• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

97 kiloyla tekrar basliyorumm

Dün yediklerim
Sabah yumurta peynir iki zeytin şekerli kahve ve iki dilim ekmek

Öğlen 2 yk pilav 4 yk fasulye ve cacık

Akşam bir parça tavuk 2 dilim ekmek

8 tane çilek
Dün su içmedim ve spor yapamadım çok tembelim

• Nasılsınız arkadaşlar ben bugün aşırıya kaçtım
  • Sabah simit domates salatalık
  • Öğlen ızgara et
  • Akşam arkadaşlarla dışarı çıktım ve hamburger menü yedim :(

Muruvet şekerim nasıl gidiyor, topiğinizi takipdeyim tatlım :) Cankıızz arkadaşım olur benim :)
İyi bir grup olmaya başladınız Maşallah :)
Ama azıcık aktif olmaya çalışsanız, Sen çalışıyor musun şekerim ?
Belki paylaşımları artırıp topiğin aktifliğini arttırabilirsin sen canımcıım , nacizane tavsiyem tabii şekerim :) evime dönünce bende paylaşımlarınıza katılırım inş ayy :))

• Öğlen ızgara et
  • Akşam arkadaşlarla dışarı çıktım ve hamburger menü yedim :KK43:
Patates cipsi var mıydı yanında hayatım hamburgerin :) afiyet olsun , bir hafta cezalısın kaçamak yok sana bir hafta :))
Ona göre takipdeyim hee :) e spor olarak neler yapıyosun yaz bakem bi :)

• Öğlen ızgara et
  • Akşam arkadaşlarla dışarı çıktım ve hamburger menü yedim :KK43:
Dünkü menün süpermiş ama su içmemek olmaz kuzum, su içeceksin ki yağlar atılsın vücudundan , suya dikkat şekerim !!

E
Muruvet şekerim nasıl gidiyor, topiğinizi takipdeyim tatlım :) Cankıızz arkadaşım olur benim :)
İyi bir grup olmaya başladınız Maşallah :)
Ama azıcık aktif olmaya çalışsanız, Sen çalışıyor musun şekerim ?
Belki paylaşımları artırıp topiğin aktifliğini arttırabilirsin sen canımcıım , nacizane tavsiyem tabii şekerim :) evime dönünce bende paylaşımlarınıza katılırım inş ayy :))
Evdeyim cnm ben giriyorum bakıyorum kimse yazmamis bende yazmiyorum

E

Evdeyim cnm ben giriyorum bakıyorum kimse yazmamis bende yazmiyorum
Sen konu falan aç katılan olur, yazmayınca kimseden ses soluk çıkmaz, azıcık hareket gelsin yaz sen anacım :)
Sende nasıl gidiyor şekerim? Kaçıncı günündesin ? Spor var mı spor :))

95.800 kg dim şimdi 93 kg
Ne Cumartesiden bu yana mı 2.800 verdin ?? Ayy Maşallah sana bebeğim ya :) inşallah hep böyle devam edersin :)
Kız evin dublexse iyi işde in çık sana ister istemez spor oluyordur :) ama misafir yoğunluğun geçince genede bir yürüyüş en azından eklersen, metabolizman daha çok hızlanır hem zayıflarken sıkı şekilde zayıflarsın hayatım :) 85 e gelincede seni bizim spor grubuna alırız ayy :)

Ne Cumartesiden bu yana mı 2.800 verdin ?? Ayy Maşallah sana bebeğim ya :) inşallah hep böyle devam edersin :)
Kız evin dublexse iyi işde in çık sana ister istemez spor oluyordur :) ama misafir yoğunluğun geçince genede bir yürüyüş en azından eklersen, metabolizman daha çok hızlanır hem zayıflarken sıkı şekilde zayıflarsın hayatım :) 85 e gelincede seni bizim spor grubuna alırız ayy :)
İgsallah cnm kosubandi nda yapıyorum normalde

Cnm nereye kayboldun konusuyoduk
Şekerim mutfağa geçdim gece gece yarının yemeklerini hazırlıyorum tatlım ya :) kvalidem rahatsızda gündüz doktora gitmekden gelen gidenden fazla fırsat olmuyor şekerim :) sen napıyosun şimdi ? Arada yazıyorum ayol yaz sen :))

Back
X