- 6 Temmuz 2012
- 143
- 18
- 68
Kızlar hepinize merhaba ;
Ben 26 yaşında , 1.65 boyunda ve tam 85 kiloyumm
Kendimi bildim bileli hep kilolu oldum ve hep zayıflamaya çalıştım ama hiç bir zaman başaramadım. Bu yılın haziran ayında evlendim. Evlenmeden önce 85 kiloydum. Zayıflamak için çok uğraştım , daha doğrusu çok uğraşmadım hep kararlar verdim ama hiç uygulayamadım. Diyetisyene gittim,nişanlıma sözler verdim. Olmadı , olmadı.... Çok iradesizim. Hiç kendimi kontrol edemiyorum. Zar zor düğün öncesi 7 kilo verdim ve 78 kiloyla dombili bi gelin oldum
Ama evlendikten sonra işi bıraktım.Ye , iç , yat moduna geçtiğim için aynen hepsini 3 ay içinde geri aldım ve yine 85 kiloyum. Ama artık yeter diyorum. Çünkü 1 yıl içerisinde hamile kalmayı planlıyorum ama bu kiloyla hamile kalırsam doğuma girerken 110 a vururum heralde. (Allah korusun)
PKO hastasıyım ve insülin direncim var. Bunun için gerekli ilaçları kullanıyorum ancak kilo vermem normal sağlıklı insanlara göre daha zor oluyor. Ama yine de bu sefer başaracağıma inanıyorum. Bir dönem gittiğim diyetisyenimin verdiği listeyi yeniden uygulayacağım. Her akşam burada o gün yediklerimi ve yaptığım sporumu paylaşacağım. Bana destek olmak veya beni kendine destek olarak görüp beraber zayıflamak isteyen arkadaşları bekliyorum. Hedefim 65 kiloya düşmek. Yani toplam 20 kilo vermek istiyorum. İnşallah başarırım
Listemi sizlerede faydası olacağını düşündüğüm için paylaşacağım.Uygulaması kolay ve işe yarayan bir liste. Sizede tavsiye ediyorum.
Umarım bu seferde hayal kırıklığına uğramam. Desteğinizi bekliyorum....
Ben 26 yaşında , 1.65 boyunda ve tam 85 kiloyumm

PKO hastasıyım ve insülin direncim var. Bunun için gerekli ilaçları kullanıyorum ancak kilo vermem normal sağlıklı insanlara göre daha zor oluyor. Ama yine de bu sefer başaracağıma inanıyorum. Bir dönem gittiğim diyetisyenimin verdiği listeyi yeniden uygulayacağım. Her akşam burada o gün yediklerimi ve yaptığım sporumu paylaşacağım. Bana destek olmak veya beni kendine destek olarak görüp beraber zayıflamak isteyen arkadaşları bekliyorum. Hedefim 65 kiloya düşmek. Yani toplam 20 kilo vermek istiyorum. İnşallah başarırım
Listemi sizlerede faydası olacağını düşündüğüm için paylaşacağım.Uygulaması kolay ve işe yarayan bir liste. Sizede tavsiye ediyorum.
Umarım bu seferde hayal kırıklığına uğramam. Desteğinizi bekliyorum....