__Atalante diyete başladıı Diyet Günlüğüm (KALORİ SAYIYORUM)

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.397
248
33
Merhaba arkadaşlar 62 kilo olmanın verdiği psikoloji ile topladım pılımı pırtımı başladım diyete :) Diyete dün başladım. Kalori sayıyorum ve diyetten önce sürekli kola ve cips yiyen biriydim, iki gündür yemiyorum

1 kutu kola=149 kcal ( 2 kutu kola içiyordum)
1 paket cips=654 kcal
1 çikolata =100 kcal

Zaten günlük almam gereken 1723 kalori ve ben 903 kalorisini bunlarla dolduruyordum. Tabi aradaki ufak tefek meyvesularını filan saymıyorum bile.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu tam anlamıyla bir diyet değil sağlıklı beslenme şekli olarak görüyorum umarım işe yarar.

evlenincede kilo alıyor insan dimi ya.
tek degilim
benimde göbek aldı başını gidiyor

bende ynı durumdayım evlenince 8 9 kilo aldım 63,5 ile başladım şuan 61,5 kiloyum seni takip edeceğim napmayı düşünüyorsun peki

Kilo:62
Boy:1,60
Günlük Alınması gereken kalori:1,723 kcal
Hedef kalorim: 1,400 kcal

04.12.2014 Perşembe günü Yemek Listem

SABAH
-Kaşar peynir:115 kalori
-Acı sos: 60 kalori

ÖĞLE
-1 tavuk döner:480 kalori
-1 ayran:70 kalori
-Yarım çikolata:263 kalori (eti karam kalorisi çok fazla)

AKŞAM

-Salata:130 kalori
-1 dilim kek: 200 kalori
-2 bardak çay 2'şer şekerli:80 kalori

Toplam alınan kalori:1398 kalori ile ilk hedefime ulaştım :)
NOT: 2 Litre su içtim ve 1 saat yürüyüş yaptım.

bende ynı durumdayım evlenince 8 9 kilo aldım 63,5 ile başladım şuan 61,5 kiloyum seni takip edeceğim napmayı düşünüyorsun peki

abur cuburu kesip araöğünleri tamamen kaldırcam çünkü daha önce araöğünlü bir diyet yaptım doktor vermişti bana iyi gelmiyor normaldede az yiyen biriyim onun için ara öğün fzla geliyor kilo alıyorum :)

59kğ düşüm diyodum ben ama ne mümkün oldu.

şu bi kac günümüde atlatımda. iyi bi diyete başlama zamanı geldi artık

sen neler yapıosun ?
abur cuburu bıraktım ve sanırım kola bağımlılık yapmış başımda bir ağrı var. :) ara öğün yemiyorum olursa sadece akşam meyve yerim diye düşünüyorum.

abur cuburu bıraktım ve sanırım kola bağımlılık yapmış başımda bir ağrı var. :) ara öğün yemiyorum olursa sadece akşam meyve yerim diye düşünüyorum.
abur cubur zaten faleket
kola cok fena bagımlılık yapıyor. içindede bagımlılık yapıcı şeyler varmış zaten.
bi dönem bende fena baglanmıştım.
sabah kalkar kalkmaz aklıma kola gelirdi

abur cubur zaten faleket
kola cok fena bagımlılık yapıyor. içindede bagımlılık yapıcı şeyler varmış zaten.
bi dönem bende fena baglanmıştım.
sabah kalkar kalkmaz aklıma kola gelirdi
aynen valla bende şuan zor tutuyorum kendimi ama sabretcem kilo yakışmıyor boyum kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…