- 9 Eylül 2018
- 5.504
- 24.417
- 548
- Konu Sahibi Dumadumadum
disimde iyiken suan varya ne yerim uff canim cekti yeminederimIskender kola künefee ufff![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
disimde iyiken suan varya ne yerim uff canim cekti yeminederimIskender kola künefee ufff![]()
Yerim sizi![]()
ByNkoaLa @EternaaLLove ve ben evet
Aynı zamandaDiktorya Secret @kahvesevmemben
Pembeemzik üçlüsünü de destekliyorum
Unutmadan; Köfte patates pilav üçlemesininde canı gönülden başarılarının devamını dilerim, sizi de destekliyorum![]()
Muaaaahhhj balimmm
Bu 3lu mikemmell![]()
Aaayyy 3 kardesEymen -Emre-Elif Serrâ![]()
Ayy sen mi ben midisimde iyiken suan varya ne yerim off canim cekti yeminederim![]()
Aynen kuzum ♡Aaayyy 3 kardes![]()
Ahaha bende eve girer girmez acliktan oluyodum ispanak pisirdim yedimAyy sen mi ben mi
Simdi girdim icerii acliktanda öluyorum valla![]()
bi lehmeecun olaydi yerdim diyodum ama iskenderde olabileerr sonra gelsin gobisler.. disim iyi olur olmaz yine karbonhidrata devam ahahah Ohh afiyet sifa olsub kuzuma ♡♡Ahaha bende eve girer girmez acliktan oluyodum ispanak pisirdim yedimbi lehmeecun olaydi yerdim diyodum ama iskenderde olabileerr sonra gelsin gobisler.. disim iyi olur olmaz yine karbonhidrata devam ahahah
![]()

Hamarat fatosumm benimm neler dokturursun sen simdii varyaaOhh afiyet sifa olsub kuzuma ♡♡
Haydiii fatoss tabana kuvvet oglan okuldan gelecek koca isten gelecek ,gir mutfaga :-(
Karbonhidrat candir ya![]()
oyy kuzum benim yok yaaHamarat fatosumm benimm neler dokturursun sen simdii varyaa![]()
Yaaoyy kuzum benim yok yaa
Dunden biraz pilavim ve corbam var yaninada kabak yemegi yapicam
Kocami ariyim de gelirken bimden döner alsin pilavin yanina cok güzel oluyor![]()