• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

97 kiloyla tekrar basliyorumm

Sporum
INSANİTY 2. Ay 2. Hafta 5. Gün programı Max Cardio Conditioning 55 dk + 30 dk dışarda yürüyüş :85dk

Menüm

S
abah yok
Öğleden sonra
İki tavuk pirzola bir kaşık yoğurt

İftarda
Yarım tabak kurufasulye
1 kase pilav
Salata
2 dilim kavun

Pilav çok oldu biliyorum ama çok canım çekdi yedim bol karbonhidrat aldım malesef hem fasulye hem pilavla olmadı bu yani :))

Sporum
INSANİTY 2. Ay 2. Hafta 5. Gün programı Max Cardio Conditioning 55 dk + 30 dk dışarda yürüyüş :85dk

Menüm

S
abah yok
Öğleden sonra
İki tavuk pirzola bir kaşık yoğurt

İftarda
Yarım tabak kurufasulye
1 kase pilav
Salata
2 dilim kavun

Pilav çok oldu biliyorum ama çok canım çekdi yedim bol karbonhidrat aldım malesef hem fasulye hem pilavla olmadı bu yani :))
Yaaa ama kurufasülyede pilavla taçlanıto be anam:)) afiiyet olsn

Anaaammm kız ne muhabbetler döndürmüşsünüz hemde bensiz hain kuzular ya :) neyse ki okuyoruzda geri kalmıyoruz bari söz gibi uçmuyor :))
M Muruvet canım sen artık takılmıyacaksın bak gör tıkır tıkır gidecek yetişen buyursun koşsun yani :)) peşinden
Ama Cankız da az azimli değil haa motora taktımı jumbo hızla seni heran geçebilir :))
Nisa zaten bakmayın siz onun yok kilo aldım falan demelerine bir moda girince yağlara yağçöz mü döküyor napıyor bilmem anında eriyo kız Maşallah :))

@SmyrS Elifciğim senin hızını daha bilmiyoruz şekerim ama sende hızlılardansın gibime geliyor tatlım :)

Ceydayla bende sakız çigner sizi izlerik garii :)) Ceyda da iyi veriyor laf aramozda bizde Ceydayla kapışak bari ayy :))

Back
X