- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Koşuşturmaca var yanii hayırlı olur inşallah ablam.Nisan yoğunluğu valla her gün sabah 8 den akşam 6 ya kadar davetiye dagitiyorum sizler napiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koşuşturmaca var yanii hayırlı olur inşallah ablam.Nisan yoğunluğu valla her gün sabah 8 den akşam 6 ya kadar davetiye dagitiyorum sizler napiyorsunuz
Allah razı olsun canim evet azkaldı 78 canim kiloNisanada az kaldi Mürüvet
Allah hayırlı uğurlu etsin insallah
Kilondan ne haber
Amin canim darısı senin cocuklarina olsunKoşuşturmaca var yanii hayırlı olur inşallah ablam.
Teşekkür ederim canım . iltifat almak bazen şımartıyor insanı dikkatli ol. Bende ara ara oldu öyle :))Nisa 36 kilo vermişsin hey maşallah 5 çocuk doğurmuşsun daha ne olsun bravo ben şok
A.s canım iyiyim sen nasılsın gün geldi çattı hayırlısıyla güzelce nisaninizi yaparsınız insallahSelam kizlar nasilsiniz
Gel gülüm gel burdayızSlm kizlarr ben yarin gerii dönüyorum cook fazla kilo aldim düsündüm kararimi gene verdim sizler devam ediyormusunuz yanliz kalmiyim
Gel gülüm gel burdayız
Telefonu yeniledik inşallah daha sorun yaşamam vakit buldukça girerim
Uyurken yağmı yakılıyorIyi geceler kizlar
uyurken bol bol yağ yakin emi:))
Abla derken 29 yaşındayım daha:)) özel. bişey yapmadım diyetisyene gitmedim. herseyden yedim saate porsiyona dikkat ederek ve yürüyüş + bölgesel hareketler yaparak bu duruma geldim çok sukurAyyy şu 30 kilo veren ablayı görünce acaio gaza geldimBenide kabul etseniz olurmukiii
Ya bide 30 kilo veren ablam srn naptınn ne sporu yaptın nasıl beslendin diyetisyrnemi gittin Allah aşkına anlat bnmde 2 hamilelikten yapıştı kaldı ideal kilom 48 ben 88 kiloyum
![]()
Allah razı olsun canim evet harika bir nisan oldu darısı herkesin evineA.s canım iyiyim sen nasılsın gün geldi çattı hayırlısıyla güzelce nisaninizi yaparsınız insallah
Cnm k.bakma vallahi bnm eşekliğim,yaşına bakmak niye aklıma gelmediyse özür dilerim.Çok yakışmış gerçekten 30 kilo vermiş olarak kndimi düşünüyorum da gurur verici olmalı...Abla derken 29 yaşındayım daha:)) özel. bişey yapmadım diyetisyene gitmedim. herseyden yedim saate porsiyona dikkat ederek ve yürüyüş + bölgesel hareketler yaparak bu duruma geldim çok sukur
Hoş geldin cnm aramıza bizle birlikte zevkle kilo verebilirsinCnm k.bakma vallahi bnm eşekliğim,yaşına bakmak niye aklıma gelmediyse özür dilerim.Çok yakışmış gerçekten 30 kilo vermiş olarak kndimi düşünüyorum da gurur verici olmalı...
Kurallarınız varmı peki uymam gereken :)Hoş geldin cnm aramıza bizle birlikte zevkle kilo verebilirsin