• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

97 kiloyla tekrar basliyorumm

Valla sizi tebrik ediyorum:KK9:
Helal olsun
Bana da örnek oldunuz
Çevrenizdekilerin tepkisi nasıl???
Tepkimi herkes şokta beni uzun zamandır görmeyenler in bazıları tanımıyor beni. dudak büküp yapamassin diyenler şimdi nasıl verdin diye pesimde. resmen genclesmisim . ama ailem yeterr başıma bişi gelecek dye moralimi bozuyorlar. Bende 75 yeter diyodum. ama insanoğlu gözü doymaz yaklaşmışken 69u bi göreyim diyorum.;):)))

Tepkimi herkes şokta beni uzun zamandır görmeyenler in bazıları tanımıyor beni. dudak büküp yapamassin diyenler şimdi nasıl verdin diye pesimde. resmen genclesmisim . ama ailem yeterr başıma bişi gelecek dye moralimi bozuyorlar. Bende 75 yeter diyodum. ama insanoğlu gözü doymaz yaklaşmışken 69u bi göreyim diyorum.:KK66::)))
Ne güzel..
Maşallah diyelim:nazar:
Emin'im o hedefine de ulaşırsın
Darısı başımıza artık
Mutlu günler dilerim

İyi akşamlar kizlar kilo vermede takılı kalmamın sebebi demirim çok düşükmüş Devit-3 verdi doktor haftada 1 ampul 3 haftalık inşallah demir eksikliğim düzelir

M Muruvet ablacim d vitamini, demir deil, eksik olan devit 3 d vitamini eksikliği demek güneş yani, bende 9 şişe icmistim kilo vermeye engel evet demir,d vitamini,b12, omega 3, şeker hastalığı ölçümlerinizi yaptırın kilo veremiyorsaniz

M Muruvet ablacim d vitamini, demir deil, eksik olan devit 3 d vitamini eksikliği demek güneş yani, bende 9 şişe icmistim kilo vermeye engel evet demir,d vitamini,b12, omega 3, şeker hastalığı ölçümlerinizi yaptırın kilo veremiyorsaniz
Hepsi normal çıktı evet sadece d vitamini eksik cikti

Nerdesiniz kizlaaaaarrrr hu huuu
Şükür Allah a telefondanmıdır nedir ne yazilanları okuyabildim ne yazabildim

Biliyorsunuz oğlumu umreye göndermiştim
Cumartesi dönmeleri gerekiyordu
Istanbul havaalani kapalı olduğu için gelemediler
Ha bugün ha yarın derken yarın gelecekleri belli oldu

Gecen haftada torunum aniden hastalandi
2 gün hastanede yattı
Oda şimdi iyi çok şükür

Kiloma gelince 70 kiloyum
Bazen yavaş bazen hızlı gidiyor

Eki Görüntüle 1933168
Buda benden size supriz olsun. 30 kiloyu tamamladık. yeni yıla 75 le girdim.hedef 69 inşallah. ÜST xxxl tan M bedene. . ALT 56 DAN 44 bedene
Bayildim tatlim maşallah
Vücut seklimiz ayni yalniz benim göbek yok
Seninkide gayet normal 30 kilodan düsmüşsün sonuçta
Aklina geldikce karnını içine cekip birak
Hatta yapabilirsen hep içine cekerek dolan

Bayildim tatlim maşallah
Vücut seklimiz ayni yalniz benim göbek yok
Seninkide gayet normal 30 kilodan düsmüşsün sonuçta
Aklina geldikce karnını içine cekip birak
Hatta yapabilirsen hep içine cekerek dolan
Ablam oğlun hayırlısıyla gelsin inşallah. çok teşekkür ederimm. 2 normal doğum 3 sezaryen o göbek normal tabi. ama cook toplandı dahada toplanacak inşallah ;:))

Back
X