% 99 erkek dedi şimdi kiza benziyo diyor

Srt ustu iken bacak arasına bakdi erkek dedi smdi yuz üstü gremedi kiza benzio dedi 4 boytlu ultrasona 5 Agstsda gun vrrdi ozmana ben Catlarim

cnaım kalpler birmiş bnde tam sana 4 boyutlu ultrasonlu bi yer bul istersen dicektim yazdığını görünce sasırdım..bnde gecen hafta sadece 4 boyutlu olan yere gittim oda birtek cinsiyet içindi erkene alma sansın varsa istersen one al tarihini

Başka doktora gitmekten başka şansın yok. Allah gönlüne göre sağlıklı bir bebiş versin İnş Allah.

11 doktor mu :52::53::53::53: NAsıl idare ettin o kadar doktoru. Ayda kaç defa gidiyordun o zaman sen doktora ? :26::26:

hahahahah 8,5 ay boyunca her hafta birde çetele tutuyordum bu hafta buna para ile gittim hımmm haftaya ücretsiz kontrolüm var diye hooopp birdaha aynı doktora... ruh hastası olmuştum artık. 34 yaşında anne olmaya karar verince böyle oluyor sanırım... ama tabiii bebek için tehlikeli sürekli ultrason... yani şu durumda dediğimi yap yaptığımı yapma...:45::45::45:

cnaım kalpler birmiş bnde tam sana 4 boyutlu ultrasonlu bi yer bul istersen dicektim yazdığını görünce sasırdım..bnde gecen hafta sadece 4 boyutlu olan yere gittim oda birtek cinsiyet içindi erkene alma sansın varsa istersen one al tarihini

O tarihe verdi cnm.ya smdi baska.doktra gtcem bakalm merakdan catlicam inşallah gosterir busfer

Kızlar omur kemiğinden anlaşılıyor o.Bebeğin ultrasonunda yandan duruşu varsa gir Google a oradan bak hem de çok bariz fark var arada.Omur kemiğinden bebek cinsiyeti diye arama yap çıkar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben anlamm ki ya smdi baska doktra gidicem

hahahahah 8,5 ay boyunca her hafta birde çetele tutuyordum bu hafta buna para ile gittim hımmm haftaya ücretsiz kontrolüm var diye hooopp birdaha aynı doktora... ruh hastası olmuştum artık. 34 yaşında anne olmaya karar verince böyle oluyor sanırım... ama tabiii bebek için tehlikeli sürekli ultrason... yani şu durumda dediğimi yap yaptığımı yapma...:45::45::45:

:1::1::1: Çetelesiz baş edemezdin zaten. Ben 2 taneyi idare edemedim. :9::9::9:

O tarihe verdi cnm.ya smdi baska.doktra gtcem bakalm merakdan catlicam inşallah gosterir busfer

canım 4d de pozisyonu ne olursa olsun gosteriolar ki 100 de 100 sonuç ama olsun onumuzdeki ay daha buyumus olur cnaım fotosnuda alırsın

Ben anlamm ki ya smdi baska doktra gidicem

Kız çok kolay bi şey o anlarsın.Kuyruk sokumu eğri olursa kız sivri düz uzanıyorsa erkekti yanılmıyorsam.Görünüyor zaten bak sen

Bende onuc haftalikken erkege benziyor demisti onaltinci haftada kiz dedi...yarin kontrolum var umarim kesinlesir...

:1::1::1: Çetelesiz baş edemezdin zaten. Ben 2 taneyi idare edemedim. :9::9::9:[/QUOTEv

valla son iki ay aslında tek doktorda kaldım ama onada her hafta karnı ağrıyor bahanesi ile gidiyordum. ikinci olursa inşallah bir tek ona gitmeyi düşünüyorum :)

:1::1::1: Çetelesiz baş edemezdin zaten. Ben 2 taneyi idare edemedim. :9::9::9:

canım 4d de pozisyonu ne olursa olsun gosteriolar ki 100 de 100 sonuç ama olsun onumuzdeki ay daha buyumus olur cnaım fotosnuda alırsın

Kız çok kolay bi şey o anlarsın.Kuyruk sokumu eğri olursa kız sivri düz uzanıyorsa erkekti yanılmıyorsam.Görünüyor zaten bak sen

Baska.doktra.gttim smdi ciktim kizlar cok bilgili herseyi anlatti bebek yan yatiyodu busefr bakdi erkek dedi % 90 öyle dönme şansı yk dedi ama allah blir dedi pipisini gsterdi banada

Buda.erkek dedi canim pipisini gsterdi 17 temmuza bu doktordan aldim randevu 4 boyutlu icin bakalm ozman kesinlesir artk

Baska.doktra.gttim smdi ciktim kizlar cok bilgili herseyi anlatti bebek yan yatiyodu busefr bakdi erkek dedi % 90 öyle dönme şansı yk dedi ama allah blir dedi pipisini gsterdi banada

gozun aydınn canım benim hayırlsıylaa kucağına alırsın inşallah paşanııııı:emir_bebek::nazar: bir daha o doktra gitme annesi oohh miss gibi yeni bir tane bulursun:16:

valla son iki ay aslında tek doktorda kaldım ama onada her hafta karnı ağrıyor bahanesi ile gidiyordum. ikinci olursa inşallah bir tek ona gitmeyi düşünüyorum :)

Ben öyle bahane ile gitmeye korkuyorum ya gerçek olursa diye o yüzden 2 doktora gidiyordum ama çalışıyorum işler de yoğun tek doktora düştüm.
Ama iyi cesaret valla.
Ohhh çok şükür artık bir neticeye bağlandı. Oğluşun hayırlı olsun.

Buda.erkek dedi canim pipisini gsterdi 17 temmuza bu doktordan aldim randevu 4 boyutlu icin bakalm ozman kesinlesir artk

Hadi gözün aydın canım merak gitmiştir tekrar hayırlı olsun minik beyefendi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gozun aydınn canım benim hayırlsıylaa kucağına alırsın inşallah paşanııııı:emir_bebek::nazar: bir daha o doktra gitme annesi oohh miss gibi yeni bir tane bulursun:16:

Sagl cnm gtmicem ya sdce 4 lu tarama yaptrdm onun snucu almya gtcem bu doktr hosuma gtti herseyi anlatti ck anlaysliydi

Ben öyle bahane ile gitmeye korkuyorum ya gerçek olursa diye o yüzden 2 doktora gidiyordum ama çalışıyorum işler de yoğun tek doktora düştüm.
Ama iyi cesaret valla.

Ohhh çok şükür artık bir neticeye bağlandı. Oğluşun hayırlı olsun.

Sağol cnm bu haftaya 4 boyutluya gidicem.bakalm hayrlisi olr inşallah

Hadi gözün aydın canım merak gitmiştir tekrar hayırlı olsun minik beyefendi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol cnm.evet meraktan catlardm ben yoksa bu haftada 4 byutluya gidicem bakalm inşallah hayrlisi olr

Benim müstakbel eltimede kız dedilerdi ilk haftalarda
şuanda 6. ayında ve en son kontrolünde bu kesin erkek demişler :emir_bebek::emir_bebek:
içerde bebiş ne yaptıysa:27::27::27:

Benim müstakbel eltimede kız dedilerdi ilk haftalarda
şuanda 6. ayında ve en son kontrolünde bu kesin erkek demişler :emir_bebek::emir_bebek:
içerde bebiş ne yaptıysa:27::27::27:

Heheh valla blemiolar herlde banada 15 haftada 99 erkek dedi 18 de dun kiza benzio dedi baska dktra gttm bugn erkek dedi :)

Back
X