99 Gün 3 aylık burnuşumm :) (Veli Aslan -İstanbul)

canım güle güle kullan burnuşunu evet çok güzel olmuş fakat bişe soracağım burun deliklerin küçültülmedimi??

canım kırılma sakın bende beğendim sadece senin gibi şaka yapmak istemiştim sonuna da gülücük koydum zaten anla diye..

şiş olmasının nedeni çok gözyaşı flnda çok döküyorum bu ara asker yollucamda :) ayrıca benimde beğenmediğim burunlar oluyor sorun değil :)) ama açıkcası eskisine göre ben gayet iyi.. beğeniyorum bakalım ilerleyen zaman ne göstericekk :) teşekkr ediyorum kızlarr :69:

şiş olmasının nedeni çok gözyaşı flnda çok döküyorum bu ara asker yollucamda :) ayrıca benimde beğenmediğim burunlar oluyor sorun değil :)) ama açıkcası eskisine göre ben gayet iyi.. beğeniyorum bakalım ilerleyen zaman ne göstericekk :) teşekkr ediyorum kızlarr :69:

semacım Allah kavuştursun cnm diyelim o zaman..gerçektende şiş orta kısmı belli inince daha da güzelleşecek....senin beğenmen ve mutlu olman önemli zaten cnm:38:

Evet açıkcası fıstık gibim oldum rica ediyorum kıskanmayın maaşllhh diyinn :27: şaka bi yana ben çok beğeniyorum burun ucum kaldı şişi inmesi gereken :) derim kalınmış sanırım ondan geç iniyor ucu :))) ama yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar herkese geçmiş olsun şimdiden :) öpüyorum sevgiler

geçmişler olsun AYSIZGoKYuZu resimlerini göremiyorum ben, ama benim de ameliyat olmam gerek ve artık acil durumda. sağlık açısından.. vücudum alarm veriyor. resimlerini nasıl görebilirim, istanbul daysan eğer iyi bir doktor arıyorum, önerin olabilir mi?

canımm hala şişşşş sen masaj yapmıyoun dimi halaaaa.sonra bende kavis yok diyosun :47:
masaj masaj başka da bişey değil. neden doktoru dinlemiyosun hala şiş ya..

semacım Allah kavuştursun cnm diyelim o zaman..gerçektende şiş orta kısmı belli inince daha da güzelleşecek....senin beğenmen ve mutlu olman önemli zaten cnm:38:

canım çok sağolasın :) elbette o önemli :) öpüyorum kocaman

geçmişler olsun AYSIZGoKYuZu resimlerini göremiyorum ben, ama benim de ameliyat olmam gerek ve artık acil durumda. sağlık açısından.. vücudum alarm veriyor. resimlerini nasıl görebilirim, istanbul daysan eğer iyi bir doktor arıyorum, önerin olabilir mi?

canım seni ekliyorum tüm resimlerimi görebilirsn teşekkürler sanada geçmiş olsun :)

canımm hala şişşşş sen masaj yapmıyoun dimi halaaaa.sonra bende kavis yok diyosun :47:
masaj masaj başka da bişey değil. neden doktoru dinlemiyosun hala şiş ya..

hayatım :) yapıyorum ama fazla değil ilk zamanlar bir saate yakın yapıyordum şimdi yok o kdr yapamıyorm :) ama yeniden uzun uzun yapıyorum bakalım :)

kavis için üstüne bastır doktor göstermiştir.kavis olmamış sende..ihmale gelmiyo canım.sonra beğenmiyorum deme bakalım.doktorun olduğu kadar seninde sorumluluğun var masajı bol yap.ben hala yapıyorum hemde deli gibi :66:

yok canım doktor bana bastır demedi ben sordumda öyle bastırdım :) valla masaj yapıyorum ama yetmiyorsada napim :S

Back
X