Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy sağol canım valla azcıkta olsa rahatkattn beni bidenem;*Yok yok sende iyisin kuzum sonucda tamamen bırakmıyorsun kontrolü devreye sokuyorsun sende kendine haksızlık etme.. Misafirlikde ve misafir gelince biraz aksaması normal önemli olan toparlanmak canım :) yarın dikkat edersin canım :)
cevizli. hurma tatlısı yaparım boll şerbetliKız bende harika Arnavut böreği yaparım onu yapayım bari :) tatlı ne var acaba menüde :))
yaz tamamla şimdi:))))Anaaa 5000 measj yazmama 5 msj kalmış :)
Öylesin gerçekden kuzum , abartmıyorum yani ..ayy sağol canım valla azcıkta olsa rahatkattn beni bidenem;*
cevizli. hurma tatlısı yaparım boll şerbetli)
yok adı hurma ama bildiğin şerbetli tereyağ un yumurtadan yapılan bir tatlı ama harikaa bişiÖylesin gerçekden kuzum , abartmıyorum yani ..
O nasıl bir tatlı ayy kesin güzeldir hurmadan mı yapılıyor ?
Olur belkim az bekle sabret:)) ayy kör oldum uykum geliyo tlfn elimden düşecek nerdeyse ben yatiyim fıstıklar.Allah rahatlık versinBişeycik olmadı ya anammm :)))
Eminim güzeldir, şerbetli tatlıları çok severim ben zaten :)) bide yaş pasta delisiyim burda Tr dekiler gibi olmadığından sanırım :)) bak şimdi canım yaş pasta istedi kıı :))yok adı hurma ama bildiğin şerbetli tereyağ un yumurtadan yapılan bir tatlı ama harikaa bişi
Allah rahatlık versin canım:) şimdilik bişey olmadı , görcez artık :)Olur belkim az bekle sabret:)) ayy kör oldum uykum geliyo tlfn elimden düşecek nerdeyse ben yatiyim fıstıklar.Allah rahatlık versin
Oleyyyy güzün aydın cnmmmmGünaydinnnnn güzellerrrrrrrrrrrr
bugünnnn 89.600 ciktimmmmmmm
coooooook mutluyummmmm![]()
Oleyyyy güzün aydın cnmmmm
Vaaaauuv sonunda başardın canımm oleeyGünaydinnnnn güzellerrrrrrrrrrrr
bugünnnn 89.600 ciktimmmmmmm
coooooook mutluyummmmm![]()
Vaaaauuv sonunda başardın canımm oleey![]()
bugünlerde kaçamak yapmaki 9 u görme yine canım.Darısı benim başıma diyecemde çabalamıyorumda bugnlerde maleseffEvettttttt basardimmmmm :)