Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
26 günlük bebeğim var öksurmeye başladı. Bende şimdi nezle oldum galiba bendede burun akıntısı başladı bebeğe geçmemesi için ve hemen atlatmak için ne yapmalıyım?
26 günlük bebeğim var öksurmeye başladı. Bende şimdi nezle oldum galiba bendede burun akıntısı başladı bebeğe geçmemesi için ve hemen atlatmak için ne yapmalıyım?
Evet arkadasin da dedigi gibi bal zencefil karabiber karisimini hafif bogazim acisin hastalanacagimi anlayinca hemen agzima bir cay kasigi aliyorum sabaha hicbiseyim kalmiyor..birde hamileyken vitamin hapi olan dec..diye baslayan hap var onu icmeye devam et emzirirken de kullanilmali kolay hasta olunmuyor o zaman.
Bir konu basligi yazmak bu kadar zor mu?
Bebeginize gecmis olsun,emziriyorsaniz ilac kullanmadan once portakal limon gibi seylerden yiyip sicak icecekler icebilirsiniz