Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sırta takılabilen bir kanguru belki kısa süre de olsa işinizi görebilir. Eskiler bebekleri sırtlarına bağlarmış. Ya da bir mama sandalyesi.. Sizi görmek isteyecektir. Başka odada bırakmayın. Emeklese çok rahatlayacaksınız.

la da işe yarayabilir belki. Benim 3 çocuğum emekliyor o da gelip dolapla ayaklarımın arasına oturup beni ittiriyor oyun olsun diye.. Evde Tekken çocuk bakmak gerçekten çok zor. Wcye bile gitmek sorun iken siz ev işi yemek diyorsunuz.. Allah güç ve sabır versin. Yemek ya da malzemeleri eşin evdeyken 1 gün önce de hazırlayıp hatta pişirebilirsin. Ah anneler. Koca bir madalyayı hak ediyoruz.
Bir surat çıkmış ho p pa la demek istemiştim
Arkadaşlar benimde 9 aylık. Çok zor tabii ki kucak istiyor hep fakat bununla ilgili bir yazı okumuştum . Anneler sizin için zor fakat olumlu bakın sevgi bağını güçlendirmek için. Her zaman durmayacak yakında bırakacak kucağı iyi seyler düşünüp motive edin kendinizi diyordu.
Ben işi Şakayla vuruyor artık. Bu ara ayakta yemek yaparken eşofmanımı tutup mızmızlanıyor. Yemeği minik adımlarla beraber hazırlıyoruz. Bir de bulaşık makinasını çok seviyor açıyorum bazen oynuyor ama 5 dk. Ara ara tezgaha oturturuyorum. Bazen tek elle işimi halledebileceksem kucağıma alıyorum merakla beni izliyor.... Şansım var abileri var hiç durmazsa 5 dk veriyorum onlara.