- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
evet az yemek hatta uzun süre bedeni aç bırakmak en büyük hata bunu bilsekte bazen unutuyoruz ya da dikkat etmiyoruzİnşallah hep birlikte zayıflıycaz. Bilmediklerimizi birbirimizden öğrencek ve destek olacağız. Aç kalınca vücut kendisini korumaya alıyor. Metabolizma diyorki hımm bu kadın bana yemek vermiyor o zaman ben kendimi korumaya alayım ve daha yavaş çalışayım yoksa etimden sütümden yağımdan eksilcek diyor. Metabolizma denilen lanet şey çok gıcık ve bizim iyiliğimizi isteyen birşey değil, hep kendisini düşünüyor. Biz ne yapcaz az ama sıkça ona birşeyler vercezki onu kandıralım.
O zaman metabolizma diyecekki tamam yemek geliyor nasılsa, ben çalışmaya devam edeyim... Derkeeeen metabolizmayı ne kadar çalıştırırsak kilolarda o kadar hızlı gitcek![]()
kilo vermede süt yoğurt kadar önemli kalsiyum kaynaklarını bile almadığımız oluyor tutturmuş bazıları layt ürün diye yalaaaannn kocamann yalaannn layt ürünler özellikle yoğurt ve süt kilo vermeye engel bildiğin yağlı süt evde yapılan normal yağlı yoğurt kilo vermede çok önemli sütün bağırsakları sabun gibi kaplayıp yediklerimizdeki fazla yağların emilmesini engelleyip dışarı attığını bilimsel araştırmalarla kanıtladılar ama hala yağsız süt yağ zararlı diyip duruyor bazı rüşvet yiyiciler layt ürün satan firmalar bastırıyor doktorlar da yağsız ürün diyor eee bizim pc den çıktı alıp elimize veren diyetisyencikler de illa yağsız süt yoğurt diyor bilmeden