• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

97 kiloyla tekrar basliyorumm

Yarindan itibaren redbullu birakiyorummcook zor olacakk benim icin ama mecburum ztn cok seker var icinde
Icersemde yazarim ztn
Kolayi var eve almayacaksin
Benimde en sevdigim icecek sari kapakli yesil uludag varya o
evde olsa gozum diyet filan gormez bende almiyorum
belki ayda bir turk bakkalina gidersem

İftarda üç kaşık şehriye çorbası 4 dolma iki kaşık salata yedm.az önce sahur niyetine 2 küçük dolma daha yedim imsaga 2 buçk saat var yatmaycm şimdi namz kılp okuycm. Cankız bende öyleym boğazm çoook açlmş yine 90 lardayım:((

İftarda üç kaşık şehriye çorbası 4 dolma iki kaşık salata yedm.az önce sahur niyetine 2 küçük dolma daha yedim imsaga 2 buçk saat var yatmaycm şimdi namz kılp okuycm. Cankız bende öyleym boğazm çoook açlmş yine 90 lardayım:KK43:(

Aynenn cnm yarin dikkat edelim tmmi
kac ciktin bugün ben daha yeni gene yedim yarin 91.bucuk cikicam biliyorumm

İftarda üç kaşık şehriye çorbası 4 dolma iki kaşık salata yedm.az önce sahur niyetine 2 küçük dolma daha yedim imsaga 2 buçk saat var yatmaycm şimdi namz kılp okuycm. Cankız bende öyleym
Daha az önce 1tabak tavuklu patatesli sulu yemek 2dilim ekmek ve salata yedim esim isten geldi bende oturdum onunla birlikte yedim amaa söz yarin cook dikkat edicemm bugünlük böyle oldu artik
Canim coook yedin ama helede bu saatte ekmek patates sana ne oldu ayol 1 ögun yerdin

Back
X