Merhaba bende uzun zamandir kilolardan muzdarip yasiyorum. 2009-2010 da yaklaşik 9 ayda 15 kilo falan vermiş 58 gormustum. 2011 de 65-68 civariydim. 2014 evlenirken 72ydim. Ama 1. Yilda 85e ulaştim. Geçen aralikta en son 93 gordum. Ocaktan beride 90 civarindan inemiyorum. Sabit kaldim. Yememe biraz dikkat ettim ama yeterli olmadi. En son bebekte istedigimiz ve olmadigindan rahim filmi bile cekindim hersey temiz. Polikistik over kistleri var kilo kaynakli. Doktorum kilo vermemi soyledi. Glifor verdi metabolizmam çalissin diye iki haftadir halen 89-90 seyrediyorum. Aralikli spor yaptim ama yine bir ise yaramadi simdi hergun duzenli yapmaya başlama karari aldim.surekli yuruyuse cikamasamda evde spor ve yeme icmeye dikkati arttirarak belki birbirimize yardimci olabiliriz diye araniza katilmak isterim. Dün akşam ilk yogurtlu limonlu kür yedim arkadaşim tavsiye etti. Sabahlari genelde tok tutmasi icin haslama yumurta peynir zeytin en fazla iki dilim kepekli yada tahilli ekmek yiyorum. Benim sikintim sabah uykusunu seviyor olmam gec kahvalti yapiyorum ogle yemegi yok. Ve dondurmadan vazgecemiyorum. Serbetli tatlilarla aram yok. Aksamlari mutlaka corba ve sebze yemegi salata yada yogurt yiyorum