böyle vücudumuz olsun inş yakın zamanda :)))

Waaawww işde bu bee :))
Böyle olucam tam beklediğim cevap :))
Dualarımız kabul olsun Allahım sağlıkla sıhhatle huzurla böyle vücudumuz olsun inş yakın zamanda :)))
bantta yürüyorsun bu saatte olduğuna göre.kaçta yürüyrsn canm?Amaaa kendimle gurur duydumm
eskiden olsaa amannn diyip oturup yerdim
bukez yapmadimmm
simdii bi 10dk yürücem kendime ceza verdim :)))
Süpersin gerçekden kuzum, işde Cankızz azmi bu Maşallah sana :)Amaaa kendimle gurur duydumm
eskiden olsaa amannn diyip oturup yerdim
bukez yapmadimmm
simdii bi 10dk yürücem kendime ceza verdim :)))
Afiyet olsun incecik yapsın şekerim :))yoğurt kürümü yiyip geldim:))
Evett cnm 2.0 da yavas yavas :)))bantta yürüyorsun bu saatte olduğuna göre.kaçta yürüyrsn canm?
Süpersin gerçekden kuzum, işde Cankızz azmi bu Maşallah sana :)
Çok iyi yapmışsız yürümekle, öyle bidaha kaçamaklara yeltendirmesim seni :))Vallaa abla sinir oldum kendime
rahat yatamazdimm
Çok iyi yapmışsız yürümekle, öyle bidaha kaçamaklara yeltendirmesim seni :))
tşkler tatlişkoolmAfiyet olsun incecik yapsın şekerim :))
oooo tebrikleeerrr.Benimde eşim tulumba tatlı almştı çok ısrar ei bitanecik ye dye bennde yemedim benm tebrikler nerde?..gündz ne yersem yiyeym akşm asla bişi yemiyrm meyve dahlEşim bu saatte künefe istedi , dondurucuda vardı, ona yaptım ama tadına dahi bakmadım bende, tebrikler nerde ?? :))
Eşim bu saatte künefe istedi , dondurucuda vardı, ona yaptım ama tadına dahi bakmadım bende, tebrikler nerde ?? :))
oooo tebrikleeerrr.Benimde eşim tulumba tatlı almştı çok ısrar ei bitanecik ye dye bennde yemedim benm tebrikler nerde?..gündz ne yersem yiyeym akşm asla bişi yemiyrm meyve dahl