98 kiloyum lutfen yardim

mutluolmakicin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
32
12
31
Sanirim seker hastayim apacik belli acken kan tahlili yapildi .Bu durum hamile kalmayi etkiliyir mu hamile degilim dusuklerim 2kere kimyasal gebelikti suan hamile degilim patalojiden sonuc bekliyorum adetimin 21.gununde de progesteron a bakilcak butun sonuclarla birlikte gel dedi dr .basina boyle bsey gelenler yazsin ltfen sonuclarim.glukoz 148,wchc 31.7, plt 444 bunlar koyu yazilmis digerlerini foto atamadigim icin yazamadim :KK43:

Sonuclarim burda

Eklentiler

• IMG_20150624_223453.jpg
    IMG_20150624_223453.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 53
Açlık şekeriniz yüksek. Ama bazı doktorlar bu değere"sınırda" diyor. Kilo verirsen düzene girer diyor. Hamile kalmayı etkilermi bilmiyorum ama sağliğiniz için kilo verin.
Diger tahlillerde de endişe edilecek kadar bir anormallik yok gibi. Ama başka tetkiklere bakmak isteyebilir.

bendede şeker var hamilelik için büyük önem taşıyor insülin kullanıyorum şuan 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı yoktu.bende çok kilo verdim şekerim düzenli şuan insülini hiç aksatmıyorum spor diyet hepsi birbirine bağlı.bence kilo vermelisin şeker kontrol altında tutulduğu zaman korkmamalısın.

X