??

Efkarlimmm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
198
33
13
35
Kızlar gogsum sisti sırtıma çok feci ağrısı vuruyor elimi dokunamiyorum uyuyamaz hale geldim sizce sebebi ne olabilir

buradan sağlıkla ilgili alacağınız hiç bir tavsiyeye güvenmeyin ve böyle ciddi bir konuda internetten araştırma yapmak yerine hemen doktora gidin.lütfen.

Gittim bana elle muayne etti ulturosona girdim goguslerimin hassas dedi bu ağrılar olabilir afet günümüz yaklaşımda dedi bilmiyorum

Ya yanlış bir şey söylemeyeyim , Bebek emziriyor musunuz ? Bizim üst komşumuzun 3 -4 aylık bebeği var. Bebeğiin ağzında bir çeşit mantar enfeksiyonu varmış .Süt emdikçe anne göğsü enfeksiyon kamış dışında yara yok ama süt kanalları düğümlenmesi sanmış önce . Şimdi hastanede ciddi bir tedavi görüyor. Siz bize bakmayın ve doktora gidin . Çok geçmiş olsun.

Ya yanlış bir şey söylemeyeyim , Bebek emziriyor musunuz ? Bizim üst komşumuzun 3 -4 aylık bebeği var. Bebeğiin ağzında bir çeşit mantar enfeksiyonu varmış .Süt emdikçe anne göğsü enfeksiyon kamış dışında yara yok ama süt kanalları düğümlenmesi sanmış önce . Şimdi hastanede ciddi bir tedavi görüyor. Siz bize bakmayın ve doktora gidin . Çok geçmiş olsun.
Yok ben çocuk emzirmiyorum ama rengli olmadım aslında hamilelikte supeliniyorum böle şişlik olurmuki

Bence bir yakınınızdan çocuk ve size eşlik etmesini isteyip bir doktora görünün. Sağlık burda karar verilebilecek bir konu değil ne yazık ki :(

Back
X